Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 dny pod Ještědem s polopenzí a aktivitami pro golfisty i golfové amatéry

4,5 / 5 Restaurace a pension Golf Ještěd Jizerské hory (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda máte i variantu jeden golfista plus jeden negolfista? V případě že ano, tak za kolik?

Restaurace a pension Golf Ještěd

Dobrý den, výhodný balíček s golfem na slevomatu je naspecifikován v ceně pro 2 osoby. Zda využijete oba hru golfu či ne, je na Vás – balíček má však výhody navíc – jako je adventure golf zdarma.
Varianta pro jednoho golfistu a druhého negolfistu je možná, ale není na to nastaven výhodný balíček. Platil by jste pobyt + fee a pak je i na Vás zda si zakoupíte polopenzi či budete bez polopenze a vyberete si vždy sami z jídelního lístku restaurace.
 MK

Lukáš Novotný

Dobrý den, v balíčku pobyt pro golfisty ( 3 dny / 2 noci ) je uvedeno dvoudenní fee.. Zajímalo by nás, na které dva dny je to fee určeno, zdali na příjezdový a druhý den, nebo na druhý a odjezdový, anebo po celou dobu pobytu, který je prakticky od nástupu do odjezdu necelé dva dny..?? Děkujeme za odpověď, zdraví Novotní ;-)

Restaurace a pension Golf Ještěd

Dobrý den. Fee platí na dva dny a záleží na Vás zda přijedete dříve či odjedete později. Check in na pokoj je od 14.00 do 20.00 a check out je max do 10.30 hodin. Ale zda zůstanete celý den na hřišti v den odjezdu či přijedete dříve v den příjezdu je jen na Vás.

Uliana Polishchuk

Dobrý den. Co to je za driving. A jestli nám budou zapůjčení holí po celou dobu ubytování?! A v kolík hodin můžeme přijet do penzionu ?!

Restaurace a pension Golf Ještěd

Dobrý den – Driving = cvičné golfové odpaliště – hole jsou zapůjčeny v průběhu výuky. Nad rámec výuky jsou hole zapůjčovány za poplatek golfového clubu.
Check in od 14.00 hodin v penzionu. Přijet však můžete dříve a pobýt v areálu.

Lenka Z.

Dobrý den,
máme dceru (22měsíců), jaký bude doplatek za jídlo (polopenze)?
Děkuji L.

Restaurace a pension Golf Ještěd

Dobrý den. Dítě do 3 let je u nás vedeno bez nároku na lůžko a stravu – nevedeme speciální kojeneckou stravu. Ale pokud máte zájem o dětskou polopenzi, tak je v ceně 150 Kč/ den.
Kimmerová

Milada Matoušová

Dobrý den, je možné koupit variantu adventure golf na 2 noci a k tomu u Vás přikoupit ještě jednu noc navíc? A kolik by nás to stálo, když jsem jen 1 dospělá s 11 letým synem? Auto nemáme, nejbližší autobusová zastávka je Hodky? Chtěli bychom určitě pokoj se sociálním zařízením, od soboty 5.5. do úterý 7. 5. Syn by to měl jako dárek k 11. narozeninám. Děkujeme, Matoušovi

Restaurace a pension Golf Ještěd

Zdravíme Vás.
Možnost dokoupení noci není problém s tím, že bychom Vám k tomu nechali i možnost adventure golfu, ale je trošku problém v termínu – 5.5. máme plně obsazen penzion. Možnost je až o den déle od 6.5. Záleží to tedy na Vás, jak se rozhodnete. Co se týče autobusové zastávky, tak snad by měla být i v Rozstání či ve Světlé pod Ještědem, ale to by se dalo zjistit.
M.Kimmerová – Penzion Golf Ještěd

Jíťa

Dobrý den, ráda bych věděla, jak je to se sociálním zařízením v ceně voucherů? V nabídce to nikde nespecifikujete. Ptám se vzhledem k tomu, že máte i pokoje bez koupelen. Děkuji za odpověď.

Restaurace a pension Golf Ještěd

Dobrý den, na voucheru máte specifikaci, že jste si zakoupili pobyt s ubytováním s vlastním sociálním zařízením. Pokud ve Vámi vybraném termínu jsou tyto pokoje obsazeny, musíte vybrat jiný termín. Proto je upozornění na včasnou rezervaci. Volné termíny můžete také vidět přes rezervační systém přes slevomat, kdy vám slevomat ani neumožní si zabukovat pokoj bez vlastního sociálního zařízení, je to přednastaveno. Děkujeme za Váš dotaz a těšíme se na Vaši návštěvu v rezidenci Golf Ještěd.

Hezký den
 MK

Jitka Daňková

Dobrý den, jak dlouho platí nabídky pobytů, u nichž není uvedeno datum nebo počet volných voucherů? Děkuji za odpoveď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, na to nelze jednoznačně odpovědět, protože každá nabídka je jiná a záleží samozřejmě i na partnerovi. Obvykle se před koncem akce spouští odpočítávání a pokud je omezen počet voucherů, je to u nabídky uvedeno :) krásný den

Baruše Horáčková

Dobrý den,
můžeme vzít na pobyt 2 pejsky do 5 kg?
Děkuji za odpověď

Restaurace a pension Golf Ještěd

Dobrý den paní Horáčková, ano můžete. Pejskové jsou však za poplatek.

S pozdravem

Restaurace a Penzion Golf Ještěd
M.Kimmerová

Adéla

Dobrý den, je možná rezervace i o víkendu, resp. jsou termíny pátek-neděle či sobota-pondělí volné? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Adélo, ano rezervace na víkend jsou možné rezervace a dle online rezervace jsou i volné. Pokud máte zájem o nějaký určitý termín, doporučuji zakoupit termínovanou variantu. Hezký den Jana

Věra Peřinová

Dobrý den. Je možné ubytování s malým, vychovaným, nelínajícím psem?
Věra Peřinová

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro, ubytování s pejskem je možné. Penzion si účtuje 250 Kč/noc. Přeji hezký den! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru