Šmakovo sušené maso: 100% svalovina bez konzervantů, potravinářská kvalita
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Dobrý den, při jaké teplotě se maso suší? Chtěla bych to pro kotě.
Milá Markéto,
moc děkujeme za dotaz.
Maso sušíme několikafázově a teploty se v průběhu sušení
přizpůsobují. Snažíme se tímto roky laděným procesem docílit co
nejlepších výsledků a zároveň být co nejšetrnější k masu jako
takovému.
Abych ale odpověděl na otázku, tak u našich pamlsků není nutné mít
obavy. Maso ve finální fázi prohřejeme na 75 °C a to po dobu 15 minut. Je
to právě z důvodu, abychom si byli jisti, že i kdyby v syrovém mase byl
nějaký ten parazit, či bakterie, tak v našem finálním sušeném produktu
už nebude a našim chlupáčům žádný bolebřich nehrozí. Kvalitu našeho
sušeného masa necháváme pravidelně testovat ve Státním veterinárním
ústavu Jihlava a vždy jsme vyšli na výbornou.
S přáním hezkého dne a bohatého Ježíška,
tým Šmakovo.cz
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den,
mohl by toto pejsek, který má ledvinovou dietu? Děkuji za info
Milá Kristýno,
moc děkujeme za dotaz. Velmi důležitou zásadou při ledvinové dietě je podávání nižšího množství velmi kvalitních bílkovin. To naše pamlsky bezezbytku splňují. Díky kvalitnímu masu které na jejich výrobu používáme mají totiž zcela bezkonkurenční podíl přirozených bílkovin (proteinu).
Z našeho sortimentu určitě doporučuji volit produkt „Kuřecí prsa“. Oproti vepřovému a třeba i hovězímu masu, je drůbeží maso pro pejska s ledvinovými problémy výrazně vhodnější.
S přáním brzkého uzdravení pro tvého chlupáče, tým Šmakovo.cz