
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
- 200 g tatarského bifteku z kulaté plece (falešné svíčkové)
- 10 půlek topinek, česnek
- cibule, obloha, případně ingredience k namíchání tataráku
Jak uplatnit
- Rezervace: alespoň 48 hod. předem na tel. 774 540 475. Při rezervaci nahlaste kód voucheru a to, zda si přejete tatarák namíchaný či nenamíchaný.
- Jídlo s sebou: nelze.
- Další možnosti: v restauraci můžete platit kartou.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
- 500 g tatarského bifteku z kulaté plece (falešné svíčkové)
- 20 půlek topinek, česnek
- cibule, obloha, případně ingredience k namíchání tataráku
Jak uplatnit
- Rezervace: alespoň 48 hod. předem na tel. 774 540 475. Při rezervaci nahlaste kód voucheru a to, zda si přejete tatarák namíchaný či nenamíchaný.
- Jídlo s sebou: nelze.
- Další možnosti: v restauraci můžete platit kartou.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tatarák se v tatarštině řekl „játakrád“.
Úsloví „nemluv jak Tatar“ vzniklo při debužírování tatarského bifteku – pro tuhle dobrotu totiž člověku snadno dojdou slova. V Radniční restauraci ho můžete dostat namíchaný i nenamíchaný, s topinkami opečenými dozlatova nebo jen tak na sucho – stačí si říct, jak je máte rádi.
Zalít je můžete pivečky z čepu, točí tu Radegast 10°, Plzeňský prazdroj 12° a Master tmavý 18°. Restaurace, kterou najdete na náměstí hned vedle radnice, dále nabízí pokrmy především české kuchyně, speciality z pohanky (pohankový mlýn Šmajstrla Trojanovice), domácí bramboráky či kvalitní vína.