Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si velký stolní fotokalendář 30×24 cm

4,8 / 5 Bontia 478 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Kačanová Monika

Prosím Vás,když si dnes koupím voucher, bude kalendář do 24.12. doručen zakázníkovi? Mám zájem o stolní SKN-01.
 Děkuji

Bontia

Dobrý den, Moniko,
termíny doručení s garanci do vánoc najdete na www.bontia.cz/vanocni-terminy a zatím stále doručujeme. Ovšem označení produktu se nepodobá našemu označení, ověřte tedy, že koukáte správně. Hezký den, Michal

Michaela

Dobrý den,
nebudete mít náhodou v nabídce do Vánoc také nástěnné kalendáře? Každý rok byly a vždy jsem s nimi byla maximálně spokojená, jen letos jsem je tu nezahlídla.
Děkuji za odpověď :)

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Momentálně Vám bohužel nedokážiříci, zda se do nabídky zařadí i nástěnné kalendáře. Doporučuji si nastavit zasílání upozornění na budoucí nabídky obchodu – kliknete na název podniku a následně vpravo na modré tlačítko „Upozornit na nabídky tohoto podniku“. Hezký den, Tereza

Monika Šretrová

Dobrý den, co všechno obsahuje čtrnáctidenní kalendář? Jsou tam uvedeny jmeniny, státní svátky, přehledový kalendář pro aktuální i následující rok atd? Když si objednám tento kalendář, muzu si pak zvolit velikost menší 30×15? Děkuji Monika

Bontia

Dobrý den, Moniko,
u velkého kalendáře jmeniny nejsou vyznačené, ty jsou pouze u ostatních stolních fotokalendářů. Státní svátky jsou červeně vyznačené ale bez uvedení názvu svátku. Přehledový kalendář neobsahuje žádný z našich kalendářů.

Pokud zakoupíte poukaz na vybraný kalendář, již to nelze změnit za jiný. Děkujeme a přeji hezký den.
 Michal

Miroslav Jungwirth

Dobrý den,

opravte si prosím odkazy u voucherů :-(. Zakoupil jsem 28 denní a zaslal voucher ženě (dělá kalendář pro babičku naší dcerky) a ona po vyplnění všech fotek (což jí trvalo asi hodinu) zjistila, že dělala špatný kalendář (po vložení kódu to napsalo, že je to špatný kód).

Odkaz z voucheru na 28 listů totiž vede na tvorbu kalendáře o 14 listech :-(.

Bontia

Dobrý den,
Odkaz jsme před chviličkou změnili na sekci výběru fotokalendáře. Mockrát děkujeme za upozornění, určitě jste nejednomu zákazníkovi ulehčil nyní život. :)

Přejeme hezký den,
 Michal

Kateřina Nováková

Dobrý den, ten jak je tam velká fotka a pod ním v řádku dny je jaký formát?

Bontia

Hezký den,
zřejmě myslíte ten, co je na většině fotografiích tedy „Velký stolní fotokalendář – čtrnáctidenní, 28 fotografií, 14 listů, 30 × 24 cm“ s číselným kalendáriem. Jeho tvorbu najdete pod odkazem https://online.bontia.cz/product/select/tc4.
Přeji hezký den,
 Michal

Barbora Szalová

Dobry den,
dokdy je potreba Vam odeslat fotky, abyste kalendar stihli vyrobit a nejlepe i dorucit do Vanoc? Je moznost osobniho vyzvednuti? Kde?
Dekuji
Szalova

Bontia

Dobrý den,
viz informace „Jak uplatnit poukaz“ kde uvádíme, že garance dodání do Vánoc je na platné objednávky (zaplaceno za poštovné) do 11. 12. 2017. Osobní vyzvednutí možné není. Dále doporučujeme objednat dříve než na poslední chvíli, protože nejen ve výrobě se může objevit chybka. Děkujeme, Michal

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru