Termín
Platnost do 19. 4. 2018.
V ceně
- Termín: 8. února 2018, od 16:00 do 21:00
- Co je v ceně kurzu:
- Suroviny na vaření
- Nápoje (drink na uvítanou, káva, voda, čaj, vybraná vína)
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termo obal na odnos pokrmů
- Certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat:
- Kukuřičná polévka (Sopa de maíz)
- Rajčatová salsa
- Guacamole
- Tortillas – quesadillas
- Chiapaská drůbeží prsa (Pechugas de pollo de hteklum)
- Chilli con carne
- Empanadas s tvarohem a rozinkami
- Co se ještě naučíte:
- Rozlišovat stupně propečení steaků
- Rezervace: po zakoupení voucheru napište na mail kowala@amkor.cz a zasláním kódu voucheru potvrďte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte. Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 19. 4. 2018.
V ceně
- Termín: 22. února 2018, od 16:00 do 21:00
- Co je v ceně kurzu:
- Suroviny na vaření
- Nápoje (drink na uvítanou, káva, voda, čaj, vybraná vína)
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termo obal na odnos pokrmů
- Certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat:
- Slaný koláč s dýní
- Tradiční francouzská cibulačka se sýrovými krutony
- Ball tip steak s bbq omáčkou
- Čokoládový fondán s hruškovým curdem
- Rezervace: po zakoupení voucheru napište na mail kowala@amkor.cz a zasláním kódu voucheru potvrďte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte. Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 19. 4. 2018.
V ceně
- Termín: 8. března 2018, od 16:00 do 21:00
- Co je v ceně kurzu:
- Suroviny na vaření
- Nápoje (drink na uvítanou, káva, voda, čaj, vybraná vína)
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termo obal na odnos pokrmů
- Certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat:
- Rasti z červené řepy s uzeným lososem a křenovým krémem
- Salát ze sépie a chorisa, s fazolemi a rukolou
- Spagetiny s pravým boloňským ragú se sýrem Pecorino
- Domácí gnocchi s hříbky, rozmarýnem a panchetou
- Pěna z bílé čokolády s černým pepřem a mátou
- Rezervace: po zakoupení voucheru napište na mail kowala@amkor.cz a zasláním kódu voucheru potvrďte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte. Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 19. 4. 2018.
V ceně
- Termín: 22. března 2018, od 16:00 do 21:00
- Co je v ceně kurzu:
- Suroviny na vaření
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termo obal na odnos pokrmů
- Certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat:
- Zelná velikonoční polévka
- Velikonoční hlavička
- Šoldra – murzyn
- Jehněčí se švestkovou omáčkou a slezské klusky
- Rezervace: po zakoupení voucheru napište na mail kowala@amkor.cz a zasláním kódu voucheru potvrďte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte. Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 19. 4. 2018.
V ceně
- Termín: 5. dubna 2018, od 16:00 do 21:00
- Co je v ceně kurzu:
- Suroviny na vaření
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termo obal na odnos pokrmů
- Certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat:
- Chlebový salát Panzanella doplněný o cherry rajčátka, červenou cibuli a lístky bazalky
- Polévka Minestrone sypaná regionálním sýrem Pecorino
- Pappardelle s citrónem a bazalkou sypané hoblinkami parmezánu
- Telecí Saltimbocca provoněná čerstvou šalvějí na krémovém italském risotu se silným vinným glacé
- Zabaglione se sezonním ovocem dekorovaný lístky čerstvé meduňky
- Rezervace: po zakoupení voucheru napište na mail kowala@amkor.cz a zasláním kódu voucheru potvrďte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte. Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 19. 4. 2018.
V ceně
- Termín: 19. dubna 2018, od 16:00 do 21:00
- Co je v ceně kurzu:
- Suroviny na vaření
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termo obal na odnos pokrmů
- Certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat:
- Šalotky v portském víně s pepřovou polentou
- Polévka z červené čočky se sušenými rajčaty
- Salát Gaspacho s česnekovými krutony, mandlovým pestem a koriandrem
- Orientální lilkové ragú s meruňkami a tymiánovou rýží
- Bílý mátová čokoládová pěna
- Rezervace: po zakoupení voucheru napište na mail kowala@amkor.cz a zasláním kódu voucheru potvrďte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte. Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Teda Fando, ty tu vařečku dneska držíš úplně jinak. Nebyl jsi na kurzu vaření?“ – „Byl. A představ si, že jsem se naučil i spoustu dalších věcí!“
Když člověk vaří pod vedením profíků, ovládne triky, které se jinde naučit nedají. Přijďte si je osvojit také na některý z kurzů Gastro Studia Amkor. Začínají v 16:00, končí zhruba ve 21:00. V ceně jsou zahrnuté suroviny a v některých případech také nápoje, které vypijete.
Na kurzech se potkáte s Karlem Drápalem, který dělal raut pro prezidenta Václava Klause, nebo s Lukášem Bulíčkem, který se účastní různých soutěží a byl členem vítězného týmu v Gastro Pardubice 2013/2014. Každý kurz je určený maximálně pro 14 osob. Pracuje se ve dvojicích a jde hlavně o dobrou zábavu – budete vařit, diskutovat a ochutnávat.
Tip na dárek: Milovníci dobrého jídla jsou většinou i milovníky dobrého pití. Co takhle přidat ke kurzu ještě lahev vína? Koukněte na naši nabídku a potěšte své blízké hned dvěma dárky.