Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za měsíční „Zlatou Kartu“ do nového tanečního studia Dance Station Můstek v hodnotě 2990 Kč. Volný vstup na všechny kurzy po celý měsíc. Zumba, break dance i balet s úžasnou slevou 83%.

4,3 / 5 Dance Station Praha - Nové Město  (mapa) 817 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
N.

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat zda je možné při zakoupení zlaté karty objednat se v jeden den na více hodin. Děkuji za odpověd.

Eva

Dobrý den. Chápu tedy správně, že si nemusím předem rezervovat všechny lekce, ale každou lekci vždy min. 1 den předem? Jelikož mám dítě, tak si nemůžu předem přesně naplánovat, které dny budu mít čas. Děkuji moc za Vaší odpověď.

Dance Station

Dobrý den,
ano pochopila jste to správně :-)
 Děkuju

Anežka

Dobrý den, je karta přenosná nebo je jen na mé jméno? Děkuji za info

Dance Station

Dobrý den,
karta určitě přenosná není ! platí vždy pouze pro tu jednu a samou osobu.
Děkujeme

Míša

Dobrý den,proetla jsem si tuto diskuzy a pro jistotu se chci zeptat,zda je tedy možné se díky "Zlaté kartě"přihlásit na nějaké kurzy rezervací tedy až od 31.1.2011. Dřív nebude tedy zřejmě brán na rezervace zřetel. Kolik dnů dopředu je možné se na vybranou lekci přihlásit? Odjíždím totiž v prvním únorovém týdnu na dovolenou a po návratu bych chtěla využít nabídky. Díky za odpověď

Dance Station

Dobrý den,
ano rezervace je možné provést až od 31.1. a to z toho důvodu, že teď je možné se hlásit pouze na lekce zkušebního rozvrhu. lekci si stačí rezervovat min 1 den dopředu. Máme prostorné sály,jako jedni z mála tanečních studií v centru :-) Zatím se nám nikdy nestalo, že by se někdo nedostal na lekci.Ale jistota je jistota :-) proto poprosím o rezervaci min ten 1 den dopředu.
Děkujeme

Mára

Dobrý den, když koupím dvě zlaté karty a budu docházet s partnerkou je to ok. a bydem tančit případně spolu. Rozumím tomu dobře? díky

Slevomat

Dobrý den, takto by to mělo být v pořádku. Můžete koupit i 4, protože počet voucherů na osobou jsou dva. Pááni to je matika :-)

Bára

Dobrý den, už se prodalo dost voucherů.. Chtěla bych se zeptat, jak postupovat v případě, že vše, o co bych měla event. zájem, bude již obsazeno? Díky za odpověď.

Dance Station

Dobrý den,
pro jistotu a váš klid je lepší lekce si rezervovat,ale nejdříve od 31.1.2011, také vás poprosím pokud chcete chodit hned od 1.2. aby jste si k nám zašla nejpozději v pondělí 31.1. vyměnit váš voucher za naši kartičku :-) abychom vás měli v systému :-)
Děkujeme

liv

Nebyla by stejná akce i pro Dance Station Háje? Třeba příště? Díky!

Dance Station

Dobrý den,
bohužel zatím ji neplánujeme :-/
Děkujeme

Efise

Dobrý dne, chtěla bych se zeptat. Včera jsem si objednala 2 vouchery a pak jsem si je objednala ještě jednou. Je možné mít 4 vouchery na 4 měsíce dopředu? Kamarádka mi říkala, že je možné si je nakoupit dopředu, ale že je musím využít do konce června. Díky:)

Slevomat

Bohužel, jak psalo studio v předchozím příspěvku. Počet voucherů na osobu jsou dva. :-)

Efise

takže když jsem si koupila 4, tak můžu dát dva kamarádce, která si je také chtěla koupit?

Dance Station

Dobrý den,
ano přesně tak. Počet voucherů na osobu jsou dva, takže když přijde dvě měli byste 4 vouhcery dohromady ( 2 pro každou )
Děkujeme

Sarka

Dobrý večer,
jaké jsou kapacity sálů?
Děkuji

kateřina

Dobrý den, chci se zeptat pokud si zlatou kartu zakoupim, tak jak už jsem pochopila tak může chodit každej den na něco jiného?A to se do každého kurzu musim zvlášt zapsat a nebo si tam můžu přijít jak se mi bude chtít?Nemusí to být pravidelností že tam přijdu pokaždé když bude hodina?Děkuji

Dance Station

Dobrý den,
určitě nemusíte chodit pokaždé na ty stejné hodiny. Záleží opravdu jen na vás. Co se týče rezervací, je lepší si ji pro jistotku udělat na rezervace@dancestation.cz ale nejdříve až 31.1.
Děkujeme

kiki

dobry den, chapu to dobre, ze muzu tedy chodit nekolikrat tydne na ruzne lekce? a je nutne objednat se predem..? moc dekuji za odpoved..

Dance Station

Dobrý den,
ano chápete to správně :-) žádné omezení kromě časového ( 30 dnů ) vám neklademe. Budeme rádi, když v našem studiu budete „řádit“ každý den :-)

Dana

Dobrý den, od kdy můžu službu využívat, hned po zaplacení nebo až po doručení voucheru?

Dance Station

Dobrý den,
vouchery je možné si vybírat až od začátku semestru,tzn. od 1.2.-24.6.
Děkujeme

Lusii

Dobrý den, chci se jen zeptat slevu asi nelze uplatnit v Dance Station na Hájích ???

Dance Station

Dobrý den,
slevu lze uplatnit pouze na Můstku.
Děkujeme

Katka G.

Dobrý den, koupila jsem si 2× zlatou kartu a přítel mě chtěl překvapit dárečkem a koupil mi také 2× zlatou kartu. Bude s tím nějaký problém a nebo to nevadí. Protože uvádíte, že na osobu pouze dvě zlaté karty, ale nevím jestli pokud já jí dostanu od někoho jako dárek a již jsem si koupila svoje, tak jestli to nevadí.

Děkuji za odpověď.

Dance Station

Dobrý den, je nám líto,ale jak jste sama řekla na osobu můžou být max. 2 vouchery.Děkujeme

Andrea

Dobry den,
chtela bych se zeptat na nekolik veci:
Kdyz si koupim mesicni kartu, znamena to, ze muzu po dobu mesice chodit na nejaky staly kurz, napr. balet dospeli v utery a pritom muzu chodit jeste na libovolne hodiny cehokoliv jineho v PO, ST, CT?
A dale, je mozne kartu vyuzit i pro studio v Hajich, nebo jen na Mustku.
Dekuji.

Dance Station

Dobrý den, zlatá karta vám neklade žádné omezení,kromě časového,tzn. na 30dnů. Zlatá karta kterou tu nabízíme je pouze pro vstup na můstek.Děkujeme

Jana

Dobrý den, měla jsem naprosto stejný dotaz, v podstatě můžu být v Dance station od pondeli do patku od 17 do 22… No to je výborný!!! :) :) Díky

Dance Station

Budeme rádi, když tam s námi budete klidně celý den :-)
Těšíme se.

Bára

Dobrý den,
pokud si koupím dva vouchery sama a dva dostanu jako dárek, můžu uplatnit všechny 4 sama? Děkuji za odpověď.

Dance Station

Dobrý den,
je nám líto,ale to bohužel nelze. Bylo by to nefér vůči lidem,kteří si zakoupí normální karty. Jak je v podmínkách na člověka max. 2 vouchery. Děkujeme

Petra

Dobrý den, chápu dobře, že se tedy musím účastnit pouze jednoho kurzu u jednoho lektora? Nebo to funguje tak, ze se prihlásím na Zumbu na pondělí k této lektorce, na úterý na street k někomu jinému?

Dance Station

Dobrý den, co se týče zlaté karty, kterou tu nabízíme za zvýhodněnou cenu,tak tam je neomezený vstup na jakékoliv lekce,tzn. že můžete přijít jakýkoliv den na jakékoliv lekce :-) Pak si samozřejmě můžete zakoupit přímo nějaký kurz a tam už platí, že chodíte v ten v ten čas na toho lektora :-)

Jana Brožová

Dobrý den,
mohla bych se zeptat jak jsou jednotlivé kurzy náročné na zkušenosti? Nemáte v rozvrhu kurzy rozdělené na začátečníky, mírně a pokročilé…
Jsou tedy jednotlivé kurzy vhodné i pro začátečníky, kteří nemají žádné zkušenosti?

Dance Station

Dobrý den,
naše kurzy jsou vypsány zatím pro začátečníky, až postupem času si budou lektoři sami tvořit úroveň na lekci samozřejmě podle lidí, kteří se na lekci sejdou :-) nemusíte se bát, určitě si přijďte zatančit, naši lektoři se vždy snaží,aby každý tanečník na lekci byl spokojený :-) Jelikož otevíráme novou taneční stanici, tak se vše bude tvořit za běhu podle vašich připomínek :-)

Lenkita

Dobrý den, jednou jsem šla u jiného tanečního studia na seminář pro začátečníky a přišlo mi že tempo a způsob „výuky“ byl již pro značně pokročilé, prostě jsem nestíhala, nebylo mi vůbec nic řečeno ke stylu a hned se jela dost ostrá choreografie … platí to u vás také? :) pokud přijdu jako totálně nezkušená na street dance, mám šanci že budu zvládat??

Dance Station

Dobrý den, jelikož otevíráme novou taneční stanici, tak jsou všechny kurzy zatím pro začátečníky. Samozřejmě, že pokud se na lekci sejde více lidí pokročilých,tak se pojede trochu rychleji :-) nic méně jsme nikdy neměli žádný problém s tím, že by někdo nestíhal – lektoři se snaží přizpůsobit výuku všem úrovním,které se na tanečním sále sejdou :-)

Alena

Ještě bych se chtěla zeptat,jak dlouho trvá kurz Salsy a zda do něj potřebuji partnera?

Dance Station

Dobrý den,
kurz salsy platí od semestru 1.2.-24.6. 2011 a partnera nepotřebujete, jelikož je to salsa styling = pro jednotlivce :-)

Helena

Můžu si koupit dva vouchery a aktivovat si ten druhý po zkončení prvního měsíce? Tedy je možné aby jedna osoba chodila dva měsíce po sobě? Stihne-li aktivaci do 30.5. samozřej­mě. Děkuji

Dance Station

Dobrý den,
samozřejmě ano :-)

Alena

Dobrý den,lze se na daný měsíc přihlásit jen do jednoho typu kurzu?

Dance Station

Dobrý den,
přihlásit se můžete i na jeden kurz po dobu 30dnů.

yuyu

zdravim.. :) vim, ze to bude znit asi natvrdle, ale lze tedy chodit jen na jeden kurz ci soucasne navstevovat ruzne hodiny..? je to nejak limitovane..? :) moc dekuji a omlouvam se za sve neporozumeni..

Nominda

Tak jsem koupila, zaplatila, objednala se na hodinu, ale žádné číslo voucheru po mně nechtěli… :-(

Dance Station

Dobrý den,
voucher budeme chtít při příchodu do studia Dance Station.

Petra

Holky, je to psáno v podmínkách: # Karta je platná jeden měsíc od aktivace # Poslední možný termín aktivace – 30. 5. 2011 ;-)

Katerina

nebo ode dne prvni lekce?

Dance Station

viz. předchozí odpověď u Zuzky :-)

Zuzka

Dobrý den, a na který měsíc to platí? Nebo se to počítá ode dne nákupu?

Dance Station

Dobrý den, platnost karty je aktivována na dobu 30 dnů, počínaje vaši první návštěvou lekce. Do studia Dance Station můžete přijít kdykoliv v období od 1.2.-24.6. a vybrat si váš termín platnosti karty :-)

Vendy

Mohu se zeptat, karta tedy platí až od 1.2.? Nebo na ní můžeme začít chodit už od těch?

Dance Station

Dobrý den Vendy,
ano zlatá karta je platná v období od 1.2.-24.6. tudíž vaše první návštěva může být až toho 1.2.
Děkujeme

Petra

Dobrý den, proč je tedy na mém voucheru, že platí už od 14.1., když tady píšete, že ho můžu použít až od 1.2.? Ráda bych třeba na lekci v pondělí 31.1.

Dance Station

Dobrý den,
velice se omlouváme,ale v tom případě vznikla komunikační chyba s tímto portálem. Moc nás to mrzí, je to i z toho důvodu, že do 30.1. máme zkušební provoz se speciálním rozvrhem jen o 3 lekcích denně. Ještě jednou se omlouváme,ale voucher lze opravdu uplatnit až od 1.2.,kdy začíná nová sezona.Děkujeme

Petra

Zkušební provoz máte do 30.1., ale nová sezona začíná v pondělí 31.1.2011, ne 1.2.2011

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru