Škola vaření s kuchařem s praxí z michelinské restaurace: 7 originálních chodů
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 26. 2. 2018.
V ceně
Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (26. 2. 2018)
- Prezentace vaření jídla (budete se dívat, jak se vše připravuje)
- Degustace uvařených chodů
- Francouzská cibulačka s krutonem a sýrem gruyère
- Ravioli: výroba těstovin, náplně a molekulárního želé
- Coq au vin: kuřecí marinované v červeném víně, koňaku a dijonské hořčici se žampiony, gratinované brambory
- Opečený mořský vlk, šafránová omáčka: filetování, vykostění ryby, ukázka správného odstranění šupin, výroba omáčky
- Jehněčí hřebínek v přípravě sous-vide, sirup z červeného vína
- Čokoládový fondant a vanilkový crème anglaise
- Zmrzlina s tekutým dusíkem (např. vanilková, čokoládová)
- 0,1 l vína podle výběru z nabídky
- Jednohubky (canapes), welcome drink (molekulární cocktail)
Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník.
- Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
- Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388.
Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Jak děláte tu omáčku?“ „Tak nějak od oka.“ „A jak filetujete rybu?“ „Vezmu nůž a je to.“ S takovými radami vám kuchař moc nepomůže.
To šéfkuchař Simon Guest se s vámi o všechny své rady, tipy a triky rád podělí. A že jich má v rukávu rondonu slušnou zásobu – má praxi mimo jiné z restaurace se 2 michelinskými hvězdami. Nyní vede v Ostravě francouzskou restauraci Guest, kde také pořádá školu vaření.
Sestavil rafinované 7chodové menu s francouzskými specialitami, ale předvede vám také kouzlo molekulární kuchyně, výrobu těstovin a filetování i vykostění ryby. Pracovat bude on, vy mu budete koukat pod ruce, poslouchat, třeba si i zapisovat a v neposlední řadě ochutnávat.
Simon Guest mluví anglicky, ale na místě bude tlumočník, takže vám nic neuteče ani v případě, že jazyk neovládáte.