Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jednodenní lyžování v rakouském středisku Hinterstoder

4,6 / 5 AAA Holidays s.r.o. Alpy - Rakousko (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavel Sviták

Dobrý den, v kolik hodin je odjezd z Tábora?

AAA Holidays s.r.o.

Dobrý den, Pavle. Plánovaný odjezd z Tábora, je přibližně v 6 hodin. Bližší informace i upřesnění místa obdržíte v pokynech k odjezdu, které rozesíláme klientům vždy zhruba týden před odjezdem. Hezký víkend.

Tomík

Dobrý den ,
nástupní místo v ČB je prosím kde přesně?

AAA Holidays s.r.o.

Dobrý den, Tomáši. Obvyklé nástupní místo v Českých Budějovicích je u čerpací stanice MOL Na Dlouhé louce. Hezký zbytek dne.

Eva

Hezký den, čas odjezdu a místo z Prahy? Děkuji

Slevomat.cz

Hezký den, Evo, termíny jsou 16. 2. 2019 a 23. 2. 2019 a čas odjezdu z Prahy (3:15 stanice metra A Strašnická – 3:30 Florenc – 4:15 Smíchovské nádraží). Do 24 hodin od obdržení voucheru dokončete registraci prostřednictvím objednávkového formuláře na Vámi vybraný termín.
Vyplňte požadované informace.
Do předmětu je třeba uvést název výletu (Jednodenní lyžování – Hinterstoder) a do poznámky uveďte kód. Přikládám odkaz na formulář. voucherů.https://www­.aaaholidays.cz/?pa­ge_id=3440. Hezký den :)

Šafandová

Dobrý den,zaujala mě nabídka lyžování v Hinterstode­ru,prosím,v ko­lik hodin cca je autobus v Českých Budějovicích,museli bychom tam ještě 60 km dojet,děkuji

AAA Holidays s.r.o.

Dobrý den, odhadovaný čas odjezdu z Českých Budějovic je cca v 6:30. Přeji pohodový den.

Robert Žídek

Dobrý den, je možné si doplatit za jiné nástupní místo, nebo máte trasu jen tu, co je uvedená dle nástupních míst? Jsme z Frýdku-Místku, takže nástup někde v okolí. Jaký je časový harmonogram výletu? A ještě dotaz – kolik stojí skipas pro dítě 9let – máte uvedeno až od 10let. Předem děkuji za odpovědi.

Slevomat.cz

Dobrý den, Roberte, nástupní místa:
Praha
Benešov
Tábor
České Budějovice
Dítě za cenu voucheru. Hezký den :)

AAA Holidays s.r.o.

Dobrý den, Roberte. Jenom doplním, že děti do 10 let (roč. 2009), které lyžují v doprovodu alespoň jednoho z rodičů s platným celodenním skipasem, potřebují pouze skipas „Sněhulák“ v ceně 3 € za den. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru