Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prodloužení řas metodou řasa na řasu či 2D objemové řasy

4,3 / 5 Prodlužování řas Plzeň Plzeň 1  (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tereza

Dobrý den, chtěla bych si pořídit váš voucher, ale nemohu se rozhodnout pro variantu. Jaký je rozdíl mezi variantou řasa na řasu a objemové 2D řasy? Děkuji :)

Renáta

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho vydrží medota prodlužování řas, řasa na řasu? Kdy je třeba opakovat? Děkuji za odpověď.

Prodlužování řas Plzeň

Dobrý den 🙂 doplnění řas se doporučuje zhruba jednou za tři týdny. Jsou však i klientky co chodí déle a není to problém. Záleží jak husté řasy máte a jak rychle se vám obměňují. Neznamená to však, že za tři týdny jste bez řas a musí se aplikovat nový set. Doplněním se mysli to, že se aplikují další řasy na vaše nově dorostlé plus se vymění ty co příliš rychle odrostly a rušily by dojem souměrnosti. Děkuji za dotaz, Michaela Štindlová

Vendy

Dobry den, chci se zeptat z jakeho materialu rasy jsou. Mam osvecene norkove. Mate je v sortimentu? De­kuji

Prodlužování řas Plzeň

Dobrý den, materiál je jako ve všech studiích syntetický norek. Tudíž to co vidíte na 98% žen. Přírodní norkové řasy, na které se ptáte (tedy chlupy z Norka) nejsou oproti těm které používám vhodné i pro alergiky. Ale v nabídce je samozřejmě mám. Nejsou však předmětem této akce, protože je to spíš módní záležitost a málokterá klientka chce lepit na své řasy chlupy ze zvířete :) Děkuji za dotaz, M. Š. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru