Upřímně řečeno, „ubrousku, prostři se“ byl pěkný podfuk. Zato „prkénko, prostři se“ funguje na výbornou!
Připravte své bříško na fantastickou masovou hostinu, kterou pro vás uspořádají v restaurantu Tacl. Abyste radost měli s kým sdílet, vezměte s sebou ještě jednoho jedlíka, pochoutek je na velkém prkně dostatek pro dva.
Smát se na vás budou perfektně naložená žebírka, pikantní křidélka i řízečky stydlivě zabalené v kabátcích z cornflakes a bylinek. Jak se na pořádné hody sluší a patří, chybět nebude ani dokonale padnoucí příloha. Přikusovat budete kukuřici i kozí rohy, vše si namočíte v několika typech dipů a dorazíte se chlebem či tortillovými chipsy.
Až vám trochu slehne, začtěte se v jídelním lístku třeba do sekce dezertů, takové tvarohové knedlíčky nemusí být jako závěrečná tečka vůbec od věci. V oboru tradiční české kuchyně jsou zdejší kuchaři opravdu mistři.
Pokud máte rádi dobré pivo, budete jistě spokojeni – na čepu je Klášter, Černá Hora a Lobkowicz. Pokud holdujete spíše vínu, rozložte vinný lístek, a pokud rádi testujete kvalitní destiláty, nadchne vás pestrá paleta whiskey a rumů.