Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jak na zdravé cukroví bez cukru a lepku: videokurz i tištěné a e‑kuchařky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Alena MAREŠOVÁ

dobrý den objednala jsem si knihu za199,00kč a ještě mi nic nepřišlo,co mám dělat ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, vy jste si objednala balíček Začínáme, který obsahuje 10 videoreceptů krok za krokem – detailní tipy a triky, 80 zdravých receptů nejen na Vánoce v PDF e-kuchařce Zdravé cukroví, odpovědi na nejčastější otázky – vychytávky a tipy na suroviny, překvapení s dalšími tipy před Vánoci, přístup do členské sekce na 1 rok. Voucher Vám byl zaslán e-mailem. Pro přístup zašlete na email info@zdravevanoce.cz kód voucheru, do 48 hodin dostanete přístupové údaje a s těmi se poté jednoduše přihlásíte na webu. Voucher jsem Vám zaslala na email ještě jednou. Krásný den a užijte si zdravé mlsání! :-)

Kateřina

Dobrý den,
uvedené kuchařky mě velmi zaujaly, jen by mě zajímalo, co je v receptech používáno na místo másla. Nejedná se o ztužené rostlinné tuky?
Předem děkuji za odpověď.

Zdravé Vánoce

Dobrý den Kateřino,
namísto másla se používá kokosový tuk a to ve formě rozmixovaného strouhaného kokosu, který vytvoří buď hustou kaši nebo delším mixováním ještě tekutější konzistenci. Je to kvalitní a chuťově výborné pojidlo, které drží s dalšími ingrediencemi bez problémů tvar při běžné pokojové teplotě.
 Martin

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru