Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Smažený sýr s domácími hranolky pro dva

4,3 / 5 Na tý louce zelený Praha - Kunratice  (mapa) 190 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Nachty

To je gastroporno prodávat smazak na slevomatu

Slevomat.cz

Dobrý den, Nachty, pokud neholdujete zrovna těžkým smaženým jídlům a máte vybranější chutě, zkuste se podívat na naše degustační menu či vouchery do vybraných restaurací. Nabídek máme opravdu přehršel, protože co člověk, to jiná chuť a my chceme uspokojit tužby každého zákazníka. přeji hezký den :-)

Martin

Hezký den,
je možné na místě doplatit (chápu, že za běžnou cenu) třetí jídlo?

 Díky

Na tý louce zelený

Dobrý určitě, to není problém.
Chvalová

Gabriella

Vazeni,
dnes jsem v restauraci byla!! Takze zadny detsky koutek uvnitr restaurace neni, ackoliv je to v nabidce napsane a jeste jsem se na to extra ptala v diskuzi!!!! Takze diky za super info na prd!!!! Kdybych to vedela, nebrala bych sebou dve deti, ktere se tam pak nudily!!!! Na velikost porce jsem se neptala, tuto odpoved jsem vubec nepochopila. A jestli prijde odpoved, ze je koutek venku na zahrade, tak ta je v lednu zavrena, a v nabidce pisete, ze mate i detsky koutek i detske hriste. Nemate v lednu k dispozici ani jedno!!!!!! Pochopeni pro psy? Ano, ale jen v predni casti restaurace, to v nabidce take neni.

Na tý louce zelený

Dobrý večer, velice se omlouvám za nepravdivé informace, jsem jediná kdo by Vám mohl napsat, ale nejspíše to udělal za mě někdo ze Slevomatu. V restauraci nikdy dětský koutek nebyl, je jen na zahradě, která je, jak píšete zavřená a probíhá tam rekonstrukce… nevím kdo Vám odpověděl a ještě jednou se omlouvám… Chvalová provozní restaurace

Veronika

Dobrý večer, prosím Vás jsou 2ks smaženého sýra nebo 1 ks?
Děkuji Veronika

Slevomat.cz

Dobrý den, Verčo, v ceně voucheru máte 2× smažený sýr (2 porce) a 2 kusy sýru na jednom talíři, takže 2ks pro oba. Hezký den, David. :-)

Gabriella

Jen pro jistotu, i kdyz vidim, ze mate detsky koutek a mazlicci vitani. Opravdu je uvnir restaurace detsky koutek a muzeme do restaurace se zlatym retrivrem? Ctu tu na vas ne uplne idealni hodnoceni a nerada bych se pak dohadovala s obsluhou. Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabriello, v restauraci naleznete jak dětský koutek, tak i pochopení pro domácího mazlíčka :-) hezký den

Veronika

Dobrý večer paní Gábino, za sebe a svého syna můžu říct, že i dětské porce jsou velké, jídlo vynikající, nápoje skvělé, obsluha velice milá, příjemná a ochotná!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru