Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4hodinové dobrodružství v zábavním parku Toboga Fantasy a příp. i pizza

4,7 / 5 TOBOGA Fantasy Praha - Zličín  (mapa) 3 501 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kristýna J.

Dobrý den, dítě do 1 roku vstupné neplatí? Předem děkuji za odpověď.

TOBOGA Fantasy

Dobrý den,
ano dítě do 1 roku neplatí.

Těšíme se na Vás.

Kateřina Kollárová

tedy opravdu mi přijde nefér napálit normál cenu o jarních prázdninách člověk to má k vam 130km a vy toho takhle zneužijete a vč dospěláku

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Kollárová, rozumím Vašemu dotazu a beru ho s pochopením, ale bohužel tyto věci si neurčujeme my, ale přímo partner, dopředu domluvené omezení voucherů už momentálně měnit nemůžeme. :( Hezký den, David. :-)

TOBOGA Fantasy

Dobrý den paní Kollárová,
ceny jsou jsou pořád stejné, pouze u nás o prázdninách a svátcích neplatí žádné zvýhodněné vstupné.

Pěkný den.

Barunka Valoušková

Dobrý den, pokud chci jít se svou 2letou dcerou musím si koupit vstup pro dítě a dospělého, nebo vstup pro dítě je logicky i vstup pro dospělého?


 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Barunko, pokud chcete jít spolu s dcerou, zakupte 1× vstup pro dítě a 1× vstup pro dospělého. Hezký den :-)

Viera Horváthová

Děkuji za odpověď, pravidla uplatnění voucheru jsem si, jako ostatně vždy, řádně přečetla…

Slevomat.cz

Děkuji, že to chápete, paní Viero, do pravidel se vždy snažíme napsat všechny důležité informace. Kdybyste cokoliv potřebovala, tak se na nás nebojte obrátit. :-) Hezký den, Tereza.

Viera Horváthová

Dobrý den, i já jsem se zde viděla v dotazech, že voucher platí 1. i 2.,, do Toboga jsem i volala, tam mi to také potvrdili, že jsou platné, tudíž jsem vouchery koupila a s dětmi tam 2. 2. přijdu a budu požadovat vstup za voucher. – odpověď má i vytištěnou!
Horváthová

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Viero, můj kolega si bohužel neuvědomil, že jsou 2.2. pololetní prázdniny. Dle podmínek uvedených na voucheru v tento den nelze voucher uplatnit. Můžete ale dorazit 1.2. po vysvědčení. :-) Hezký den, Tereza.

Viera Horváthová

Neuvědomilo si to bohužel více lidí – ani Tobogo ani Slevomat a přijde mi vaše jednání hodně nefér, ačkoliv jsem jim o prázdninách osobně říkala. Vysvědčení děti dostávají poslední školní hodinu – okolo 13.00, tak mi není nyní jasné, jak se tam má dostavit po vysvědčení!!!!! Platí vždy do 14. hodiny. Velice Vám děkuji za nic, resp. za ohromnou neochotu, prosím o vrácení peněz, ne! v podobě kreditů. Děkuji. Horváthová

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Viero, opravdu mě mrzí, že jste nespokojená. Voucher má na sobě jasně napsané podmínky právě pro to, aby se předcházelo podobným situacím. Voucher lze také využít pouze ve čtvrtek a v pátek, ve středu po vysvědčení by to bohužel nešlo, ale šlo by to 1.2. Lidé bohužel nejsou neomylní, ani my nejsme, ale vždy se snažíme zákazníkům vyjít vstříc a mrzí mě, že máte pocit, že jsme „neochotní.“ Vouchery máte stornovanéa peníze se Vám připíšou na účet, tak doufám, že si vyberete nějakou další z našich nabídek. :) Hezký den, Tereza, Slevomat.

Markéta Bassetto

Dobrý den, paní Gabriella se ptala již před 9-ti dny zda je možné uplatnit voucher ve dnech 1.2. a 2.2. Před 8-mi dny bylo odpovězeno, že ano. Já jsem tedy na základě této zprávy zakoupila také vouchery. Nyní se tu dočtu, že tyto dny neplatí. Nezlobte se na mě, ale odpovědět po 9-ti dnech že to zase neplatí. To je fakt nefér. Já tedy žádám, aby tyto dny vouchery platili!!!!!! Dětem jsem již slíbila, že se po vysvědčení za jejich půlroční snahu půjdeme vyřádit. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Markéto, omlouvám se, ale bohužel došlo k chybě našeho zaměstnance, který si neuvědomil, že 2.2. budou pololetní prázdniny. Z toho důvodu nelze voucher v tento den uplatnit. 1.2. ale prázdniny nejsou, to do parku s dětmi můžete. :-) Hezký den, Tereza, Slevomat.

Gabriella

Pofivejte ja uz se ptala pred 3 mesici na konkrétní datumy a odpoved byla, ze neplati o jarnich prazdninach Prahy. Protoze se ted blizi unir, kdy chceme jit, pro jistotu jsem se znovu zeptala na datum 1.2. a 2.2. a odpoved pred osmi dny Jasne plati a najednou pred 44 minutami, ze ne? Tak si tu nabidku nechte a vratte mi penize za vouchery. Je to diskriminace Prazaku, protoze berete v uvahu jen jarni prazdniny Prahy. Nikoliv treba termin jarnich prazdnin Berouna, Slaneho a dalsich prilehlych mist k Toboga. Ted uz pisete i o pololetnich prazdninach. Proste nabidka na houby, a platnost do brezna me nezajima, mezitim vymyslite dalsi duvody, kdy to nejde.
Slevomat zadam o vraceni vsech voucheru – 2 dospeli, 2 deti a pizza.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Gabriello, v nabídce je uvedeno, že voucher neplatí o prázdninách a státních svátcích a v jiné dny v týdnu, než je uvedeno. Dále se v nabídce dodatečně píše, že v rámci jarních prázdnin voucher nelze využít v období 5. 2. – 18. 2. 2018. Omlouvám se za chybnou odpověď na Váš první dotaz, odpovídala kolegyně ze Slevomatu a bohužel si neuvědomila, že 2.2. budou pololetní prázdniny – v tom případě nelze v tento den voucher uplatnit. K Vašemu druhému dotazu, Toboga Fantasy je park umístěný v Praze, proto vouchery nelze uplatnit právě v průběhu pražských prázdnin, nejde tedy o žádnou diskriminaci. :) Budu Vás kontaktovat emailem ohledně storna. Hezký den, Tereza, Slevomat.

Veronika

Ja nemam dotaz, jen me mrzi, ze jste tak drazi. Super byla herna Saskarna v Brne. Pokud se tam clovek najedl nad urcitou castku, neplatil vstup, ktery ani tak nebyl tolik. A zabavy fura. Vim, ze jste jeste vetsi, ale ta cena des. A platit nove stejne vstupne za presah casu? Muj nazor. Diky

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, děkuji Vám za Váš příspěvek. Mrzí mě, že Vás tato nabídka neoslovila, ale myslím, že 4 hodiny řádění jsou pro děti až až. Toboga Fantasy u nás má navíc vynikající hodnocení 4,6* od 3500 zákazníků. Myslím si, že to za ty peníze tedy stojí. :) Hezký den, Tereza.

Gabriella

Plati voucher 1.2. a 2.2.? Dekuji

TOBOGA Fantasy

Dobrý den,
2.2 jsou pololetní prázdniny. Voucher tedy neplatí. Děkujeme za pochopení.

kamila

Dobrý den, je nutné voucher vytisknout\? nebo stačí ukázat v mobilu, děkuji

TOBOGA Fantasy

Dobrý den,
voucher stačí ukázat v mobilu.
Těšíme se na Vás.

Sarka

Dobry vecer,mam stejny dotaz jako pani predemnou a prosim jasnou a vystiznou odpoved.Lze uplatinit slev.kupon ve dnech 28.ci 29.12.2017?.Dekuji.

TOBOGA Fantasy

Dobrý den,
voucher nelze 28. a 29.12 uplatnit. Voucher neplatí o prázdninách a státních svátcích. Děkujeme za pochopení.

Lucie Havelková

Dobrý den, platí i dospělý, pokud jde jen jako doprovod dětí? V odpovědích výše je rozpor, je nebo není možné využít nabídku 28.12. nebo 29.12? Nejsou to ani státní svátky, ani jarní prázdniny pro Prahu.

TOBOGA Fantasy

Dobrý den,
bohužel voucher nelze 28. a 29.12 uplatnit. Voucher neplatí o prázdninách a státních svátcích. Dospělý doprovod platí také vstupné. Naše parky jsou stavěny tak, aby mohly řádit nejen děti, ale i rodiče. Cílem našeho konceptu je právě společně strávený čas hrou a pohybem.

Kateřina Němečková

Krasny den, chtela bych se zeptat, jestli je mozne do herny prijit jako mala parta dospelych lidi (bez deti)? :) moc dekuji za odpoved :)

TOBOGA Fantasy

Na pizzu určitě, ale na atrakce pouze s dětmi nebo na speciální akci Večer pro dospělé.

Veronika Mlejnková

Dobrý den, lze voucher uplatnit v patek 29.12.? Budete mít otevřeno?

TOBOGA Fantasy

Dobrý den, voucher nelze 29.12. uplatnit. Voucher neplatí o prázdninách a státních svátcích. Děkujeme za pochopení.

Andrea

Dobrý den, obdivuji, že dokážete čelit dotazům lidí, kteří si poradne neumi přečíst nabídku voucheru a ptají se stale dokola zda platí v státní svátky a řeší diskriminaci akce pro deti školní, které jsou v dobu uvedenou v akčním voucheru ve skole.
Oni asi nechápou smysly těchto akci ;-))))) je to jednoduché. Pravděpodobně bude ctvrtek a patek herna v case od 10–14 nejméně využívána a tak se slevou snaží Toboga park nalákat maminky s dětmi doma na mateřské.
Nechápu co tu lidé stale řeší.
Ja za takovou nabídku dekuji a rada s tříletou holčičkou využiji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo. :) Děkujeme za Váš názor. Rádi vidíme, že tato nabídka má i své příznivce. :) Janča

Eva

Lze využít i tento pátek, kdy je státní svátek ?

Slevomat.cz

Dbrý den, Evo, voucher neplatí o prázdninách a státních svátcích a v jiné dny v týdnu, než je uvedeno. Nelze ho kombinovat s jinou slevovou akcí. Pěkný den

Pavla

Dobrý den,
děti do 1 roku jsou zadarmo, ale třeba dítě 1,5 roku určitě nevydrží v herně celé 4 hodiny a zdaleka nevyužije všechny atrakce, přesto platí stejně jako všechny ostatní starší děti do 18 let… nezvažujete tedy udělat nějaké speciální vstupné pro menší děti?
Dále bych se ráda zeptala, zda je rozdíl v nabídce pizzy, když zakoupím voucher pro dítě nebo pro dospělou osobu?
 Děkuji

Vladimíra

Dobry den,
je mozny vstup s kocarkem s mladsim sourozencem?
Dekuji!

TOBOGA Fantasy

Ano

Soňa Hemišová

Dobrý den, je možné voucher uplatnit v období 8. nebo 9. 3.? To jsou jarní prázdniny u nás. Děkuji.

TOBOGA Fantasy

Ano, v tomto období lze voucher využít

Jana Koktavá

Dobrý den, je tento zábavní park vhodný i pro děti 1 a 2 roky? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, zábavní park je vhodný pro děti již od jednoho roku s rodiči :-) Pěkný den

Daniela Štadlerová

Dobrý den, na jednu stranu píšete, že tato nabídka platí hlavně pro předškolní děti, pak dále píšete, že mohou využít i dospělí, tak jak to vlastně je. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Danielo, Toboga Fantasy – je velikostí a atrakcemi ojedinělá obrovská herna. Zabaví se tu malé děti do 5 let, dítka školou povinná včetně teenagerů i rodiče. Tato nabídka je však dobou využití (čtvrtek a pátek 10–14 hodin) z našeho pohledu určená spíše pro předškolní děti. Krásný den

Eva

Dobry den lze uplatnit 29.12? Děkuju Eva

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, v tuto dobu jsou Vánoční prázdniny a proto není možné voucher uplatnit. Pěkný den

A

Dobrý den,
lze na tento poukaz uplatnit kredity z Cafeterie? U většiny poskytovatelů nejdou dobít cíleně pro kategorii Rodina a děti, ale jen o Zábavu a volný čas?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

pro nákup na Slevomatu je možné využít Benefity, Sodexo, Benefit Café a Benefit Plus jako kredity v internetové podobě. Benefity jsou dostupné na benefitní kartě (je třeba vyžádat u svého zaměstnavatele), přičemž pro nákup na Slevomatu je nutné tyto benefity převést na kredity. Pro více informací zasílám odkaz na návody pro uplatnění jednotlivých typů benefitů: https://www.slevomat.cz/blog/pomoc-s-nakupem/prispevek/263-zpusoby-platby

Přeji hezký den, Monika, Slevomat.cz :)

Milada

Dobrý den, absolutně souhlasím z již uvedeným názorem :Skutečně nevím pro koho je nabídka určena. Patrně se týká pouze dětí do věku cca 6ti let.Starší děti jsou v dopoledních hodinách ve škole a o prázdninách a víkendech voucher neplatí. Nezdá se vám taková nabídka poněkud diskriminační ?

Slevomat.cz

Krásný den, Milado. Děkujeme za Váš názor. :) Jak už bylo zmíněno, Toboga Fantasy je určené především pro předškolní děti, které tato omezení tolik neeliminují. Přesto věříme, že si akce najde své příznivce i u dětí školního věku, uvidíme. :) Zdraví Janča

Hana

Dobrý den, i já se připojuji k nespokojeným rodičům. Pro školní děti a navíc Pražáky opravdu tato akce nemá cenu. Bohužel i Vaše smůla, protože např. za občerstvení u Vás stejně zaplatíme téměř jako za vstupné, takže zkrátka byste určitě slevou bez omezení nepřišli.

Slevomat.cz

Krásný den, Hano. Děkujeme za Váš názor. :) Jak už bylo zmíněno, Toboga Fantasy je určené především pro předškolní děti, které tato omezení tolik neeliminují. Přesto věříme, že si akce najde své příznivce i u dětí školního věku, uvidíme. :) Zdraví Janča

Eliska Rahmani

Dobrý den.da se využít voucher 4.-5.1.2018?

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, voucher lze v tomto termínu využít. Hezký den

Jana

A dospělý může taky na tobogány? Nebo za co platí?

TOBOGA Fantasy

Ano, skoro všechny atrakce jsou určeny i dospělým. Např. Jump aréna, horolezecká stěna, multifunkční hřiště, stolní tenis, biliard, air hockey, skluzavky, tobogány, Bumper Balls a mnoho dalšího: http://toboga.cz/praha/atrakce

V. Sladek

A ve státní svátek 17.11.2017 voucher platit bude?

Slevomat.cz

Dobrý den, voucher neplatí ve státní svátky. Hezký den

Niky

Dobrý den,
Mohu se zeptat, zda lze voucher využít i ve státní svátek? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Niky, ve státní svátky akce neplatí. Pěkný den

Klára

Dobrý den,mohu pro roční dítě přinést jídlo z domova?
Děkuji za odpověď

TOBOGA Fantasy

Kojeneckou stravu lze přinést z domova

zuzka

Dobrý den, bude platit pouzkaz v době jarních prázdnin v Plzni (19. – 25. 2. 2018)?
Děkuji za odpověď: Zuzka

TOBOGA Fantasy

Ano, bude platit

Alena

Skutečně nevím pro koho je nabídka určena. Patrně se týká pouze dětí do věku cca 6ti let.Starší děti jsou v dopoledních hodinách ve škole a o prázdninách a víkendech voucher neplatí. Nezdá se vám taková nabídka poněkud diskriminační ?

TOBOGA Fantasy

Dobrý den! Ano, jedná se především o nabídku pro rodiče s malými dětmi.

Zuzka

Dobry den,sla bych s dcerou 5 let a mela bych srbou pulrocni mimco v kocaru – budu za nej neco doplacet? Dekuji

TOBOGA Fantasy

Doplácet nebude, do 1 roku je dítě zdarma.

Paula Sisková

Dobrý den, reaguji ještě k dotazu p. Gabrielly – píšete,že jste to v nabídce upravili ale já nic upravené nevidím. Je tam stále neurčitá zmínka o prázdninách­. Děkuji

TOBOGA Fantasy

Dobrý den! Nabídka neplatí o žádných prázdninách. O jarních prázdninách v těchto termínech také ne: 5.2. – 11.2.2018 pro Prahu 1 až 5
12.2. – 18.2.2018 pro Prahu 6 až 10

Gabriella

A nechcete to rozsirit i na Beroun? Je k Toboga nejbliz a maji tam jarni prazdniny 12.3. – 18.3.2018…to je podobne diskriminacni na­pad.

TOBOGA Fantasy

Ne

Lenka

Dobry den, vztahuje se sleva na jakoukoliv pizzu nebo jen na urcity predem dany druh?Dekuji.Lenka

Slevomat.cz

Hezký den, Lenko,

vybrat si můžete z 5 druhů pizzy, které jsou uvedeny přímo v dané variantě „1× dospělá osoba + pizza“. Na místě je možnost výběru ze druhů: Margarita, Prosciutto, Salami, Hawai, Quattro Formaggi (průměr 32 cm) :)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat.cz

Gabriella

Dobrycden, voucher neplati o prazdninach. Jenze jarni prazdniny ma kazdy jinak, od unora do brezna. Tedy cele 2 mesice voucher neplati? Chteli jsme k vam jit s detmi v unoru. Konkretne datum 1., 2., 8. a 9. Bude voucher platit? Jinak ho kupovat nebudu, deti chodi do skoly a plne vstupne je drahy a doplacet uz taky nic nechci. Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Gabriello,

děkujeme za upozornění. Voucher není možné využít o jarních prázdninách týkající se Prahy, a to v termínu 5. 2. – 18. 2. 2018.

Přeji hezký den :) Monika, Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru