Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pánské prošívané zimní bundy od prémiové značky 19V69 Italia

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jan Rybka

Dobrý den,
děkuji za info. Když vám na kopii faktury napíši zboží, který chci dokoupit, znamená to, že nemusím kupovat přes Slevomat a zboží uhradím při odběru? Nebo zaplatím dokoupené zboží přes Slevomat a napíši na kopii faktury upozornění? Předem děkuji.

AGA Brands

Dobrý den, ano přesně tak. Když napíšete jaké zboží chcete, doplatíte ho při dobírce jakmile ho obdržíte. Přes Slevomat už to objednávat nemusíte

Jan Rybka

Dobrý den, měl bych prosbu. Mám zakoupenou u Vás bundu a potřeboval bych ji vyměnit za menší velikost. Poradíte mi prosím jak postupovat? Chtěl bych si ještě u Vás zakoupit jeden svetr. Šlo by to pak poslat na zásilkovnu v jednom balíku? Děkuji za odpověď.

AGA Brands

Dobrý den pane Rybko,

zboží Vám můžeme vyměnit. Prosím pošlete nám zboží zpět na adresu Aga24, Nová Tovární 1746, Český Těšín 737 01, do balíčku přiložte kopii faktury a informaci o konkrétní požadované výměně. Také nám na kopii faktury dopište, jaké zboží chcete dokoupit, pošleme Vám oba produkty v jednom balíčku.

Hezký den.

Dana Kopecká

Dobrý den, pro jaké venkovní teploty je tato bunda vhodná?Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, teplotu si vymýšlet nebudu, jelikož jsem nikde nenašel bližší informaci. Avšak přikládám, co jsem našel: Pánská značková prošívaná bunda od firmy Versace 19.69 je vyrobena z lehkého, větruvzdorného, prodyšného materiálu s vodoodpudivou povrchovou úpravou.
Bunda má výborné tepelné a izolační vlastnosti, je extrémně lehká a její ergonomický střih zaručuje dokonalou volnost pohybu při jakékoliv sportovní aktivitě. Myslím tedy, že je možné ji nosit i v mrazu, avšak nutné je nepodcenit vrstvu pod bundou,. tedy vybrat nějaký teplejší svetr, či mikinu :) Hezký den, Tomáš.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru