Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Šmakovo sušené maso: 100% svalovina bez konzervantů, potravinářská kvalita

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kristýna Kokešová

Dobrý den,
mohl by toto pejsek, který má ledvinovou dietu? Děkuji za info

Šmakovo

Milá Kristýno,

moc děkujeme za dotaz. Velmi důležitou zásadou při ledvinové dietě je podávání nižšího množství velmi kvalitních bílkovin. To naše pamlsky bezezbytku splňují. Díky kvalitnímu masu které na jejich výrobu používáme mají totiž zcela bezkonkurenční podíl přirozených bílkovin (proteinu).

Z našeho sortimentu určitě doporučuji volit produkt „Kuřecí prsa“. Oproti vepřovému a třeba i hovězímu masu, je drůbeží maso pro pejska s ledvinovými problémy výrazně vhodnější.

S přáním brzkého uzdravení pro tvého chlupáče, tým Šmakovo.cz

Markéta Havlíčková

Dobrý den, při jaké teplotě se maso suší? Chtěla bych to pro kotě.

Šmakovo

Milá Markéto,

moc děkujeme za dotaz.

Maso sušíme několikafázově a teploty se v průběhu sušení přizpůsobují. Snažíme se tímto roky laděným procesem docílit co nejlepších výsledků a zároveň být co nejšetrnější k masu jako takovému.

Abych ale odpověděl na otázku, tak u našich pamlsků není nutné mít obavy. Maso ve finální fázi prohřejeme na 75 °C a to po dobu 15 minut. Je to právě z důvodu, abychom si byli jisti, že i kdyby v syrovém mase byl nějaký ten parazit, či bakterie, tak v našem finálním sušeném produktu už nebude a našim chlupáčům žádný bolebřich nehrozí. Kvalitu našeho sušeného masa necháváme pravidelně testovat ve Státním veterinárním ústavu Jihlava a vždy jsme vyšli na výbornou.

S přáním hezkého dne a bohatého Ježíška,
tým Šmakovo.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru