Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výživné oříškové krémy: arašídový, kešu nebo arašídovo-kokosový

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Miruš Fáberová

Dobrý den, lze objednat pouze balení testerů? Případně zda jsou dostupná i menší balení oříškovým krémů (do 250g)? Ráda bych ozkusila všechny druhy pro příští výběr -) Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý dne, Miruš, v této době máme v nabídce pouze to, co vidíte ve variantách. Hezký den Jana

Květa Uramová

Dobrý den. Lze objednat samostatně i mandlový krém?

Petr Prášil

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat většinou se píše, že se jedná třeba o arašídové máslo, ale vy uvádíte arašídový krém, tak zdali v tom je nějaký rozdíl? Jedná se tedy o arašídové máslo nebo krém, který není/ nemusí být tak kvalitní jako máslo?
Děkuji za odpověď.

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, dle nařízení EU je zakázané používat výraz máslo. Lze použít tedy krém nebo pasta. V USA se výraz máslo používá.

Lenka

Dobrý den, jaká je trvanlivost krému, pokud budu nyní objednávat? Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko,
trvanlivost krému je minimálně do 28. 2. 2018, ale trvanlivost testeru se pohybuje od 28. 2. 2018 – 31. 7. 2018. Hezký den :)

Vyziva-pro-fitness.cz

arašídový krém 28.2.2018, kešu a mandlový krém 31.7.2018.

Tereza

Dobrý den, jsou tyto výrobky opravdu bez lepku a laktózy?

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, ano jsou to 100% ořechové krémy

Radka V.

Dobrý den,

právě mi dorazil balíček. Měla jsem objednáno: 2 x kešu krém 400 g a 1 x arašídové máslo s 4 testery oříškových krémů. Dorazilo pouze arašídové máslo a 2testery oř. krémů. I z váhy uvedeného na balíčku je patrné, že objednávka nebyla ani původně kompletní. Krabici jsem jen otevřela, másla jsou stále zabaleny, mohu vše nafotit a poslat. Dopošlete mi tedy prosím zbývající kusy? Děkuji, Radka V.

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, velmi se omlouváme za hrubou chybu expedice a zboží Vám bude ještě dnes odeslané, děkujme za pochopení

Kateřina Bocková

Dobrý den, mám zboží nachystané k vyzvednutí na prodejně Fitness shop v Brně. Psala jsem do prodejny mail, zda by byli ochotní mi o pár dní prodloužit lhůtu k vyzvednutí skrz dlouhodobou nemoc a bylo mi odpovězeno takto: pokud chcete služby z F-sport.cz, tak si to prosím objednejte na F-sport.cz a ne u konkurence.
Kam jinam mám tedy prosím napsat, aby mi počkali?
 Děkuji

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, ve fitness shopu máme odběrové místo a zda Vaše objednávka je z obchodu výživa pro fitness, tak nerozumím z jakého důvodu píšte na F-sport? Náš e-mail je info@vyziva-pro-fitness.cz

Martina Lopotová

Dobrý den, nenaskladníte nejoptimálnější již vyprodanou variantu? Určitě bych si ji ráda koupila. Děkuji za odpověď. Martina Lopotová

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, bohužel nevím, jakou variantu myslíte, ale doufáme, že se v nabídce ještě objeví. Krásný den :-)

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, je mi líto, ale rovněž netuším o jaké variantě balíčků píšete:-(

Filip

Kolik gramů proteinů na 100 g obsahují tak průměrně arašídová másla? Děkuji, Filip.

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, ve 100g výrobku je 24,4g bílkovin

Jana

Dobrý den.Když koupím tady na slevomatu a ještě něco na vašich stránkách,šlo by to poslat dohromady? Děkuji

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, ano zajisté je to možné. Jen Vás chci prosím požádat o info o objednávce na e-mail info@vyziva-pro-fitness.cz děkuji Jiří Božek

Simona popjakova

Dobrý deň bude aj velky mandľový krém 😋😋😋

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, určitě v nejbližší době budeme chtít zařadit do slevomatu také i mandlový krém. Také lze zakoupit zde https://www.vyziva-pro-fitness.cz/zbozi/6547/orechove-masla-a-orechove-plody/100-mandlovy-krem-jemny-1000g/

Pavlína

Dobrý den, píšete, že je to vhodné pro sportovce, kteří špatně přibírají na váze. Běhám a sportující a chci naopak zhubnout a přibrat svalovou hmotu. Co mi doporučíte? A je to vhodné tedy po zátěži a v jakém množství a podobě? Děkuji za odpověď.

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, omlouvám se za pozdní reakci:-( Arašídové máslo skutečně tučné je. Tuky, které obsahuje, jsou však rostlinné a nenasycené a ty jsou našemu zdraví naopak prospěšné! Proto je arašídové máslo dokonce zdravější než máslo z mléka. Kromě tuků je však burákové máslo také hodnotným zdrojem bílkovin a dalších látek. Obsahuje například vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor. Arašídové máslo z arašídů rozhodně patří do zdravého jídelníčku. Dokáže dodat velké množství energie a proto jej bohužel není vhodné zařadit do redukčních diet, zatímco sportovci ho pro tuto vlastnost jistě ocení. Je rovněž mnoho kulturistů, kteří před soutěží denně konzumují arašídové máslo čímž přijmou zdarvé tuky. Viz článek proč doporučujeme ořechy: https://www.poradna-pro-fitness.cz/rs/clanky/proc-doporucujeme-orechy/

Eva

Dobrý den, objednala jsem kromě kešu krému zboží:
100% arašídový krém, 400 g + kešu, arašídy, mandle (natural) – 3× 300 g -
ale v balíčku, který mi dnes byl doručen chybí balíček s arašídy, v krabici byli místo 3 pouze dva. K zásilce také nebyla přiložena faktura.
Prosím o nápravu. Děkuji.
Jinak už jsem ochutnala kešu krém a ten je výborný!

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, Vaši reklamaci již řešíme formou e-mailu, Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace:-(

Eva

V tom případě to prosím berte jako přátelské upozornění, neboť když si přes tuto nabídku na slevomatu prokliknu přes odkaz na vaše webové stránky, kde si najedu na ceník dopravy po ČR, opravdu tam tuto cenu uvádíte – veřte, že jsem to nezkopírovala před dvěma měsíci :-) I Vám přeji hezký den!

Vyziva-pro-fitness.cz

Ano již vidím cenik, děkuji za upozornění:-)

Eva

Omlouvám se, možná se koukám někam špatně, našla jsem však „Balík službou PPL
platba převodem – 69,– Kč – platba převodem nebo kartou, doručení do druhého pracovního dne od odeslání zásilky, NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVA!“

Vyziva-pro-fitness.cz

To je zrušené více jak dva měsíce, ale na naších stránkách tuto cenu opravdu nenabízíme

Eva

Dobrý den, proč na svých stránkách nabízíte o 10Kč levnější dopravu než zde?

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, je mi líto, ale na naších stránkách neuvádíme levnější dopravu než na slevomatu. Cena dobírek: Poštovní balík Česká pošta – dobírka – 99,– Kč, PPL ČR – dobírka – 92,– Kč Platby převodem:Poštovní balík ČR – platba převodem – 79,– Kč, PPL ČR – platba převodem – 79,– Kč

Mirka

Zdravím, potřebuji vědět, zda např. mandlový nebo kešu krém jsou 100% z mandlí nebo kešu ořechů a neobsahují jiné ořechy (arašídy, lískové) … kvůli alergii..

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, dodavatel ořechů uvádí na balení, že může obsahovat stopy ostatních skořepových plodů. Doposud se nám však nestalo, že by jsem našli při výrobě či balení jiné ořechy než jsou danné dodavatelem.

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, dodavatel ořechů uvádí na balení, že může obsahovat stopy ostatních skořepových plodů. Doposud se nám však nestalo, že by jsem našli při výrobě či balení jiné ořechy než jsou danné dodavatelem.

Lenka Beránková

Dobrý den, když objednám krémy dnes, jaká je jejich trvanlivost? Děkuji.

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, arašídové krémy exp. 28.2.2018, kešu a mandlové krémy 31.7.2018

Renata Kaufmanová

Jake je presne slozeni výrobků? (Neptam se na nutricni hodnoty, ale obsah – ingredience). Je to „vegan“?DEKUJI

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, v ořechových krémech, nejsou přidané žádné glutamáty, sůl, cukr apod. Ořechové krémy jsou tedy skutečně natural. Vegani jsou také naší velkou klientelou.

Stanislava Hemalová

v nabídce dopravy ale nikde není možno zaškrtnout osobní odběr v Brně, jak postupovat??

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, ze strany slevomatu to bohužel není doposud aktivováno. Vytvořte objednávku např. přes PPL, kde uhradíte požadovanou částku a při osobním odběru Vám vrátíme 79,–Kč za uhrazenou dopravu. Napište prosím na info@vyziva-pro-fitness.cz Vaše jméno, že si zboží vyzvednte osobně. děkuji

Eva

Dobrý den, jak lze voucher využít? Jak to funguje? Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, nebojte, je to snadné! :) Vpravo v rozbalovacím menu si vyberete variantu, o kterou stojíte, kliknete na koupit a vyplníte potřebné údaje (adresa, jméno atd.). Pak už jen objednávku zaplatíte a můžete se těšit na dobroty! :) Hezký den, Lucka :)

Radka Novotná

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda se daji kremy vyzvednout osobne v Brne

Vyziva-pro-fitness.cz

Dobrý den, ano osobní odběr je možný v Brně viz odkaz https://www.vyziva-pro-fitness.cz/rs/kontakt/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru