Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nakopněte svůj metabolismus se zeleným čajem v prášku Matcha tea od Naturwell

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Alena

Dobrý den.
Mohu si přidat k objednávce z této akce ještě jiné zboží z vaší webové nabídky a zaplatit jen jedno poštovné? Děkuji a hezký den, A.

Greenfit.cz

Dobrý den,

v případě Vašeho zájmu můžeme objednávky spojit. Jelikož jde, ale o nestandardní postup, nejde objednávku provázat automaticky, nýbrž to musíme udělat manuálně. V té návaznosti bych Vás poprosil o zaslání objednávky (druh zboží a počet kusů z našeho eshopu) e-mailem. My následně objednávku ze Slevomatu a z GreenFit.cz spojíme. Náš e-mail je: info@greenfit.cz

S pozdravem,
GreenFit.cz

Radim

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli je rozdíl mezi Matcha Tea z Japonska a Matcha Tea z Číny? Jak vysoká je zde kvalita listů? Je tento produkt bio?

 Díky.

Greenfit.cz

Dobrý den,

Matcha Tea Naturwell bio není. Jinak jisté rozdíly mezi čaji matcha z Číny a Japonska jsou. Jde asi o stejný rozdíl jako mezi citrony pěstovanými v ČR či ve Španělsku a kukuřicí z ČR či z USA. Dalším faktorem je např. počet slunečných dní, teploty okolí, vlhkost ovzduší atd. Co se týče zákazníků, vždy záleži na individualitě. Některým nechutná jiný druh než ten nejkvalitnější, který je ale zároveň i nejdražší (např. 1000 Kč – 2000 Kč za 100g), naopak někteří zákazníci nepoznají rozdíl mezi tím nejkvalitnějím a tím z nižší třídy. Všeobecné pravidlo je takové, že lidé, kteří matcha pijí celá léta každý den, tak tento rozdíl poznají. Konzumenti začátečníci či občasní konzumenti tento rozdíl buď třeba ani nerozeznají či ho poznají jen občas.

Krásný den přeje,
GreenFit.cz

Michal

Odkud prosím pochází tento čaj – Čína, Japonsko…?Děkuji

Greenfit.cz

Dobrý den,

Matcha Tea Naturwell je původem z Číny.

S pozdravem,
GreenFIt.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru