
Termín
Platnost do 30. 4. 2018.
V ceně
- Předkrm dle výběru:
- Zeleninové taštičky Samosa – smažené taštičky se zeleninou, kešu oříšky a rozinkami (80 g)
- Onion Bhaji – smažená cibule v těstíčku (70 g)
- Kuřecí Pakora – smažené kousky kuřete (80 g)
- Hlavní chod dle výběru:
- Kuřecí maso
- Kadai – kuře v rajčatové omáčce (150 g)
- Tikka Masala – kuře v krémové kari omáčce (150 g)
- Vindaloo – kuře v pikantní omáčce (150 g)
- Mango Chicken – kuře v mango-smetanové omáčce (150 g)
- Saagwala - kuře ve špenátové omáčce (150 g)
- Butter Chicken – máslové kuře (150 g)
- Vegetariánské pokrmy
- Panner Makhani – domácí sýr paneer připravený v krémové rajčatové omáčce s česnekem a zázvorem (150 g)
- Dal Makhani – černá čočka vařená v máslu, smetaně a rajčatové omáčce (150 g)
- Palak Panner – sýr paneer s česnekem a špenátem (150 g)
- Panner Tikka Masala (150 g)
- Kuřecí maso
- Příloha dle výběru:
- Chléb naan (neochucený či máslový, 150 g)
- Rýže (dušená nebo s kmínem, 150 g)
- Dezert dle výběru:
- Vanilková nebo čokoládová zmrzlina
- Gulab Jamun – mléčné kuličky (30 g)
- Nápoj dle výběru
- Mangové lassí, 0,4 l
- Sladké lassí, 0,4 l
- Slané lassí, 0,4 l
Omezení
Jak uplatnit
- Rezervace: stůl si zamluvte předem na tel. 585 208 428. Nezapomeňte nahlásit kód voucheru.
- Jídlo s sebou: říká se, že v restauraci chutná lépe. Odběr jídla s sebou není možný.
Storno podmínky
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2018.
V ceně
- 2× předkrm dle výběru:
- Zeleninové taštičky Samosa – smažené taštičky se zeleninou, kešu oříšky a rozinkami (80 g)
- Onion Bhaji – smažená cibule v těstíčku (70 g)
- Kuřecí Pakora – smažené kousky kuřete (80 g)
- 2× hlavní chod dle výběru:
- Kuřecí maso
- Kadai – kuře v rajčatové omáčce (150 g)
- Tikka Masala – kuře v krémové kari omáčce (150 g)
- Vindaloo – kuře v pikantní omáčce (150 g)
- Mango Chicken – kuře v mango-smetanové omáčce (150 g)
- Saagwala - kuře ve špenátové omáčce (150 g)
- Butter Chicken – máslové kuře (150 g)
- Vegetariánské pokrmy
- Panner Makhani – domácí sýr paneer připravený v krémové rajčatové omáčce s česnekem a zázvorem (150 g)
- Dal Makhani – černá čočka vařená v máslu, smetaně a rajčatové omáčce (150 g)
- Palak Panner – sýr paneer s česnekem a špenátem (150 g)
- Panner Tikka Masala (150 g)
- Kuřecí maso
- 2× příloha dle výběru:
- Chléb naan (neochucený či máslový, 150 g)
- Rýže (dušená nebo s kmínem, 150 g)
- 2× dezert dle výběru:
- Vanilková nebo čokoládová zmrzlina
- Gulab Jamun – mléčné kuličky (30 g)
- 2× nápoj dle výběru
- Mangové lassí, 0,4 l
- Sladké lassí, 0,4 l
- Slané lassí, 0,4 l
Omezení
Jak uplatnit
- Rezervace: stůl si zamluvte předem na tel. 585 208 428. Nezapomeňte nahlásit kód voucheru.
- Jídlo s sebou: říká se, že v restauraci chutná lépe. Odběr jídla s sebou není možný.
Storno podmínky
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Chcete-li pobavit indického kuchaře, zeptejte se ho, kolik špetek koření při vaření použil. Tady se totiž dávkuje v úplně jiných mírách.
Objevte tajuplný ostrov v centru Olomouce nesoucí název RED BRICK bar & indian cuisine, kde výměnou za voucher ochutnáte tradiční pokrmy indické kuchyně. Sami nebo ve dvou si dáte menu o třech chodech, které si sestavíte podle toho, co vám právě padne do oka.
Vyberou si milovníci masa i vegetariáni – zkusit můžete speciality kuřecí, zeleninové nebo sýrové i indickou úpravu čočky a k tomu přikusovat tradiční chléb naan nebo v omáčkách ochucovat rýži. I Indové rádi mlsají, takže si po předkrmu a hlavním chodu nechte slehnout a pošlete do bříška jeden z dezertů.
Případnou pikantnost pokrmů neutralizuje nápoj lassí, který připravují ve slané, sladké i mangové verzi, k dezertu se pak skvěle hodí třeba indický čaj masala. Vaše pomyslná cesta do exotických krajů tak bude dokonale završena.
Podnik nedávno změnil jméno, z původního Crack Irish Pub & Restaurant se stal RED BRICK. Takto restauraci zhodnotil pan Ladislav: „Jídlo bylo skvělé. Velká porce, dobrá chuť, prostě vynikající. Vřele všem doporučuji. Příjemný a ochotný číšník. Vše rychle připraveno.“