Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pusťte se do výšin s Tower Burger menu s kvalitním hovězím a nápojem dle chuti

4,7 / 5 Tom´s Burger Máneska Praha - Vinohrady  (mapa) 173 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Karel

Dobrý den, uvadíte že Tower Burger stojí 289 Kč nicmeně na vaších strankách tato cena není, v podniku na Hybernské ulici je ale za cenu 166 czk, myslím si že přehlednost v cenách by měla být samozřejmost a to se slevou či bez slev.

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Karle, v naší nabídce má burger v ceně zahrnuty ještě následující položky: belgické steakové hranolky, tatarka/kečup, točená limonáda 0,5 l nebo pivo Starosta 10°, 0,5 l. Jedná se o speciální měnu pro zákazníky Slevomatu. :) Hezký den, Tereza

Tom´s Burger Máneska

Dobrý den, každá burgrárna má svá specifika, tudíž i rozdílné gramáže pro Slevomat atd. Hybernská nemá se Slevomatem nic společného.

Katerina Brzakova

Dobrý večer, za příplatek můžeme dostat burger i s bezlepkovou houskou, jsou ale jiné ingredience v housce také bezlepkové? Omáčky, majonézy, koření v mase, cokoliv,.. Děkuji za odpověď

Tom´s Burger Máneska

Ostatní složky, jako cibule, rajské, kečup, tatarka apod., neobsahují pšenicí, žito, ječmen a ani oves. Maso je pouze ochucené pepřem a solí. Jedině na co je zapotřebí si dávat pozor, je vídeňská smažená cibulka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru