Nabídku Smyslné chvilky: tantra masáže pro jednoho i pár mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Smyslné chvilky: tantra masáže pro jednotlivce i pro páry v centru Ostravy

4,6 / 5 Emagency Ostrava Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
K

Milá Mirko, nyní už pouze poslední dotaz, a sice zda mi po zakoupení voucheru můžete zaručit, že mě do tajů tantrické masáže zasvětíte právě Vy? Budu se těšit a přeji krásný zimní den.

Tantra masáže Ostrava

Přeji také hezký den … ano, to Vám zaručit mohu :)) Mirka

K

Dobrý den Mirko, děkuji Vám za odpověď. Myslel jsem si, že by tantrická masáž měla obsahovat i masáž lingamu, ale na svých stránkách sama uvádíte základní tantrickou masáž, která masáž intimit nezahrnuje, proto můj dotaz😊 Jinak koukám, že se někdo schovává za můj nick „K“ a ptá se zde na případnou ejakulaci. Předpokládám, že pokud si to klient přeje, dojít k ní určitě může… Asi je to jen na rozhodnutí klienta, takže jsem se pokusil odpovědět za Vás 😉Hezky den Mirko a budu se těšit na masáž.

Tantra masáže Ostrava

Také Vám přeji pohodový den a ráda Vás u nás přivítám … Mirka

K

Dobry den pri masazi se dosahuje ejakulace nebo pouze orgasmu tela?

Tantra masáže Ostrava

Dobrý den,
Orgasmus se při masáži může dostavit, není to však cíl masáže. Tento druh masáže je nejen velmi intimní, ale i velmi vzrušující. Proto muži, kteří touží po sexuálním uvolnění se ho většinou dočkají. Opakuji však, že to rozhodně není cíl tantrické masáže!.
Co se týče orgasmu těla… máte zřejmě na mysli energetický orgasmus … pokud pokud byste měl zájem, dá se v průběhu masáže naučit tato technika …
 Mirka

K

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda nabízená 60 minutová masáž pro jednoho v ceně 990,– Kč zahrnuje kompletní celotělovou olejovou masáž včetně masáže lingamu? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Tantra masáže Ostrava

Dobrý den,
ano … masáž lingamu je součástí každé tantrické masáže … S přáním pohodového dne, Mirka

M

Dobry den, zajimalo by me, zda masaz provadi 2 maserky nb muz a zena. Pripadne zda tato masaz probiha v jedne mistnosti nb kazdy zvlast, ale oba ve stejny cas.
Dekuji za odpoved.

Tantra masáže Ostrava

Dobrý den,
v případě párové masáže si můžete sami vybrat zda chcete 2 masérky anebo kombinaci muže a ženy … stejně tak se můžete rozhodnout zda chcete být oba ve stejné místnosti anebo každý zvlášť samozřejmě ve stejný čas …

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru