Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Záloha na zájezd do Karibiku: dovolená nabitá exotikou, výlety a šnorchlováním

4,1 / 5 CK Tam Tam Karibské Nizozemsko

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Anna Kuhnova

Jak můžete napsat že je možné si dovézt jídlo z domova když má někdo na takovou dovolenou jídlo si snad také obstará je to trapné 😶

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno,

apartmány jsou vybaveny vlastní kuchyňkou, možnost vaření ze svých, třeba i dovezených, surovin tu tedy je :) Aby si člověk náležitě užil takovou dovolenou, je určitě třeba ochutnat místní speciality, avšak každý z nás má své cestovatelské návyky a jistě jsou i tací, kteří si po celou dobu dovolené vaří sami, ať už z dietních důvodů či ze zvyku, nehledě na to, že v místním supermarketu může být výběr dosti omezený.

Přeji hezký den, Monika, Slevomat :)

Renata Palatová

Dobrý den, mohu znát konkrétní názvy a odkazy na apartmány?
 děkuji

CK Tam Tam

Dobry den.
Nazvy ubytovacich kapacit na ostovech Bonaire a Curacao mate uvedene v programu.

Jitka

Cena přemrštěná a podivná cestovka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, tato cestovka poskytuje spoustu zajímavých a kouzelných destinací a myslím, že každé z těch míst stojí za to. Podle mě je každá investice do cestování a zážitků tou nejlepší. Jak se říká: „JEDINÁ CESTA, KTERÉ BUDETE LITOVAT, JE TA, KTEROU NEPODNIKNETE.“ Krásný den, Míša :-)

Jindra

Dobrý den, můžete konkrétně rozepsat náklady? Byla jsem v Karibiku a Vaše cena mi přijde přemrštěná a neadekvátní. Také Vaše zmínka o hodnocení obsahuje pouze 1 hodnocení a to ještě ze složené zálohy. Děkuji.

CK Tam Tam

Dobrý den Jindro,

Karibik je velmi široká oblast a velmi záleží na místě, které jste navštívila. Stejně tak záleží na typu ubytování, typu letecké dopravy, rozsahu služeb, které jste čerpala. O tomto by se dala vésti dlouhá debata.
Jako cestovní kancelář Vám samozřejmě nejsme povinni konkrétně rozepisovat naše kalkulace a náklady. Ostatně dosti podrobný přehled máte uvedený v kolonce co je zahrnuto do ceny zájezdu a taktéž program máme velmi podrobně rozepsaný. Navíc poskytujeme velmi kvalitní průvodcovské služby, které jsou pro klienty, které s námi cestují velmi důležité.
Na druhou stranu pokud se Vám z Vaší strany zdá cena přemrštěná a neadekvátní, samozřejmě Vás nikdo nenutí si náš zájezd zakoupit a můžete si vybrat jinou cestovní kancelář, která Vám bude svými službami bližší.

za CK TAM TAM
Lenka Poradová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru