
Termín
Platnost do 3. 4. 2018.
V ceně
Degustace pokrmů „mezze“ pro 2 osoby
- Tzatziky, 85 g
- Taramas (kaviárová pomazánka), 85 g
- Melitsanosalata (tatarák z lilku), 85 g
- Dolmades (vinné listy s rýží), 95 g
- Pita chléb, 4 kusy, 320 g
- Atherina (pražené grundle), 60 g
- Kalamaraki (fritované kalamáry), 65 g
- Salingaria (šneci po krétsku), 200 g
- Spanakopitakia (špenátové rolky), 100 g
- Biftekakia (hovězí biftečky), 130 g
- Biftekakia galopoulas (krůtí biftečky), 130 g
- Patates me feta (hranolky s fetou a oregánem), 180 g
Můžete využít do 3. 4. 2018
Jak uplatnit
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň 24 hodin předem na mailu kavala@kavala-praha.cz nebo na tel. 604 412 203. Nezapomeňte nahlásit kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Říká se, že v restauraci lépe chutná. Odnos jídla s sebou není možný.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 12 hodin předem.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co nejlépe vyplní mezery v gastronomickém vzdělání? Mezze!
Přijďte do dejvické restaurace Kavala zjistit, jak chutná a voní Řecko. Majitel a šéfkuchař Ioannis Asarlidis vás a vašeho partnera pohostí 12 pokrmy zvanými mezze. Podle výkladu z perštiny jde o malá jídla „na chuť“, jenže když se jich sejde tolik najednou, vydají za velkou hostinu.
Protože je zvykem mezze hodovat v klidu, dostanete nejdříve studené pokrmy a po 10 až 15 minutách teplé chody. Všechny dobroty si mezi sebou můžete měnit a od každého ochutnat něco – ať je váš gurmánský zážitek prostě dokonalý.
Kavalu si zákazníci velmi oblíbili, takto návštěvu zhodnotila Martina (listopad 2017): „Jídlo i víno (rozlévané!) dobré a vše o několik levelů posunuje supervstřícná obsluha.“ Mrkněte také do nápojového lístku a přiobjednejte si k hostině třeba tradiční řecké víno. Když už, tak už!