Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2hodinový odpočinek v pivních lázních pro 1 či 2: koupel, sauna a dvě piva

4,7 / 5 Svatováclavské pivní lázně Olomouc  (mapa) 97 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Aneta

když dneska objednám budu mít od vánoc voucher???díky

Svatováclavské pivní lázně

Dobrý den, tuto otázku Vám zodpoví Slevomat. Myslím si, že to mají pošéfované a jsou to profesionálové a voucher si můžete vytisknout přímo u Vás doma. U nás v pivních lázních jen tento voucher uplatníte. Máte na to skoro rok. Uvidíte, že vše stihnete.
Děkuji za dotaz. S pozdravem Josef Knapek

Markéta Steinerová

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je pobyt v pivní kádi a sauně časově omezený nebo je možné neomezené střídání sauny s pivní kádí během dvou hodin.
Děkuji za odpověď.

Svatováclavské pivní lázně

Dobrý den, prožitý čas v pivních lázních je navržen a doporučen tak, že prvních 40 minut po řádné sprše je připraven v pivní lázni. Obsluha Vás po této době upozorní na uběhnutý čas a vy máte možnost se přesunout do sauny z ochlazovnou. Sauna je nahřátá jen na 60°C a tuto můžete navštívit časově dle libosti. Ano, najdou se i zákazníci, kteří chtějí opakovaně ještě ulehnout do kádě s pivní lázní a vychutnat si každou pivní kapku na těle. Toto je možné, když se s obsluhou předem trošku domluvíte. Obsluha vám ráda vyhoví. V prostoru pivních lázní se jinak můžete pohybovat volně bez omezení. Věřím, že se Vám u nás bude líbit a užijete si volný čas, který jste si pro sebe během dne našli. Děkuji za dotaz Josef Knapek

Dorota Štenclová

Pane Knápku, děkuji za odpověď. Moje připomínka patřila spíše Slevomatu. Voucher mám zakoupený správně, jen by mělo být uvedeno v hlavičce “pro 2”, abych to obdarovanému nemusela vysvětlovat :-).

Svatováclavské pivní lázně

Ano, to je pravda. Slevomat to určitě pořeší. Děkujeme za pochopení.

Dorota Štenclová

Dobrý den, koupila jsem voucher pro 2 osoby, ale v nadpisu je uvedeno pro 1.
Popis procedury už je dále správně, ale je to dárek, tak bych potřebovala mít voucher správně celý.

Svatováclavské pivní lázně

Dobrý den, rozhodující je cena. Cena pro jednu osobu 899 Kč a pro 2 osoby 1.699 Kč. Vouchery kupujete na portálu Slevomatu a zde je také třeba v pravo nahoře rozjet požadvek. Myslím, že to máte v pořádku. Budete-li mít pochybnost napište znovu. S pozdravem ředitel Josef Knapek

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru