Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Precizní klasická manikúra, P-shine, akrylové nebo gelové nehty

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Karin Hernández – nails & lashes designer

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (4)

Klasická manikúra

Přístrojová manikúra je nejmodernější odborné ošetření nehtů a nehtové kůžičky pomocí speciálního profesionálního přístroje. Jedná se o novou možnost úpravy nehtů, která je pečlivější a šetrnější. 

P-shine manikúra

Manikúra, která vaše nehty ozdraví a dodá jim více lesku. Na nehet se nejprve aplikuje polosuchá pasta, která působí abrazivně, avšak s maximálně šetrným efektem.

Tato pasta se skládá z přírodní horniny zvané bentonit, která obsahuje látky lipidového typu a sloučeniny křemíku, které jsou důležité pro metabolismus kořene nehtu. Následně se po krátké přestávce na nehet aplikuje prášek, který je sloučeninou látek, které zvyšují lesk a dodají elasticitu.

Prášek obsahuje parafíny a včelí vosk, které nehty chrání. Zároveň jsou v něm i glycerin, panthenol a lanolin, křemík a zinek a vitamíny, které nehty regenerují – vitamín A, E, H a provitamin B5.

Akrylové nebo gelové nehty pro moderní ženy

Každá žena by si měla dát záležet na kráse svých nehtů. Není to jednoduché … lámání, štěpení nebo každodenní námaha v práci a při domácích pracech dávají přirozeným nehtům zabrat. Naštěstí existují akrylové nebo gelové nehty, které dokáží zpevnit nehet a mají přirozený tvar.

Při prodlužování nehtů používají v salonu šablony. Nespornou výhodou šablony je fakt, že na přírodní nehty se nemusí lepit nehtový tip, který jednak navyšuje tloušťku gelových nebo akrylových nehtů a dále pak může působit příliš uměle a neesteticky. Použití nehtové šablony je čistší a flexibilnější způsob.

V salónu používají profesionální značku Aglia.

Nahoru