Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenka do Jungle Parku pro děti a dospělé

4,8 / 5 Jungle Park Brno Brno  (mapa) 2 022 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Sunny Love

Dobrý den.
Chtela bych se zeptat, zda budete jeste tuto akci prodluzovat, prip. pridavat vouchery na Zakladni trasu? Mam o to velky zajem, bohuzel jsem nestihla zakoupit.
Dekuji.

Jungle Park

Dobrý den, část voucherů z méně žádané trasy bude přesunuta právě na trasu základní, tedy bude možné ještě dokoupit.

Eva Stastna

Dobrý den, pustíte na základní trasu i dítě, které má 130 cm (samozřejmě na naše riziko)?
 Díky

Jungle Park

Dobrý den, nepustíme, dítě by se při této výšce samo nenacvaklo a následně neoddělalo kladku, která se používá při přejezdu na lanovkách, nedošáhlo by.

Nikki Sapíková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak moc je náročná Základní trasa, jestli ji zvládne skoro 10leté dítě, které měří akorát těch 140 cm, nebo jestli by bylo lepší koupit vouchery na Bálúovu junior trasu.

Jungle Park

Dobrý den, obtížnost obou tras je přibližně stejná, jen základní je delší. 10leté dítě s výškou 140cm by nemělo mít na základní trase problém.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych Balúovu trasu pro dvě děti v doprovodu 2 dospělých, kteří nebudou trasy absolvovat. Stačí mi tedy pouze 2 vouchery nebo musím koupit 4? Děkuji

Jungle Park

Dobrý den, kdo neleze, nemusí mít vstup, vtom případě přijďte vstupem od Anthroposu. Když přijdete z Komety, do lanového centra musíte přejet lanovkou přes řeku, cena za přejezd tam a zpět je 50,–Kč pro Vás jako nelezce, jinak je cena za přejezd zahrnuta ve vstupném na trasy.

Monika Mlýnková

Dobrý den,

ráda bych se zeptala jaká je maximální váha člověka na Základní trasu?
Děkuji :)

Jungle Park

Dobrý den, lezení na trase není omezeno váhou, ale tím , zda se lezec vejde do úvazku.

Jana

Dobrý den,
chápu to správně, že když zakoupím Balúovu trasu pro dospělého, tak dítěti, které půjde s ním, musím koupit plnohodnotnou vstupenku za 170,– Kč?

Jungle Park

Dobrý den, tato akce se na dětskou vstupenku na Bálúovu trasu nevztahuje, můžete ale koupit zlevněnou pro dospělého a pro dítě ji využít, sleva bude nižší.

Lucie Š.

Dobrý den, mám dva dotazy. Za prvé – když polezu sama, může partner „chodit pode mnou“ (bojí se výšek)? A za druhé – mohu jít na Šer Chánovu trasu s výškou 164,5 cm? Děkuji Vám za obě odpovědi a přeji pěkný den.

Jungle Park

Dobrý den, partner může chodit pod Vámi. S touto výškou na trasu můžete, je ale opravdu fyzicky náročná.

Luc

Prosím o upřesnění, kdy můžu přijít – v levém sloupečku máte „do konce listopadu (o víkendu), nebo v dubnu“ /je květen/. Poté je pod hodnocením uvedeno, že je možno přijít kdykoli během otevírací doby / ta je o prázdninách denně/. Díky moc

Jungle Park

Dobrý den, můžete přijít v otvírací době http://www.junglepark.cz/cz/oteviraci-doba

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru