Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Naučte se za sebe postavit: Úvod do bojového umění a sebeobrany Wing Tsun

Wing Tsun Vysočina Přibyslav  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Wing Tsun Vysočina

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Zvládli jste se naučit vázat tkaničky či plynně číst systém abstraktních znaků zvaný abeceda. Proč k automatickým dovednostem nepřihodit tak základní dovednost, jako je umět se obránit před fyzickým útokem?

Je důležité se umět v jakékoliv situaci za sebe postavit, případně dokázat ochránit slabého, když je napadený agresorem. Být bojovníkem však neznamená pouze naučit se bránit. Pronikněte do filosofie výjimečného bojového umění WingTsun. Během intenzivního úvodního semináře pochopíte principy sebeobrany i základy techniky, která z těchto principů vychází.

WingTsun se v mnohém odlišuje od jiných bojových umění, které lidé zpravidla znají. S většinou tradičních bojových umění však sdílí stejné základní myšlenku, že studium bojových umění je cesta. Cesta sebezdokonalování, rozvoje těla a ducha, učení se disciplíně.

Principy jsou nadřazené technikám

Na prvním místě bojového umění WingTsun stojí principy, ze kterých teprve vychází techniky. Je to soubor čtyř po sobě jdoucích myšlenek, kterým je veškeré jednání podřízeno, univerzální návod, jak v boji reagovat na soupeře, návod, kterým se v boji řídí vaše myšlení, strategie, taktika a pohyb. Zhmotněním těchto myšlenek pak vzniká odpovídající pohyb, který teprve dodatečně můžete identifikovat jako techniku. 

Nahoru