Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Průřez světem zbraní: 10 balíčků pro jednoho i dvojice včetně vlastních výběrů

4,6 / 5 NKTEAM shooting (12 poboček) Drahany  (mapa) 869 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Barča Richtrová

Email posilal obdarovany, Ing.Raška.Prosim o odpověď jemu ma mail nebo zavolejte mně, 732472945.Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

S obdarovaným jsme mluvili, ještě před vámi.

Petr Novák

Barča Richtrová

Dobrý den.Zakoupila jsem 2 vouchery jako dárek k Vánocům, bohužel se stále nepodařilo vás zkontaktovat kvůli uplatnění.Termíny na námi zvolenou střelnici nejsou od ledna dostupné, resp. na uvedených stránkách nejsou žádné zveřejněné.Zkoušeli jsme psát mail, volat na uvedený telefon, ale bez úspěchu.Voucher platí do konce dubna, žádali jsme o prodloužení platnosti dle vašich instrukcí na stránkách a o umožnění vouchery uplatnit , po téměř měsíci stále žádná odpověď.Jsem velmi zklamaná z takového jednání.:-(

Kurzy střílení

Dobrý den

Email se jménem Richtrová Barča nemáme ( našli jsme Klára Richtrová a na ten jsme reagovali 10.4.), telefony fungují, pokud se nedovoláte, nebo hovoříme voláme na zpět.
Střelnice fungují již od 20.1. Děčín a Morava 1 a Morava 2
Pošlete tel. na info@@strileni.com

Petr Novák

Tomáš

Dobrý den, na mapě jsou vyznačeny jen dvě střelnice, je nějaká i poblíž Mladé Boleslavy, Kolína či Lysé nad labem? děkuji

Kurzy střílení

DOBRÝ DEN

Jedná se jen o chybu. Toto jsou dvě nové střelnice. Máme 11 střelnic.
Nejblíže Prahy je střelnice u Mělníka, u Litoměřic, a Příbrami.

Petr Novák

Anežka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zdali je možné využít tento voucher, který je platný do konce července i v srpnu, pokud si zážitek včas zarezervujeme na Vašem webu (hned jak vyvěsíte termíny na srpen-např. v červnu)? Tzn. např. 15.6. zveřejníte termíny na srpen, ale tento voucher je platný pouze do 31.7. a my bychom se toho 15.6. objednali na srpen, je to možné?Děkuji.

Kurzy střílení

Dobrý den

Platností se myslí doba, po kterou voucher musíte vyčerpat. Tzn. voucher s platností do konce července musíte vyčerpat do konce července. Pokud potřebujete delší platnost, vyčkejte si na další akci, nebo se podívejte přímo na náš web, kde mají poukazy platnost 12 měsíců popř. slevové akce 6 měsíců od data zakoupení.

Petr Novák

Silvie

Dobrý den, ráda bych koupila pro sebe a manžela voucher VIP pro 2 osoby. Pokud chci, aby si zastřílel i náš 16 – letý syn, musím koupit ještě jeden voucher samostatně, nebo je možné se prostřídat? Děkuji za odpověď. S úctou Silvie Piterková

Kurzy střílení

Dobrý den

Každý střelec musí mít svůj balíček, popřípadě dva střelci balíček určený pro dvojici.

Petr Novák

Lukáš

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jestli při zakoupení balíčku na střílení pro 1 osobu si může párkrát ze zbraně vystřelit také doprovodná osoba, samozřejmě na úkor mých nábojů.

 Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Pokud je balíček pro jednu osobu může střílet jen jedna osoba. Balíček pro jednu osobu nelze dělit mezi více střelců.

Petr Novák

Marián Gogola

Dobrý den mam dotaz ohledne strelnice Střelnice u Žďáru nad Sázavou (Světnov) platy tenhle voucher i na tuhle strelnici? dekuju

Slevomat.cz

Dobrý den, Mariáne, tato nabídka bohužel střelnici Světnov nezahrnuje, ale věřím, že si střelbu užijete i jinde ;) Hezký den, Klára

Kurzy střílení

Dobrý den

Dovolím si opravit. Střelnice Světnov není v nabídce ( je úplně nově sjednaná), ale můžete ji využít.

Petr Novák

Josef Horák

Dobrý den,
rád bych věděl jestli může s obdarovaným dojet ještě pár lidí na „čumendu“ popřípadě si na místě dokoupit nějaký balíček z vaší nabídky.
Předem děkuji za odpověď.

Kurzy střílení

Dobrý den

Na místě je možné koupit balíček pro „čumily“. A ke střelci může být i jeden „čumil“ pokud nebude kupovat balíček. Pak není ˇčumil" , ale střelec.

Petr Novák

Martin Páník

Hezký den, já netvrdím, že něco zatajujete. Jen tvrdím, že laik nepozná, že jde o malorážku. Spousta lidí např. přítelkyně a manželky kupují zážitek jako dárek a značení neznají. Napište u zbraní .22LR – malorážka a je to.

Kurzy střílení

Dobrý den

U všech zbraní je právě psáno že se jedná o .22LR.
Malorážové střelivo je střelivo do 12.7 mm.

Petr Novák

Martin Páník

Není to dotaz, jako spíše upozornění pro méně znalé. Z nabídky pro dva střelce je 11 zbraní a z toho 5 malorážka .22LR. Tedy samozřejmě snaha o minimalizaci nákladů a ne o řádný střelecký zážitek. Náboj za 1.50,–. U mnohých co se v tom nevyznají, může přijít pravdu zklamání, když se např. těší na pořádnou ránu z „odstřelovačky“ a ona zbraň je jen na střelivo, co používaj třeba biatlonisti.

Kurzy střílení

Dobrý den

Děkujeme za názor odborníka. Nikdo tuto informaci nezatajuje, ba naopak. Tento balíček se přidával do nabídky dodatečně, protože si jej klienti opětovně vyžádali. Místo něj jsme nabízeli a nabízíme balíčky bez .22LR a klientům říkáme, aby si radši koupili ten bez malorážek. Ale jinak malorážková odstřelovačka patří u našich klientů mezi oblíbené zbraně. A věřte tomu, že většina klientů není ve střelbě tak zběhlá, někteří jsou úplní začátečníci, tak si střelbu vychutnají. Pro zkušené střelce je možno na místě udělat výměnu v poměru 1:3 za plné ráže ( jak píšete 22LR je za 1,5) Za 3 malé jeden náboj do AK nebo 9mm Luger ( 4,5Kč). Tak si to užijí i odborníci. NA střelnici je možné dokoupit všechny ráže i ty pro Vás nezajímavé 22LR , ale i .50BMG.
Děkujeme za upozornění.

Petr Novák

Vlček

Dobrý den, je možno střílet z určitých zbraní vícekrát, pokud si doneseme vlastní náboje? Díky

Kurzy střílení

Dobrý den

NE

Petr Novák

Monika Knapová

Dobrý den, ve výčtu střelnic v sekci Jak uplatnit není střelnice Oleško u Terezína. Na tuto střelnici tato akce tedy neplatí? A střelnice Placy u Příbrami je na vašich webovkách označena jako dlouhodobě mimo provoz. Děkuji za upřesnění.

Kurzy střílení

Dobrý den

V on-line formuláři i v seznamu střelnic, střelnice Oleško je (Střelnice u Terezína – Oleško). Klidně ji využijte.
Střelnice Placy je od dubna opět v provozu.

S úctou Petr Novák

Martin Dvořák

Dobrý den,
rád bych se zeptal zda vypisujete termíny střeleb i na víkendy, konkrétně třeba na 17.6. V rezervačním systému jsem bohužel nezaregistroval.
 Dvořák

Kurzy střílení

Dobrý den

V rezervačním systému je napsáno, kdy a na jaké období budou vypsány termíny. V současné době jsou termíny vypsány do konce dubna a je uvedeno, že termíny na květen budou vypsány 12.3. Na červen budou vypsány začátkem dubna.

Petr Novák

Kryštof Buršík

Dobrý den,
na stránce voucheru je střelnice Plzeň na mapě zobrazena na Doubravce přímo v Plzni, ale když se prokliknu na stránky a rezervace, tak nejbližší střelnice je cca 30km od Plzně. Jaká střelnice u Plzně tedy platí?

Kurzy střílení

Dobrý den

V Plzni je sídlo provozovatele střelnice. Na stránkách střelnic jsou přesné údaje. Střelnice se nachází u obce Žinkovy.

Petr Novák

Lenka

Dobrý den,

nabídka mě zaujala. Ráda bych koupila manželovi k narozeninám. Má je ale až v červnu a tento voucher je možné uplatnit do 31.7., což nevím, zda bysme stihli. Budete vypisovat i další nabídky s delší platností?

Je tato uveřejněná nabídka nějak limitována maximálním počtem vydaných voucherů (v případě, že bych chtěla zakoupit až v červnu)?

Mockrát děkuji za odpověď,
 Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, jako dárek super nápad, ale bohužel momentálně nemáme k dispozici přímé informace o tom, zda bude nabídka obnovena, či prodloužena, závisí to na mnoha faktorech, které nabídku ovlivňují, ale určitě se o to do budoucna můžeme pokusit. Hezký den, David. :-)

Pavel Hampl

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda budete opakovat starší nabídku balíčku: „Zbraně osobních strážců a nájemných zabijáků“ – 15 zbraní, 103 nábojů, 1599,– Kč? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Pavel Hampl

Kurzy střílení

Dobrý večer

Zavolejte si na 722198635.
Něco vymyslíme

Petr Novák

Miloš Pišín

Dobrý den, nešlo by u těchto nabídek uveřejnit střelecké dny jednotlivých střelnic ? objednal jsem zažitek pro syna a nyní zjišťuji, že u „naší“ střelnice v Tišnově jsou střelecké dny pouze v pátek a také pouze dva termíny za měsíc, nevím jak zdůvodním absenci syna ve škole :-( opravdu na této střelnici již žádné termíny nebudou ?

Kurzy střílení

Dobrý den

U každé střelnice je odkaz na naše stránky kde je seznam střelnic a info o nich.
Termíny se vypisují dva měsíce dopředu, a teď 25.2. ve 22:45 je ještě volných 5 míst na pátek 30.3. (státní svátek) Tudíž je to jen na Vás jestli si jej vezmete. Další termíny se vypisují průběžně. Jinak v informacích bylo psáno, že tato střelnice střílí až od března.

Petr Novák

Nikola Nesibová

Dobrý den, mám dotaz, zda kurzy střílení přes zimu probíhají venku nebo uvnitř?

Děkuji Nesibová

Kurzy střílení

Dobrý den

Celoročně venku.

Petr Novák

Jana Vobořilová

Dobrý den,
chci se zeptat jak často jsou volné termíny na střelnici v Ostroměři? Ráda bych voucher zakoupila k narozeninám na začátku května, ale chci si být jista, že když teď voucher zakoupím, určitě bude nějaká možnost si (už dříve) zarezervovat střelbu pro 2 na začátek května, nejlépe na některý z prvních víkendu? Předem děkuji za Vaši odpověď. Díky J.

Kurzy střílení

Dobrý den

Termíny na květen se budou vypisovat.12.3­. V květnu bude v Ostroměři cca 160 míst.
Na střelnici v Ostroměři se střílí pouze pondělí nebo středa, o víkendech ne.

Petr Novák

Martin Š.

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda budete mít na slevomatu i novou nabídku v Březnu, či nikoliv? Rád bych to koupil dotyčnému, který bude mít narozeniny v druhé půlce dubna.
Děkuji za odpověď.

Kurzy střílení

Dobrý den

Tato akce poběží ještě v březnu. Tak můžete klidně zakoupit na konci měsíce března.

Petr Novák

Marta Šnajdrová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když zakoupím verzi pro1(balíček profi), na střelnici do Plzně, mohu tam být s ním a pouze přihlížet a fotit? Nechci střílet… Děkuji za info Šnajdrová

Slevomat.cz

Dobrý den, Marto, věřím tomu, že v tom nebude vůbec žádný problém a fotky na památku určitě potěší. Hezký den, David. :-)

Eliska Cinkova

Dobry den, ve spodni casti stranky v Informacich pisete : Akce se muze konat na techto strelnicich …a jsou tam vyjmenovane vsechny krome té u Plzne a ta jedina mne zajima. Muzete me potrvrdit, ze kdyz si koupim tento balicek, muzu ho vyuzit na strelnici u Plzne?
Dekuji za odpoved.
Eliska Cinkova

Kurzy střílení

Dobrý den, ano v současné době je možné balíček čerpat na střelnici u Plzně. Pokud si balíček zakoupíte můžete se rovnou rezervovat . Marcela N.

Gabriela Mejtska

Nelze provest rezervaci, vse zadavam ale nepusti me to dal.. u platnosti atd.. co s tim??

Kurzy střílení

Dobrý den, na hlavní straně rezervačního systému je v horní části odkaz na velmi srozumitelný návod k rezervaci, je možné, že zadáváte nějakou hodnotu chybně a systém Vás nepustí dál. Např. nemůžete rezervovat poukaz po datu platnosti, nebo na voucher pro jednoho rezervovat dvě místa atd. Marcela N.

Klára Rychnovská

Dobrý den, měla bych zájem o balíček Průřez světem zbraní – Start. Mohu s sebou vzít muže a dospělého syna abychom se vystřídali?

Kurzy střílení

Dobrý den

Balíček pro jednoho je určen jen po jednoho střelce. Je potřeba, aby měl každý svůj voucher. Pokud si chtějí zastřílet i Vaši blízcí, je možné si na místě dokoupit nějaký malý balíček.

Petr Novák

Barča Švecová

Dobrý den,
prosím o info, zda střelnice Malý Újezd u Mělníka vypisuje termíny o víkendy nebo pouze v týdnu? Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Malý Újezd střílí pouze v týdnu, občas svátky, ale alternativa pro okolí nebo Prahu je Oleško u Terezína (35 min z Prahy) Placy u Příbrami (30 min z Prahy ).

Petr Novák

Petr Holy

Dobrý den
Měl jsem dotaz z jaké největší ráže odstřelovaci pušky je možno si u vás zastřilet ? Díky

Kurzy střílení

Dobrý den

.50BMG

Petr Novák

Tereza Marková

Dobrý den, když mám na voucheru střelnici u Plzně, šlo by ještě, že by jsme s tím samým vouchrem jeli k tomu Mělníku? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, rezervaci si můžete udělat na jakékoliv z 9 poboček, tedy i na střelnici u Mělníka. Zde je kontakt: Střelnice Malý Újezd u Mělníka – www.strileni.com – +420 722 198 6­35. Hezký den, Tereza.

Tomáš

Dobrý den,
do kdy bude tato nabídka dostupná?
 Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Podle zájmu klientů, nejméně však do konce února.

Petr Novák

Tereza

Dobrý den, když koupím balíček pro dva. Jsem holka, mohl by případně vystřílet mou munici druhý střelec?
Jde dokoupit munice?

Kurzy střílení

Dobrý večer

Střelivo jde dokoupit. Druhý střelec může dostřílet za střelce prvního.

Petr Novák

Miroslav

Dobrý den,
kde u Plzně střelnice je? Na mapě je znázorněna přímo Plzeň. Na webových stránkách střelnici u Plzně nevidím. Děkuji.

Kurzy střílení

Dobrý den

Střelnice se nachází u obce Žinkovy.

Petr Novák

Jaroslav Doležal

Když si koupím balíček pro 2 střelce, může se mnou střílet čtrnáctiletý vnuk? A musí mít ještě zvlásť doprovod dospělé osoby? Děkuji Vám za ochotu. Doležal

Kurzy střílení

Dobrý den

Stačí, když tam budete Vy jako osoba dospělá.

Petr Novák

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru