Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

90 minut profesionálního focení v exteriéru pro 1–2 osoby

Luci B. Praha - Liboc  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Zuzana Kohoutová

Dobrý den je u vás možnost nějaké vizážistické práce před focením ? Děkuji Kohoutová

Luci B.

Dobrý den, vizážistku jako takovou k dispozici pro tento typ focení nemám. Pokud byste ale měla zájem, jsem schopná Vás nalíčit já sama (mám za sebou vizážistický kurz). Jednalo by se však pouze o malinko výraznější denní líčení tak, aby se to na focení hodilo, nešlo by však o těžké, výrazné, fotografické líčení.
Kdybyste měla zájem se nechat nalíčit před focením, počítejte prosím s poplatkem 200,–. Sraz bychom si daly o půl hodinu dříve, abychom vše stihly :)) – Pokud budete mít zájem, stačí to nahlásit (telefonicky) při domluvě termínu.
Krásný den!
Luci B.

Katka Vorlická

Dobré dopoledne,
zajímalo by mě, zdali fotografovaný dostane kromě 3 vytištěných fotek i zbylé obrázky (například v digitální podobě), které v rámci focení vzniknou?
Děkuji předem za odpověď, s přáním pěkného víkendu,
 KV

Luci B.

Dobrý den, pro zachování kvality služby dostanete 3 upravené fotografie. Pokud byste měli zájem o větší počet fotografií, nebyl by problém, ale zase musí projít postprodukcí. Z tohoto důvodu je každá další fotografie zpoplatněna cenou 250,–. Krásný den, LuciB.

Luci B.

Ještě abych to dovysvětlila. Nechci se prezentovat nedokončenou prací, tedy neupravenými fotografiemi. Bohužel, člověk nikdy nemá zaručeno, že klient fotky nezveřejní na sociálních médiích, proto tyto fotky neposkytuji. LB

Katka Vorlická

Dobrý večer, děkuju za odpověď, dává to smysl. Pěkný týden, KV

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru