Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Časopis Příroda: kompletní ročník 2017, 2 vydání ročníku 2016 a 1× speciál

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Karel Matějka

Kdy casopisy obdrzim, voucher jsem uplatnil 3.11.
Diky. K.M.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. První zásilka bude odeslána v průběhu příštího týdne (od 20. do 24. 11.). Děkujeme.

Veronika

Dobrý den,

Lze zaslat objednané časopisy i na zahraniční adresu? Chtěla bych je jako dárek pro rodiče, kteří žijí v zahraničí. Klidně bych si připlatila z apoštovné. Děkuji za info

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. V rámci akce zasíláme pouze v rámci České republiky. Kontaktujte nás prosím s bližšími informacemi na email akce@epublishing.cz. Děkujeme.

Jiří Piňos

Dobrý den, ráda bych se zeptala, proč posíláte viditelně poškozené a používané časopisy? V popisu nikde nevidím, že se jedná o poškozené zboží. To, co mi přišlo domů jsou jednoznačně používané neprodejné kusy. Časopisy jsou zprohýbané, pokrčené, odřené, mají ošoupanou vazbu… Ráda bych alespoň věděla, kým byly používány. Ležely rok v nějaké čekárně, kde na ně chytali nemocní lidé nebo kdo je kde používal?? Děkuji za odpověď.

Extra Publishing

Dobrý den, to je nám velmi líto. Určitě jste měla obdržet nepoškozené kusy, ale nějakým nedopatřením se mohlo stát, že se k Vám dostaly poškozené výtisky. Za toto se velmi omlouváme. Nafoťte nám poškození a popište konkrétně situaci na email akce@epublishing.cz. Vaši situaci prověříme. Děkujeme.

Jan

aDobrý den, kdy objednat, aby všechny čísla přišli najednou? Chci použít jako dárek na Vánoce děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Objednávky jsou vždy rozděleny do několika zásilek, aby nedošlo k přehlcení poštovní schránky. Doporučujeme tedy registrovat co nejdříve, aby stihly všechny zásilky včas dorazit. Děkujeme.

Anna Pernická

Dobry den, pokud vezmu napriklad 2 varianty /mineno 2 balicky/, nemuze se stat, ze se mi sejdou nektera cisla 2×?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Pokud zakoupíte dva vouchery, přijdou Vám čísla z ročníku 2017 2×. Rozdíl ve variantách je pouze ve speciálu. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru