1× nadýchaná domácí drůbeží paštika s brusinkovou omáčkou s červeným vínem, opečenými crostiny s bylinkovým pestem (50 g)
1× pečené husí stehýnko na kmínu (400 g), hlávkové bílé zelí na víně se špekem, staročeské červené zelí s rozinkami a perníkem, bramborové knedlíky s houskou a smaženou cibulkou a kaštanové knedlíky
1× domácí tlačený koláč s povidlím a mandlemi
1× 2 dcl svatomartinského vína na výběr bude z bílého, rosé nebo červeného
Dříve než vás předhoní hladový Martin na bílém koni, udělejte si menší či větší procházku podél Labe a pak se zastavte do restaurace U Jabloně na slavnostní svatomartinské menu. Každý den, který je příležitostí k oslavě života, se hodí – a tenhle svátek (jak vám potvrdí i husa na talíři) bude obzvlášť vypečený.
Kromě svatomartinského vína tady 3chodové hody můžete spláchnout i pivem: na čepu mají Bernarda 10° nefiltr. a 12° či Kozla 11°.