Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální kadeřnické služby salonu Avantgarda

3,9 / 5 Salon Avantgarda Praha - Vinohrady  (mapa) 296 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Andrea Nova

Se salonem Avantgarda mam velmi dobre zkusenosti. Mam nepoddajne vlnite vlasy a vetsina salonu, a ze jsem jich vystridala hodne, si s nimi moc rady nevi a obvykle nikdo nepozna, ze jsem u kadernika vubec byla. Tady jsou kadernice poprve schopne je kvalitne ostrihat a dat jim i potrebnou peci. Svoji praci delaji rady a je to videt. Ikdyz jdu s kuponem, citim se jako dulezity zakaznik. Jsem rada, ze mate opet akci a kupon opet kupuji. Zdravim z Holandska. :-)

Sylva

Dobry den, da se vyuzit permanentka take na upravu Ombre?
Děkuji!

Dasa

Dobry den, uvazuji o koupi voucheru – chtela bych trochu zmenu vlasu… Procitam si komentare a dotazy a zaujal mne dotaz pani Jajiny na zkusenosti kadernic. Mohu tedy take poprosit zaslat do mailu? Ci o komentar zde? Rada bych nejaky zajimavy strih na miru vhodnou pro muj typ vlasu, mam jemne vlasy a bohuzel malo huste. Take mne nabidka voucheru zaujala pro jeji hloubkovou kuru – je ocividne na vlasech znat hned nejaky rozdil? Rostou pak rychleji? Dekuji mnohokrat za odpoved

Adriána

Dobrý deň, moja pôvodná farba vlasov je tmavy chladny blond a asi pred 3 mesiacmi som si nafarbila vlasy na hnedo u dva krat som sa pokúsala vrátiť sa k blond ale ani raz mi to nechytilo preto to chcem skúsiť v nejakom kaderníctve chcem sa preto spýtať či to bude v cene toho voucheru, za skorú odpoveď ďakujem.

Nikola

Dobry den, stahovani hnede barvy a pote i nasledne potrebne dobarveni a oprava neni v cene voucheru. Toto je velmi narocny proces jak na material, tak i cas.

Jajina

Dobry den,nemohu na vašich stránkach najít prof.životopisy Vašich dvou kadeřnic..mužete prosím napsat jaké mají zkušenosti? děkuji…

Nikola

Dobr den, odpovidala jsem Vam do mailu.

Edita F.

Dobrý den!
Nejspíše budu kandidát na nejstupidnejší dotaz ,a budu zvolena nejméně chápavím návštěvníkem Slevomatu ,ale k věci ! 

  • „Možnost barvy i melíru "ČI“ zakoupení permanentky na dámské stříhání " .., znamená že balíček tedy neobsahuje střih pokud zvolím barvení nebo melír ? Že stříhání spadá pouze pod variantu zakoupení parnamentky ? protože níže se píse : Vyberte si z nabídky služeb pro muže i ženy, kde jsou tedy vypsány ,ale to se jedná o eventuální služby salonu ,nebo toto všechno spadá do Vašeho balíčku ..

Děkuji s pozdravem Edita F .
Nikola

Dobry den, pokud si rozkliknete nabidku, je vse rozepsano pod jednotlivyma castkama. V permanentce si vyberete cokoliv a za 1190, je i strih. Myslim, ze to je srozumitelne, tak jak to je uvedeno.

Tereza

Dobrý den, ráda bych věděla, jestli je vhodné dávat keratinový zábal, který máte v balíčku za 399,– kč, na nedávno barvené vlasy + jestli není problém při dalším barvení-chytá barva stejně na ošetřené vlasy i na odrosty, které kúrou ošetřeny nebyly? :) děkuji :)

Nikola

Dobry den, problem to neni. Keratin vlas neobaluje, je to vyziva pro vlas.

Klara

Dobry den, je moznost misto barvy aplikovat Redken preliv?

Nikola

Dobry den, ano je ta moznost :-). Neni problem

Tereza

Dobrý den,

je voucher platný za stejnou cenu i pro velmi dlouhé vlasy? Mám vlasy více jak do půlky zad :)
Moc Vám děkuji.

Nikola Avantgarda

Dobry den, je platny za stejnou cenu i pro dlouhe vlasy :-). Mame zakaznice s vlasama i po zadek :-)

jaja

Dobry den,takze hloubkova regeneracni kura,ktera je v nabidce na voucher za 399,– se zklada z ceho? Kdyz ta z keratinem se plati zvlast..? dekuji

Avantgarda

Dobry den Jajo, nerozumim Vasi otazce. Nic zvlast se neplati. Hloubkova regeneracni kura se zklada ze specialniho cisticiho samponu, keratinu ( ktery je volen podle druhu vlasu ) a nasledne hydratace. Nikde v nabidce neni uvedeno, ze by se neco platilo zvlast.

Lenka

Dobrý den,
hloubková regenerační kúra znamená keratinový zábal?
Pokud ne, kolik keratinový zábal běžně stojí?
Děkuji za opdověď.

Nikola kadernice

Dobry den, hloubkova regeneracni kura znamena, ze ve trech az ctyrech fazich se aplikuji ruzne slozky, z nichz jedna je prave keratin. Takze se jedna o keratinovou kuru, ktera je zakoncena hydrataci. Ceny jsou ruzne. Zalezi na druhu keratinu, delce a hustote vlasu. Kratke vlasy mohou byt od 390,– a dlouhe a extra huste i 900,–. Je to specificke.

Tereza

Dobrý den, chci se zeptat, zda voucher na kadeřnické služby u vás je možné využít u jakékoliv kadeřnice nebo je k někomu konkrétnímu?
Děkuji za odpověď.

Avantgarda

Dobry den, kadernice Zuzka a Nikola maji tuto akci

Andrea

Hezky den,
ja mam take dotaz ohledne te permanentky. Co vsechno zahrnuje? Dekuji.

Nikola Avantgarda

Pekny den, permanentka zahrnuje kadernicke sluzby ( kadernice Nikola a Zuzana). Neplati pro prodluzovani. Muzete vyuzit barvu, strihani, meliry… velmi doporucujeme vyzivny keratinovy zabal 15–20 min. Da se nakombinovat hodne veci.

Hana T.

Dobrý den, pokud si koupím permanentku, může ji v průběhu 1–2 x použít i moje dcera? děkuji

Nikola Avantgarda

Dobry den, ano muze :-), staci pouze nahlasit.

Lucie

Dobrý den,


mohla bych poprosit o upřesnění podmínek pro permanentku? Z uvedeného názvu: Otevřená permanentka v hodnotě 5 000 kč" usuzuji, že je možné permanentku využít na kadeřnické služby více osobami (vyjma uvedeného omezení na prodlužování vlasů) na více návštěv do vyčerpání hodnoty permanentky. Je to tak? 


Předem děkuji za odpověď
Nikola Avantgarda

Dobry den, ano permanentka muze byt prenosna. Staci pouze nahlasit kdo ji vyuzije a muzete cerpat kadernicke sluzby. Kadernice Nikola a Zuzka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru