Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oslavte Velikonoce v jednom z nejpůsobivějších italských měst – v Benátkách

4,4 / 5 CK Jukej Benátky - Itálie (mapa) 130 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Josef Kortus

Hezký večer. Chci se zeptat tento zájezd do Benátek je na 3 dny. Ale bez ubytování? Kdybychom tam chtěli zůstat i s nocí . Je něco takového možné a kolik by to stálo?

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe, v ceně nabídky to je počítané jako → 1>2 den – cesta do Benátek, 2 den – návštěva Benátek, 2->3 den (večer) cesta zpět do rodné země. Pokud máte zájem o pobytový zájezd, zkuste mrknout do naší široké nabídky, určitě něco najdete i přímo v Benátkách. Hezký den, David. :-)

Lenka

Dobrý den, když chci cestovat s dětmi musí mít pas? Myslím, že ne, ale úplně jistá si nejsem. Tak se nezlobte a předem děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, každý cestující tedy i děti musí mít platný cestovní doklad. Pas nebo platný občanský průkaz. V současné době můžete zažádat o občanský průkaz pro dítě mladší 15 let. Děkujeme za Váš zájem.

Lena

Jestli jsem to tedy dobře pochopila, tak v pátek se z Čr odjíždí, v sobotu dopoledne se přijíždí do benatek a v sobotu v noci se odjizdi z benatek a v neděli dopoledne do Čr…

CK Jukej

Dobrý den, odjíždí se v pátek kolem 21h z Prahy, noční přejezd do Itálie a v sobotu v dopoledních hodinách příjezd do Benátek. V sobotu kolem 22h se bude odjíždět zpět do ČR. Předpokládaný návrat neděle kolem poledne. Děkujeme za Váš zájem.

Denisa K.

Chci se zeptat zda vylet na ostrovy Murano a Burano je zarizovan průvodcem nebo jestli si musi účastníci zajistit sami individuálně? de­kuji

CK Jukej

Dobrý den, tento výlet není součástí zájezdu. Klienti jezdí individuálně, často i s naším průvodcem. Děkujeme za Váš zájem

Jitka Feriová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda do Benátek potřebuji cestovní pas?¨
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, stačí Vám čistě jen platný občanský průkaz. Přeji hezký den! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru