Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dřevěné dětské puzzle pro rozvoj jemné motoriky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Vendula

Dobrý den,
přišly mi dva jiné výrobky než jsem si objednala. Puzzle psa a piráta (vůbec není ani zde v nabídce). Jak mohu postupovat. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendulo, kontaktujte prosím daného prodejce zboží pro zjištění postupu. Kontaktní údaje najdete na faktuře nebo v části Objednávky sekce Mé nákupy. Hezký den, David. :-)

High Life

omlouváme se asi došlo k záměně balíčků. Prosím o číslo objednávky pošle ty správné

Kristýna Kovácsová

Dobry den, rada bych se zeptala jak muze Vas obchod garantovat doruceni zbozi do Vanoc, kdyz ja mam objednane a zaplacene zbozi skoro jiz 14dni a zbozi mi stale nedorazilo??!! A zadna komunikace z vasi starny…Dekuji

High Life

nerozumím jaká komunikace zboží jsme vám posla okamžitě. Bohužel za českou počtu neodpovídám musíte podat reklamaci a číslo balíku mate poslané emailem. : DR0233654142L.

Elena

dobrý den, ráda bych se zeptala budete mít v nabídce i vláček s vagónky se zvířátky jako loni? bohužel jsem to nestihla koupit a od té doby to nemáte v nabídce. Díky E.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eleno,

děkujeme za Váš zájem :) V současné chvíli bohužel neumíme říci, zda se do nabídky zařadí i varianta vláčku. Doporučuji si nastavit zasílání upozornění na budoucí nabídky obchodu – kliknete na název podniku a následně vpravo na modré tlačítko „Upozornit na nabídky tohoto podniku“.

Přeji hezký den, Monika, Slevomat :)

Martin Vágner

Dobrý den,
je ta barva a lak nezávadná? Děkuji :)

High Life

ano

Lucie Hake

Kdo vyrabi tyto hracky? Dekuji

High Life

Taiwan

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru