
Termín
Platnost do 6. 1. 2018.
V ceně
- Burger dle výběru:
- Kachní knedlo burger, trhaná kachna (150 g), červené zelí, cibulka, demi glace
- Burger s vepřovou krkovičkou (150 g), s bílým zelím, vídeňskou cibulkou, demi glace
- Burger z trhané hovězí svíčkové (150 g), redukovaná svíčková omáčka, brusinky, šlehačka, demi glace
- Punč 0,2 l
Můžete využít do 6. 1. 2018
Rezervace: S kódem voucheru se zastavte u stánku každý den od 10.00 do 22.00 až do 6. ledna.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Máte radši svíčkovou „á la školní jídelna“ nebo „jako od babičky“? Ať tak, nebo tak, oběma verzím právě přibyla vážná konkurence.
To nejlepší z tradiční kuchyně se v Czech burger snoubí s moderním přístupem a originální formou. Zastavte se v stánku 15 metrů od vánočního stromu na Staroměstském náměstí pro výjimečný gurmánský zážitek. Stánek najdete naproti místu, kde se obvykle nachází pomník Jana Husa – ovšem je možné, že ani Mistr Jan neodolá vůni masa a bude zrovna stát ve frontě před vámi.
K originálnímu burgeru dle výběru dostanete i šálek horkého punče, který vás prohřeje při procházce vánoční Prahou. Všichni barokní andílci se za vámi budou ohlížet.
Nechte se navnadit čirou poezií příběhu přípravy kachního knedlo-burgeru.
Kachní knedlo-burger je dozlatova opečená knedlo-bulka z kynutého těsta bez jediného éčka a uválená ručně jako od babičky. Knedlo-bulka se na ohni opéká, dokud nemá kůrku jako křupavá bageta, přesto tenká vrstva uvnitř je stále klasický nadýchaný houskový knedlík. Když horkou opečenou knedlo-bulku vytáhnou z pece, rozdělíji na dvě poloviny a obě vnitřní strany pomažeme domácím demi-glace. Proces demi-glace trvá tři dny, kdy je postupně redukován 20litrový hovězí vývar plný bio morkových kostí a farmářské zeleniny. Po třech dnech zbyde 1 litr velice hustého vývaru. Následně se přidá červené bordeaux, koncentrovaný protlak a další vychytávky a dále se vše vaří, dokud v hrnci nezůstanou povidla. Na povidly pomazanou knedlo-bulku kuchař naloží, co se vejde. Trhanou farmářskou kachnu vykořeněnou a pečenou ve vlastním sádle celou noc, na kachnu vrstvu červeného zelí, připraveného e z čerstvého zelí na Svatovavřinecký způsob a vychucené tak, aby v knedlíku krásně kontrastovalo svojí sladkostí a kyselostí vůči kachně. Nakonec je vložena na vrchol vrstev cibulka, osmažená na kachním sádle a výpeku z pekáče, aby se donesla ke konzumentovi na jazyk i ta poslední chuť, kterou kachna s červeným zelím v sobě obsahuje. Vše se zavře druhou, ještě horkou polovinou bulky a servíruje rovnou do ruky. A co to pro Vás vlastně znamená? Poprvé v životě nemusíte jíst toto nádherné jídlo na talíři, ale každé sousto, navíc ve stále teplé knedlo-bulce s křupavou kůrkou, si můžete vychutnat třeba na lavičce na Náplavce. Prostě neztrácejte čas, s Czech-Burgerem se najíte vždy královsky! |