Tradiční lahůdka v moderním hávu: Francouzská sušená panenka Bordeau Chesnel
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Proč nemohu uplatnit všechny kredity které mám na účtu?
Dobrý den, dotaz směřujte na Slevomat. My prodáváme “maso”, a benefity slevomatu třeba řešit se slevomatem. Martin
Dobrý den,zasílat také poštou?nebo ppl??
Zasíláme, udeální je Zásilkovna, zašlete nám info na mail a domluvíme se. S pozdravem Martin
Dobrý den, píšete: „Pro výrobu 100 g sušené panenky se spotřebuje 197 g šunky.“ – z jakého masa je tedy „panenka“ vyráběna?
Dobrý den přeji, výrobce deklaruje toto: pro výrobu 100g “LA fine” je použití 197g vepřového masa”. Takže odpověď na vaši otázku je, vyráběno z vepřového masa.
Dobrý den,
pokud nebude u stánku fronta, mohli bychom požádat panenku tence nakrájet
?
Děkuji!
Krásné ráno Michaelo,
Pokud nebude fronta (což se bude dít čím dál tím méně) a hezky
poprosíte prodejce, holky Vám rády vyhoví. Ale standartně to neděláme a
záleží vážně na prodejci. Každopádně to jde krásné nakrajet i nožem
;-) Martin
Dobrý den. Při jaké teplotě je třeba panenku uchovávat? Případně vydrží nějakou dobu při pokojové teplotě? Je možné ji nějak dárkově zabalit? Děkuji, Eva
Dobrý den Evo, doporučena teplota výrobcem je 18C. Položte ji na okno a bude v pořádku ;-) Co se tyče balení dárkového zabalení, tak za menší poplatek to určitě půjde. Pěkný den, Martin
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den,
nechápu jak můžete nazývat klobísky které prodáváte – kančí, jelení, zaječí atd když je poměr orinálního masa pouze 25% a zbytek vepřové, drůbeží atd…
není to trošku klamání zákazníka? nemělo by se to jemnovat ,,klobáska vepřová s 25% procentuelním masem z králíka? myslíte si že je králik nebo zajíc chuťově cítit
v 70% poměru vepřového?
Složení: Vepřové maso pocházející z EU, králičí maso, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření,aromatické rostliny, zrání fermenty, potravinářský konzervant E 252, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva.
Alergeny: Laktóza (mléčný derivát).
Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy).
Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejih vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160gr.
Rozměry: Délka od 17 do 20 cm, průměr od 42 do 50 mm.
Skladování: Na suchém místě do 15 °C.
Omlouvám se za překlepy,psal jsem to v mobilu…
Dobrý den, Vážený pane,
tradice těchto klobás se nese hluboko do historie, a ani Francouz nenazývá klobásy podle vepře, ale i oni hovoří jelení, hovězí atd…podle příchutě. Pokud si myslíte, že chutnají všechny stejně, tak se mýlíte. Rádi Vám dáme ochutnat všechny. Zákazníky neklameme, máme přesné složení., jak jste sám již dříve zkopíroval. Kdybychom napsali, že klobása obsahuje 80% jeleního, to by bylo klamání spotřebitele. Ale pokud napíšeme pravdu, jedná se jen o slovíčkaření.
Rádi Vám dáme ochutnat, navštivte nás. I Vy dostanete informaci ústně, že se jedná o klobásu, kde je cca 70–80% vepřového a pak jiné maso, či nějaká jiná příchuť (bylina, borůvka, hřiby atd…).
Martin