Krásné prostředí, kvalitní suroviny, vzorná obsluha, nápoje v ceně kurzu vč.vína, zapůjčené zástěry.
Kurz americké kuchyně: nejedná se o skutečné vaření v pravém slova smyslu, ale o posezení v krásném načančaném salonu, povídání pana Slaniny a pozorování pana Slaniny při vaření na plotýnce, přičemž je některým účastníkům dovolenu panu Slaninovi asistovat (krájet housky, rajčata, namlít pepř, prohníst maso, vytvarovat jeden hamburger, hlídat housky na grilu na terase, apod.). Do kuchyně jsme se dostali jen na pár minut, kde jsme překáželi kuchařům než p. Slanina ofritoval křídla a dal je do trouby.
Ondřej je zábavný
Řekl nám vychytávky jak poznat dobré maso
Změna místa kurzu z luxusního hotelu do podprůměrné sokolovny kde nelze ani zaparkovat.
Za celý kurz jsem nakrájela jednu cibuli jednu papriku a potřela olejem plátek masa. Vše ostatní dělali kuchaři, takže to nebyl kurz vaření ale spíš kurz pozorování kuchaře