Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

396 Kč za kite kurz pro začátečníky v hodnotě 990 Kč. Skvělá šance, jak vycvičit draka se slevou 60 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
petra

Dobrý den,
chtěla bych absolvovat kurz v Praze – Vypich v lednu či únoru. V Praze ale napadne sníh jen zřídka. Při nedostatečné sněhové pokrývce bude kurz snowkitingu nahrazen kurzem landkitingu? Jak se dozvím o tom, jestli se bude v daném termínu vyučovat snow nebo land kiting?
 Děkuji

BEST KITES

Ano, přesně jak píšete. Pokud nebude sníh, bude kurz nahrazen landkitingem. Princip výuky je totožný u obou typů. Bude-li sníh, koná se snowkiting, landkiting provozujeme až při lepším travnatém povrchu. Ne tedy na promáčené půdě. Navíc 2 dny před termínem obdržíte potvrzení o typu kurzu i s detailními pokyny a informacemi..

BEST KITES

Jak už jsem psala výše Honzovi: Účastnit se mohou i mladší děti. Není přesně stanovená hranice od kolika let. Běžně je to od doby, kdy už dobře vnímají, co jim instruktor bude vysvětlovat. Jinak při účasti mladších 15ti let je potřeba přítomnost jednoho z rodičů u kurzu. (jezdí i děti věku od 6ti let)

Jakub

Dobrý den, chci se zeptat od kolika je to let ? A jestli na věku tolik zálež. Děkuji

Jakub

Dobrý den,

koupil jsem voucher a rád bych sebou vzal i manželku, která bohužel ze zdravotních důvodů nemůže kurz absolvovat. Pouze by se dívala, případně, je-li to možné i fotila. Není toto problém?

Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem.

BEST KITES

Problém to určitě není, může fotit i natáčet.

Honza

Dobry den, dostanu na kurzu pujcene i lyze? Diky.

BEST KITES

Kite kurz zahrnuje vypůjčení kite vybavení, lyže a snowboardy v tomto nejsou zahrnuty.

Verka

Dobry den, manzelovi je 50let je sportovni clovek, ale rika, ze je na to stary…mel by se citit hloupe, kdyz by na tento kurz prisel? Neni tento vek na prekazku?

BEST KITES

Určitě není. Chodí spousta takových lidí. Sport přece není jen pro mladé a kite je i relaxační. Nemusí se skákat, dá se jen pěkně vozit..

lenka

Dobry den.Když koupim 2 vouchery.Mužu je použít za sebou v jeden den.Na prodloužení vyuky.Děkuji

BEST KITES

Sleva se vztahuje pouze na začátečnický kurz. Nelze jej tudíž využít na jiný pokročilý kurz. Na další kurzy máte ale díky voucheru ze Slevomatu 15% slevu na jakékoli další služby u BEST KITES

Filip Pavlíček

Dobrý den, mohli bychom se prosím domluvit na prodloužení platnosti mnou zakoupených 2ks voucherů?
Co pro to mám udělat? Děkuji a už se těším :-) Filip

BEST KITES

Stačí napsat na info@kite-skola.cz jméno + číslo voucheru s tím, že chcete prodloužit platnost na 1 rok. Zpětně potvrdíme.

Zuzka

Dobrý den , také bych měla zájem o prodloužení. Děkuji Zuzka

Radek

Neplánujete v nejbližší době slevu na dvoudenní snowkite kurz? Je mi jasné, že po půl dni se mi nebude chtít přestat :)

BEST KITES

Momentálně mohu nabídnout jedině sledovat na www.kite-skola.cz aktuality v pravé části webu. Děláme v různých obdobích akce. Takže stačí sledovat web.

BEST KITES

Ještě doplním: případně se přihlaste na odběr novinek. Speciální akce zasíláme pro informaci e-mailem.

Vojta

Takže jestli jsem to správně pochopil tak ten kurz můžu absoluvovat třeba až v květnu a ty termíny teprve budete aktualizovat postupně? Díky.

BEST KITES

ano, přesně tak.

Vojta

Dobrý den chtěl bych se zeptat kde bych se dozvěděl v kterých termínech budete učit ve Vysokém nad Jizerou? Děkuji

BEST KITES

Kvůli této akci jsme zavedli spec. stránku na které budeme průběžně aktualizovat možné termíny kurzu v jednotlivých lokalitách, které si můžete rezervovat: http://www.kite-skola.cz/clanky/terminy_slevomat.html

Nikol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali také kurz provozujete poblíž Jižních Čech, nebo pouze v uvedených lokalitách? děkuji

BEST KITES

Kurzy je možné realizovat v rámci slevy v lokalitách: Praha, Vysoké nad Jizerou, Boží Dar, Oderské Vrchy, Ostrava. Bohužel na Hosín tato akce neplatí.

Kristýna

dobry den chci si objednat tento kurz a platbu jsem si zvolila prevodem. Kdzy zadam cislo a dam potvrdit zadna smsm s kodem mi nedojde. zkousela jsem to vickrat a nic.. muzu se zeptat v cem by mohl byt problem? dekuju

Slevomat

Dobrý den,

v tomto případě našim zákazníkům doporučujeme jakkoli „rozpohybovat“ mobil prozvoněním nebo odesláním sms někomu známému. Také je možné si půjčit na okamžik jiný telefon, ideálně s jiným operátorem.

Kristýna

a jeste jeden dotaz, kdyz jsem to zkusila trikrat a ani jednou jsem kod nedostala,tim padem ani nezadala a nepotrvdila, tak abych pak kurz nemusela trikrat platit.
 dekuju

Lucka

ráda bych koupila poukaz příteli, ale není až tak úplný začátečník- máme 2m kite, který chodíme pouštět a občas nás trochu „poponese“. Není sleva i na nějaký ryze praktický kurz? Nejlépe na Božím daru.

BEST KITES

Tato 60% sleva platí pouze na začátečnický kurz. Bohužel se nevztahuje na pokročilé kurzy. Doporučím jedině sledovat náš web, máme tam v různých obdobích spec. akce, které by pro vás mohly být zajímavé.

Honza

Od jakého věku je možné přihlásit děti? Máme 3 děti a chtěli bychom jim dát všem možnost si to vyzkoušet. nejmladší je necelých 8, ale například na lyžích je jak doma.

BEST KITES

Účastnit se mohou i mladší děti. Není přesně stanovená hranice od kolika let. Běžně je to od doby, kdy už dobře vnímají, co jim instruktor bude vysvětlovat. Jinak při účasti mladších 15ti let je potřeba přítomnost jednoho z rodičů u kurzu.

Zbyněk

Dobrý den, chtěl bych si objednat tento kurz asi pro kompletní skupinu 4 lidí, v obrazovce plataby se mi objevuje město:Praha, bude možné tento kurz poté absolvovat na Severní Moravě
Ps: nejezdíte občas zaučovat začátečníky na letiště v Trnávce (nedaleko letiště Mošnov)

BEST KITES

Je možné si zvolit libovolnou lokalitu. Na Severní Moravě lze kurz absolvovat v Trnávce nebo v Haťi – obdobný travnatý povrch. Lokalitu volíme vždy podle nejlepších povětrnostních podmínek.

Zuzana

Chci darovat voucher jako dárek, je možné, aby na něm nebyla uvedená původní cena 990 Kč?
 Díky.

BEST KITES

Můžeme vystavit běžný dárkový poukaz, cena na něm není uvedena. Pouze jméno, typ kurzu, délka, číslo voucheru a jeho platnost. Zde je náhled jak poukaz vypadá: http://www.kite-skola.cz/darkove-balicky.html. Zaslat ho můžeme v elektronické for­mě.

Ondra

Zdravím, chtěl bych si ujasnit platnost voucheru – výše na stránkách i zde v diskusi je uvedna platnost rok, na voucheru, který jsem obdržel je platnost do 07/07/2011 – což je cca půl roku…kde je tedy chybka?
Díky, O.

BEST KITES

Jedná se o chybu, kterou co nejdříve vyřešíme a informujeme tě o správné platnosti voucheru.

BEST KITES

Jak již bylo řečeno výše, platnost voucheru na akci přes Slevomat.cz je 1/2 roku. V případě individuálního zájmu jsme ochotni kurz prodloužit až na 1 rok.

Lenka

Ahoj všem „blázínkům“ co se chtějí učit létat.Chtěla bych zakoupit svému příteli kupón na kite kurz.Z Vašich internetových stránek jsem snad dobře pochopila že „kaitovat“ se dá na vodě,sněhu a zemi.
Chápu správně to,že tento kurz je všestraný co se týče povrchu na kterém budu „kaitovat“?
Chápu si správně že kurz v létě bude na vodě a v kurz v zimě bude na sněhu?
Bude stačit půldenní kurz na to aby se to přítel naučil?
Díky za info.L.

BEST KITES

1) ano, kiting lze provozovat na travnatých plochách, sněhu i vodě

  1. tento kurz je všestranný, lze ho absolvovat během celého roku
  2. základní kurz v nabídce se absolvuje na sněhu (zima) nebo na travnatých plochách (jaro až podzim)
  3. na kompletní znalost sportu je potřeba alespoň 1 den výuky. Je potřeba se naučit vše postupně – techniku ovládání draka, startování a přistávání, bezpečnostní systémy baru, regulace výkonu draka a pak teprve starty na snowboardu nebo lyžích, jízdu, jak udržet stálý tah a pokračovat v jízdě.. Pokud bychom neprošli vše postupně, je to v přirovnání jako tě pustit z letadla a neukázat ti jak máš otevřít padák.. (ale to tě nechci strašit) Jde o bezpečný sport pokud mu dáš potřebný čas. Jen chci upozornit na to, že za 2 hodiny se úplně vše naučit nedá. 
Z běžné praxe jsou lidé schopni už na konci 1.dne zkoušet starty a jízdu. Některým to trvá 2 dny i déle. Je to individuální od člověka a záleží také zda si zvolí lyže nebo snowboard (lyže jsou jednodušší na naučení).

Tento kurz by ti měl sport celkově představit, ukázat ti na jakém principu funguje, co od toho očekávat a naučit se základní manipulaci s drakem. Pokud se chceš tento sport naučit, snazší cesta než tento kurz není..
Lenka

Moc díky..to bylo vyčerpávajcí :o)

Dana

A co když nebude ten den foukat vítr, lze použít poukaz jinkdy?

BEST KITES

Pokud si předem rezervujete nějaký termín, vždy 2 dny předem vám kurz podle povětrnostních podmínek potvrdíme. V případě nepříznivé předpovědi nabídneme jiný termín opět dle vašeho výběru. Určitě nezrealizujeme kurz když nebude foukat.

Štěpán

není tato atrakce nebezpečná, uvažuji o koupi, ale trochu se bojím

BEST KITES

Určitě není čeho se bát, kurz je pro začátečníky. Výuka jde krok za krokem se zkušenými instruktory, kteří se o vás dobře postarají. Myslím, že se budete dobře bavit..

Zuzka

Dobrý den, jak dlouho bude platit voucher po zakoupeni?

BEST KITES

Voucher platí 1 rok od data zakoupení.

BEST KITES

Ještě upřesnění k voucheru: platnost voucheru na akci přes Slevomat.cz je standardně na 1/2 roku. Pokud ale bude chtít někdo poukaz prodloužit, jsme svolní k tomu voucher ze strany BEST KITES prodloužit na dobu 1 roku.

Zuzka

Voucher už jsem si zakoupila. Co mám tedy udělat, aby byla platnost jeden rok?

Honza

Zdravím!
Získám tím že absolvuji tento kurz 15% slevu na další návazné kurzy ? Zvažuji kiteboard kurz v Řecku nebo Egyptě.

BEST KITES

Ano, jak je uvedeno v nabídce. Pokud zakoupíte tento začátečnický kurz, získáte tím u nás 15% slevu na další kurzy libovolného typu.

Honza

V nabídce na slevomatu je napsáno pouze „Navíc jednorázová sleva 15 % na nákup kite vybavení a 15% sleva na půjčovnu“. Info o slevě na další kurz jsem našel až na vašich stránkách. I tak díky za odpověd'.

Dominik

Zdravím, ještě bych chtěl tuto otázku trošku rozvinout. Zakoupil jsem si již voucher a uvažuji, že bych si ještě před využitím voucheru koupil cvičný kite, vztahuje se na něj taky sleva 15%

Díky za odpověď

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru