Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Fotografování psů a mazlíčků v ateliéru

5,0 / 5 Fotoateliér Chodov Praha  (mapa) 5 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Fotoateliér Chodov

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Pro většinu lidí je mazlíček členem rodiny. Tráví s námi mnoho času, sdílí s námi chvíle radostné a rozveseluje nás, když jsme smutní. Přijďte si do ateliéru pro profesionální fotografie, které Vám udělají radost. V ateliéru vyfotografují nejen vaše mazlíčky samotné, ale i společně s vámi.

Jak fotografování probíhá?

Každý mazlíček je jiný, ať už je to pejsek, kočička, had nebo třeba želva. V ateliéru mají mnoho zkušeností a poradí si s každým. Nejdůležitější je pohodlí zvířat, proto dávají každému dostatek času na aklimatizaci a seznámení s prostorem, který by mohl být pro zvíře stresující.

V ateliéru jsou k dispozici barevná i neutrální pozadí, podlahové krytiny a rekvizity, jako například bedýnky, košík, kufr a další drobnosti, které se mohou při stylizaci fotografie použít.

Kromě rekvizit pro fotografování disponují základním vybavením pro mazlíčky, jako je miska na vodu, hadr na utírání tlapek v případě špatného počasí a podobně.

Co si vzít s sebou?

Pro mazlíčka můžete vzít motýlky nebo oblečky, případně další doplňky, které máte rádi. Je doporučeno s sebou vzít jeho oblíbenou očištěnou dekou (avšak nepranou) a oblíbenými hračkami vzít spoustu pamlsků či krmiva, které má rád. Než do ateliéru půjdete, zvířátko vykartáčujte, očistěte, ať se při fotografování příliš nezdržíte. Kartáč si pro všechny případy vezměte s sebou.

Pro páníčky je doporučeno oblečení nekřiklavých barev, které se nebude tlouci s barvou mazlíčka, bez nápisů či výrazných vzorů. Líčení je vhodné denní, nepříliš výrazné.

Nároky na mazlíčka

Každý mazlíček má své potřeby, které je nutné při fotografování zohlednit. Proto je dobré předem konzultovat, zda je váš mazlíček k fotografování vhodný. 

Nahoru