
Termín
Platnost do 25. 6. 2018.
V ceně
5 chodové degustační menu pro dva v Kolibě:
- Amuse-bouche
- Předkrm (2× 50 g )
- Gratinovaný kozí sýr na trhaném salátku s medem a vlašskými ořechy nebo
- Paštika z krůtích jatýrek s bylinkami a vinnou redukcí
- 1. hlavní chod (2× 100 g)
- Pečené filátko ze pstruha potočného, bramborové pyré, omáčka z bílého vína
Nebo - Kuřecí prsíčko na špenátovém hnízdě s omáčkou z růžového vína
- Pečené filátko ze pstruha potočného, bramborové pyré, omáčka z bílého vína
- 2. hlavní chod (2× 100 g)
- Vepřová panenka s růžičkovou kapustou, červenou cibulkou a čabajkovou omáčkou
- Dezert (2× 50 g)
- Čokoládový dortík se zakysanou smetanou, marinovanými švestkami a vanilkovou strouhankou
Můžete využít do 25. 6. 2018
Jak uplatnit
Rezervace: Termín si zamluvte dostatečně předem na e‑mailu info@horskachatakoliba.cz nebo tel.: 736 679 857.
Děti
- K dispozici dětské hřiště i koutek
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
Změna termínu rezervace je možná nejpozději den předem.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zajít do Koliby na hody? K tomu nepotřebujete extra důvody. 4 výtečné chody jsou ten nejlepší argument.
Do lázní jezdí lidé za pohodou. A pohoda s vynikajícím jídlem k tomu vás taky čeká v Hotelu Koliba přímo pod Ski areálem Mariánké Lázně. Pochutnáte si na 4chodovém degustačním menu pro 2 i s amuse-bouche, dvou hlavních chodů a sladkým dezertem.
| Nejdříve před vás v pohodové atmosféře naservírují paštiku z krůtích jatýrek s bylinkami a vinnou redukcí. Poté přijde na řadu pečené filátko ze pstruha s bramborovým pyré, a omáčkou z bílého vína. A nebo si raději dáte kuřecí prsíčko na špenátovém hnízdě s omáčkou z růžového vína? Následně se představí vepřová panenka s růžičkovou kapustou, červenou cibulkou a čabajkovou omáčkou a nakonec čokoládový dortík se zakysanou smetanou, marinovanými švestkami a vanilkovou strouhankou. To budou hody! |
Hotelová restaurace vyniká nejen profesionálně připravenou
lázeňskou stravou, ale v menu najdete i skvosty české a slovenské
kuchyně. Speciality připravované týmem špičkových kuchařů si
vychutnáte v útulné atmosféře luxusního prostředí lovecké chaty
s krbem.
Na prohlídku Hotelu Koliba se můžete podívat zde.