Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Škola vaření s kuchařem s praxí z michelinské restaurace: 7 originálních chodů

Guest Restaurant Français Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz (mapa) cca 350 km / 3 h 30 min
Počítáno autem z Škvorce.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (26. 2. 2018)

  • Prezentace vaření jídla (budete se dívat, jak se vše připravuje)
  • Degustace uvařených chodů
    • Francouzská cibulačka s krutonem a sýrem gruyère
    • Ravioli: výroba těstovin, náplně a molekulárního želé
    • Coq au vin: kuřecí marinované v červeném víně, koňaku a dijonské hořčici se žampiony, gratinované brambory
    • Opečený mořský vlk, šafránová omáčka: filetování, vykostění ryby, ukázka správného odstranění šupin, výroba omáčky
    • Jehněčí hřebínek v přípravě sous-vide, sirup z červeného vína 
    • Čokoládový fondant a vanilkový crème anglaise
    • Zmrzlina s tekutým dusíkem (např. vanilková, čokoládová)
  • 0,1 l vína podle výběru z nabídky
  • Jednohubky (canapes), welcome drink (molekulární cocktail)

Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník.

  • Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
  • Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388

Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 800 Kč −16 % 1 499 Kč
1 800 Kč −16 % 1 499 Kč

„Jak děláte tu omáčku?“ „Tak nějak od oka.“ „A jak filetujete rybu?“ „Vezmu nůž a je to.“ S takovými radami vám kuchař moc nepomůže.

To šéfkuchař Simon Guest se s vámi o všechny své rady, tipy a triky rád podělí. A že jich má v rukávu rondonu slušnou zásobu – má praxi mimo jiné z restaurace se 2 michelinskými hvězdami. Nyní vede v Ostravě francouzskou restauraci Guest, kde také pořádá školu vaření. 

Sestavil rafinované 7chodové menu s francouzskými specialitami, ale předvede vám také kouzlo molekulární kuchyně, výrobu těstovin a filetování i vykostění ryby. Pracovat bude on, vy mu budete koukat pod ruce, poslouchat, třeba si i zapisovat a v neposlední řadě ochutnávat. 

Simon Guest mluví anglicky, ale na místě bude tlumočník, takže vám nic neuteče ani v případě, že jazyk neovládáte. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru