Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Měsíční členství ve 3 fitness klubech nolimits – cvičte efektivně a šetřete čas

4,9 / 5 nolimits (3 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 38 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika

Dobry den,

chtela bych se zeptat, zda je v ramci voucheru obsazena i vstupni konzultace s trenerem. Myslim tim, zda mi nekdo na zacatku poradi, jake pristroje mam pro dosazeni vlastnich cilu vyuzit a s jakym opakovanim. Tj. budu mit svuj vlastni treninkovy plan, ktery pak budu moci nasledovat.

Predem moc diky za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, ano, v ceně je i nastavení konceptu milon a five na míru jedním z trenérů. Navíc je také InBody měření před prvním a posledním tréninkem. Krásný den, Míša :-)

nolimits

Hezký den, Veroniko,
ano, úvodní trénink s osobním trenérem je v nolimits samozřejmý a zároveň i nezbytný. Cvičení na strojích německé značky milon je vždy nastavováno individuálně vzhledem ke zkušenostem a potřebám našich klientů.
Následně i při dalších trénincích je trenér vždy k dispozici pro kontrolu správnosti cvičení.
Věříme, že Vás trénink zaujme. Budeme se na Vás těšit, nolimits tým

Renata Dobrá

Dobrý den,
zakoupila jsem si u vás měsíční členství a již ho využívám. Chtěla jsem se zeptat zda po skončení prvního členství si mohu ze Slevomatu koupit členství další.
Děkuji za odpověď. Renata

Slevomat.cz

Dobrý den, Renčo, pokud jste zakupovala členství jenom tady u nás, tak by v tom neměl být problém po vypršení lhůty zakoupit nový na další měsíc. S pozdravem, David. :-)

Petra Steinbrűckerová

Dobrý den,

Chtěla bych se zeptat. Píše se tu, že voucher je možné uplatnit na Floře, takže na Proseku mám smůlu? Ptám se, protože jsem z Proseka.
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, tento voucher lze uplatnit na 3 různých adresách: Karlín, Žižkov a také na Proseku. Smůlu tedy nemáte. :-) Hezký den, Tereza.

Natálie Jirušková

Dobrý den,

mohu se zeptat, zda máte nějaká speciální členství (6 měsíců, 12 měsíců), kdybych chtěla pokračovat a případně cena? Na stránkách to nemůžu najít. Děkuji

nolimits

Hezký den, Natálie,
členství máme na 3, 6 a 12 měsíců. Členství na 12 měsíců je nejvýhodnější a jeho cena je 1130,–Kč měsíčně. V případě úhrady celé částky najednou je navíc započítávána sleva 10%.
Děkujeme za Váš dotaz, tým nolimits

Lenka

Dobrý den, má pro mě efekt docházet, když nemohu dělat cviky, při nichž se klečí nebo nadměrně zatěžují kolena (mám obě odoperovaná)? Mám pocit, že všude je nejmíň půlka cviků se zátěží kolen… :-(

nolimits

Hezký den, Lenko,
i po operaci kolen je možné trénovat na strojích milon. Každý stroj se nastavuje individuálně a vše se přizpůsobuje daným možnostem a zdravotním omezením našich klientů. Zátěže i rozsah upraví naši specializovaní trenéři přímo Vašim potřebám. Vše je však potřeba trenérům sdělit při první návštěvě. Děkujeme za dotaz a budeme se na Vás těšit, nolimits tým

Lenka

Děkuji moc za informace. Přeji hezký den.

Dominika

Dobry den,
hledam cviceni vhodna i pri potizich s krcni pateri. Podle rehabilitacni mohu sportovat. Jen je velmi dulezite vykonavat cvik spravne a prilis nezatezovat telo. Je mi devatenact a sportu jsem se az do nedavneho zhorseni stavu venovala aktivne. Doufam, ze by mohla byt tohle pro me dobra alternativa. Proto bych se rada zeptala na Vas nazor. Dekuji,

nolimits

Hezký den, Dominiko,
v případě, že Vás potíže s krční páteří neomezují v běžném životě, pak trénink na milon strojích je pro Vás vhodný. Určitě je však důležité sdělit tuto skutečnost našemu trenérovi při první návštěvě. Budeme se na Vás těšit, za nolimits tým Monika

Petra

Dobrý den,
je cvičení vhodné i pro dívku 15 let?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Péťo, na cvičení v tomto věku není nic špatného, spíše naopak, o holky s vysprotovaným tělem se kluci budou jen rvát. S pozdravem, David.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru