Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená s vůní koňské hřívy: Pobyt pro 2 na statku s projížďkou i polopenzí

4,4 / 5 Selský dvůr Severní Čechy (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Marketa K

Dobrý den,chci se zeptat zda byste náhodou měli ještě volno od soboty 5.do pondělí 7.5.?Děkuji

Selský dvůr

Dobrý večer, bohužel, v tomto termínu Vás již nemůžeme ubytovat, naše kapacita je již vyčerpána. Snad někdy příště… Mějte příjemný večer.

Lukáš Oščádal

Dobrý den, je nějaký váhový limit pro koně? Chtěl bych to jako překvapení pro přítelkyni ale mám 105kg

Selský dvůr

Dobrý den, není problém Vás svézt, ale, prosím, před zakoupením voucheru nejdříve volejte /607 234 494/, ohledně rezervace termínu. Přeji Vám příjemný den.

Lenka

Dobrý den,
Měli bychom zájem pokoj pro 2 osoby v termínu od 27.4–29.4. je tento termín volný? Děkuji, Lenka

Selský dvůr

Dobrý den, omlouvám se, bohužel v tomto termínu máme plno. Prosím, ohledně volných termínů je lepší mi zavolat na tel. č. 607 234 494. Děkuji a přeji příjemný podvečer.

Lenka Micova

Dobry den,rada bych se zeptala zda by jste meli volny apartman v terminu 2.-4.7.pro dve dospele a dve deti 7 a 9 let..Radi bychom se k vam opet podivali.Moc se nam u vas libilo..predem dekuji za odpoved Míčová

Selský dvůr

Dobrý den, paní Míčová, velice nás těší Váš zájem strávit u nás opakovaně víkend a rádi bychom Vám vyšli vstříc. Bohužel, tato akce již nebude v platnosti, proto mne, prosím, kontaktujte telefonicky na č. 607 234 494. Dom­luvíme se, zda budeme akci prodlužovat nebo opakovat. Děkuji za pochopení a přeji příjemný den, O. Zajíčková, Selský dvůr

Klara

Dobry den,mate volny termin 25–27.5. ?Jaka by byla celkova cena za 2 dospele a dite 8 let vcetne polopenze?Deku­ji Vam.

Selský dvůr

Dobrý den, ano, tento víkend máme ještě volno. Cena za voucher je 2.490,– Kč a doplatek za dítě činí 520,– Kč, který budete hradit až na místě. Prosím, v případě zakoupení mne urychleně informujte a sdělte mi číslo voucheru na e-mail: selskydvur@email.cz . Prosím, připojte poznámku, že požadujete přistýlku pro 1 dítě.
Děkuji a mějte příjemný den.

Markéta Plátěnková

Dobrý den,bylo by možné přijet 2 dospělí a 2 děti (2 a 9 let)…samozřejmě s doplatkem za polopenze pro obě děti a doplatkem za starší dceru za ubytko :-) Nicméně může vyjíždku na koni využít dcera (9 let) místo muže?Děkuji Markéta

Selský dvůr

Dobrý den, je možné přijet k nám i s dětmi, jen je nutno telefonicky na č.
607 234 494, před zakoupením voucheru, nejdříve ověřit kapacitu větších pokojů. V případě zájmu můžete jízdy dokoupit i pro ostatní členy rodiny, tzn. i svezení na poníkovi pro nejmladšího člena rodiny. Mějte příjemný večer.

Kamil Zsiray

Zdravím, zdravím, rádi se k Vám opět podíváme. Jen dotaz. Nějaké to koťátko bude přítomno? :D . Děkuji

Selský dvůr

Dobrý večer, pane Zsiray, velice nás těší, že se vám u nás líbilo a plánujete nás opět navštívit.Poslední koťátka už dospívají v nových rodinách a další určitě budou na jaře. Záleží, kdy přijedete, kočkám domluvím, aby se snažily :), s jistotou mohu říci, že toto se jim daří :).
Přeji Vám i celé rodině příjemný večer. O. Zajíčková

Veronika

Dobrý den,

mohu se zeptat, zda je v areálu statku dětské hřiště?

Selský dvůr

Dobrý den, paní Veroniko, u nás přímo není, ale přes ulici je obecní a cca o 300 m dále je nové, velmi pěkné dětské hřiště. K nahlédnutí doporučuji fotogalerii na www.branany.cz /dětské hřiště/. Mějte příjemný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru