Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Super Soused: otevřený voucher na úklid a domácí práce v hodnotě 300 Kč

4,3 / 5 Super soused (2 pobočky) Praha  (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Markéta Křížová

Dobrý den, je možné použít voucher na vánoční úklid, tj. včetně mytí oken 9 větších (z toho 4 jsou jako dveře), 4 střešní, dveří v domě a čištění koberce a čalouněné sedačky? Dále umytí kuchyňské linky pouze zvenku a poliček (tím myslím nejen okolo věcí, ale i pod nimi), dvou skleněných skříněk včetně vnitřku v jídelně, 2 koupelen, vytření podlahy, vyluxování. No a pochopitelně utření prachu? Jednalo by se o RD cca 90 m2. Moc děkuji za odpověď. Zároveň prosím o předběžnou kalkulaci, jestli se mi to vyplatí. Bohužel na úklid čas nemám, ale nemám zájem ani o žehlení, praní atd. Vyloženě úklid domu. Děkuji.

Super soused

Dobrý den, Markéto,
ano, samozřejmě i na tyto činnosti můžete voucher použít. Nezapomeňte při specifikování zakázky vypsat veškeré činnosti, které požadujete.
Předběžnou kalkulaci Vám bohužel dát neumím, každý ze sousedů si účtuje různě. Jakmile si tedy zadáte zakázku, uvidíte několik cenových nabídek a vybrat si můžete nejen dle ceny, ale i dle hodnocení sousedů, dle počtu zrealizovaných zakázek i dle sympatií.

S pozdravem, Žaneta SuperSoused.cz

Gabriela Krucká

Dobrý den, pokud chci umýt okna, kolik se počítá za jedno okno? Děkuji za odpověď.

Super soused

Dobrý den, Gabrielo,
každý soused si zadává vlastní cenovou nabídku. Cenu ovlivňuje i doprava, náročnost (o jaký typ oken se jedná, zda požadujete omýt i žaluzie, rolety…).
Stačí si zadat u nás zakázku (poptávku), detailně popsat, co vše potřebujete a sousedé Vám zakázku nacení. Následně až přecházíte k platbě, na základě Vašeho výběru souseda a jeho cenové nabídky.
S pozdravem,
Žaneta, za tým SuperSoused.cz

Pavlína

Dobrý den, je možné voucher využít na úklid RD ve vzdálenosti 25km od Brna, např. za doplatek na dopravu nebo zajištění dopravy? Děkuji Pavlína

Super soused

Dobrý den, ano voucher můžete využít. Sousedy máme spíše zaměřené na Brno, ale jsou zvyklí za zakázkou dojíždět.

S pozdravem, Žaneta za tým SuperSoused.cz

Jana

Dobrý den,
je možné voucher využít i na umytí výloh, cca 20m2. Děkuji za informaci.

Super soused

Dobrý den,

ano lze. Tento voucher lze využít pro jakékoli práce v kategorii úklid domácnosti a domácí práce – patří sem nejen úklid, ale i mytí oken / výloh, žehlení, čištění spotřebičů a další.
S pozdravem, Žaneta za tým SuperSoused.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru