
Termín
Platnost do 11. 2. 2018.
V ceně
- 2× mušle vařené v bílém víně s česnekem a bylinkami (300 g), bagetka
- 2× salátek s uzenými kachními prsíčky, pistáciemi a pomerančovou omáčkou (30 g)
- 2× filátko mořského vlka (100 g) na restovaných batátech s cuketou, estragonová omáčka
- 2× srnčí hřbet grilovaný na dřevěném uhlí s jalovcem (120 g) se smetanovými bramborami, restovanými kaštany s karotkou a šípkovou omáčkou
- 2× kokosovo-vanilková panna cotta s lesními plody a ostružinovou omáčkou
Rezervace: provádějte alespoň den předem na tel. 251 550 534. Na místě se prokážete kódem voucheru.
Pokud v rezervovaném čase nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 11. 2. 2018.
V ceně
- 2× mušle vařené v bílém víně s česnekem a bylinkami (300 g), bagetka
- 2× salátek s uzenými kachními prsíčky, pistáciemi a pomerančovou omáčkou (30 g)
- 2× filátko mořského vlka (100 g) na restovaných batátech s cuketou, estragonová omáčka
- 2× srnčí hřbet grilovaný na dřevěném uhlí s jalovcem (120 g) se smetanovými bramborami, restovanými kaštany, karotkou a šípkovou omáčkou
- 2× kokosovo-vanilková panna cotta s lesními plody a ostružinovou omáčkou
- 1× lahev Rulandského šedého vína (0,7 l)
Rezervace: provádějte alespoň den předem na tel. 251 550 534. Na místě se prokážete kódem voucheru.
Pokud v rezervovaném čase nedorazíte, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Málokterý kuchař vám prozradí svůj tajný recept na skvělou večeři. My jsme ale jeden získali. Jak zní? „Zajděte si do Steak & Burger.“
Restaurace Steak & Burger je, jak název napovídá, rájem pořádných kusů mas. Zdejší kuchaři ale mají v rukávech svých rondonů mnohem více trumfů a sestavili pro vás rafinované menu s méně tradičními pokrmy. Nejen při přípravě steaků dbají na výběr surovin, které odebírají většinou z tuzemských, ale i německých, francouzských a italských farem a výroben.
Usaďte se ve dvou ke stolu a nechte se překvapit mušlemi, salátkem, který kombinuje kachní maso s pistáciemi a pomeranči, i dvěma hlavními chody – rybou a grilovaným srnčím hřbetem, který se podává mimo jiné s restovanými kaštany. Říkáte si, že to zní dobře, jen by to chtělo dezert? Jako by vám četli myšlenky: na závěr přijde kokosovo-vanilková panna cotta.
V jedné z variant je v ceně také lahev bílého vína, v nápojovém lístku ale najdete také výběr domácích limonád (co třeba borůvková?) a na čepu je Gambrinus, Pilsner Urquell a černý Kozel.