Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rajská pohoda na Náchodsku s wellness, snídaněmi a romantickou večeří

4,5 / 5 Hotel Rajská zahrada Východní Čechy (mapa) 251 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Renata Urbanová

Dobrý den, nabídka už je vyprodaná, bude prosím nabídka ještě znovu přidaná?
Děkuji.

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, velice nás těší Váš zájem. Bohužel již nebudeme rozšiřovat prodej poukazů pro tuto akci. Pokud však máte zájem o pobyt u nás na hotelu, můžete navštívit naše webové stránky www.hotelrajskazahrada.cz, kde máme v nabídce několik pobytových balíčků. Jistě si vyberete.
Pěkný den.

Ilona Čiháková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda dvakrát dvouhodinový vstup do wellness je pouze pro dvě osoby – nebude tam nikdo jiný. Děkuji a zdravím.
Ilona Čiháková

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, ano pouze pro dvě osoby, ale můžou tam být s Vámi i ostatní hosté.
Pěkný den

Marek Zicháček

Prosím bylo by možné rezervovat u vás Wellnes pobyt pro dva v terminu 26.12. – 28.12. ( středa, čtvrtek,pátek)
Děkuji za odpověď.

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, zde nabízený pobytový balíček je platný až od 1.1.2018. Pokud máte zájem o Vámi zmíněný termín, kapacity hotelu jsou prozatím volné a můžete tedy využít některý z nabízených pobytových balíčků na našich webových stránkách. Pro bližší informace prosím kontaktujte naši hotelovou recepci – 773 777 773.
Pěkný den.

Helena

Dobry den, je volny termin. 25 az 27.5.18? Rada bych si ho rezervovala driv nez zakoupim vouchr.

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, ve Vámi zmíněném termínu je k dispozici 20 volných pokojů. Pro předběžnou rezervaci prosím kontaktujte naši hotelovou recepci – 773 777 773. Děkuji
Pěkný den.

Eva Novaková

Bylo by možné ubytování na jednu noc formou nějakého balíčku? Pokud ano, uveďte prosím cenu

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, standardně tuto možnost nenabízíme. Pokud však kontaktujete naši recepci telefonicky, určitě pro Vás nalezneme řešení.
Pěkný den.

Jan Majzlík

Dobrý den, je možné dokoupit jednu dospělou osobu, damska jizda ve třech ☺?
Pokud ano, tak prosim upřesnění celkové ceny. Moc dekuji za odpověď.
S pozdravem,Jan Majzlík.

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, ano příplatek je možný (500 Kč / noc), v ceně je ubytování, volný vstup do malého wellness a snídaně. V případě čerpání dalších služeb obsažených v balíčku, jsou ceny – 140 Kč za 2 hod vstup do hotel.wellness a 500,– Kč za jídlo.
Pěkný den.

Helena

Dobrý den, nevím, jak rozumět omezení počtu přistýlek a postýlek na pokoji. Je to současně 2 postýlky a 1 přistýlka? Nebo jen jedno či druhé? Máme dvě děti starší 3 let, potřebujeme tedy 4 lůžka. Děkuji za upřesnění.

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, na vybraných pokojích je možné využít pouze jedné přistýlky – plnohodnotné lůžko. Nabízená možnost postýlky – jedná se o postýlku rozkládacího typu a je vhodná zejména pro kojence a batolata. Pokud by se jednalo o možnost 2 dětí starší 3 let věku. Jsou naše možnosti ohledně lůžek omezené. Standardně nabízíme možnost ubytovat max. 3 osoby na 1 pokoji. Pokud by Vám nevadilo, že jedno s dětí bude spát s Vámi na manželské posteli, eventuálně budou obě spát na přistýlce (90 × 200 cm), tuto možnost akceptujeme. Cena by ale i v tomto případě byla 500 Kč za dítě / noc. V ceně je však obsaženo shodné plnění jako v balíčku, vyjma večeře. Pro bližší informace prosím kontaktujte hotelovou recepci na tel. čísle 773 777 773.
Pěkný den.

Miloš Neumann

Dobrý den,rád bych se zeptal zda je volný termín 5.5–7.5.2018 a zda je možnost dokoupit 1 noc k tomuto termínu do 8.5.2018 a jaká by byla cena doplatku.
 Děkuji

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, termíny jsou prozatím volné. Příplatek za noc na pokoji STANDARD je 1980,– za 2 osoby. V ceně ubytování je snídaně, volný vstup do fitness a malého wellness centra, připojení k wifi, parkování. Pro bližší informace prosím kontaktujte hotelovou recepci na tel. čísle 773 777 773.
Pěkný den.

Anna Jarešová

Dotaz ohledně vstupu do wellness . dostal jsem informaci , že se musí do finské sauny v plavkách ???? To je asi výmysl / odporuje to zásadám saunování /

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, do finské sauny můžete samozřejmě bez plavek. Malé wellness, ve kterém je finská sauna a vířivá vana umístěna, je zřízena jako bezplavková/plav­ková. Vířivá vana by se neměla bez plavek navštěvovat, z důvodu ohledu na jiné hosty.
Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru