Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oblíbený týdenní letní příměstský tábor In-line školička! Zábavná sportovní prázdninová aktivita pro děti od 5 do 12 let.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Studentova Lenka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda bychom mohly jezdit přibližně na 8:30? Jsme z centra a na prahu 4 to máme trochu dál a zda tam máte brusle na půjčení i ve vel. 27?A ještě jeden dotaz-kolik dětí je ve skupině, resp.na kolik dětí je trenér? Děkuji za odpověď

HEPA outdoor fitness

Dobrý den,

je možné děti vozit na 8.30. Dětské brusle máme od velikosti 28. Ve skupině, kterou má na starosti vždy jeden instruktor je maximálně 8 dětí. Většinou se počet pohybuje mezi 5–7…

Martina Korandová

Dobrý den, já bych se chtěla zeptat, jak se řeší situace, když je dítě přihlášené na konkrétní turnus, ale je v tu dobu nemocné. Jaké jsou storno podmínky, příp. je možnost využít jiný termín? Děkuji.

HEPA outdoor fitness

Dobrý den,

v případě nemoci nebo jiných objektivních důvodů má rodič vždy možnost využít jiný termín. Pakliže to není možné vracíme celou částku nebo je možné kredit převést na jiný produkt – např. soukromé lekce.

HEPA outdoor fitness

Z praxe víme, že skutečně deštivých dnů, kdy bychom se s dětmi za celý den nedostali na brusle, nebývá za celé letní prázdniny mnoho (obvykle okolo 5, většinou se jedná o krátké přeháňky nebo bouřky). Všechny děti se vždy bruslit naučily anebo se výrazně zlepšily…

HEPA outdoor fitness

Dobrý den,


plocha na Chodově skutečně krytá není. V případě deště vždy volíme z několika variant. Nejčastěji máme zajištěnu tělocvičnu v některé z blízkých základních škol. Zde však nemůžeme bruslit, takže probíhají různé pohybové hry, základní gymnastická cvičení, soutěže, apod. 


Restaurace Pavlovín, kam s dětmi chodíme na obědy je nekuřácká. 


Jako začátečníka bereme dítě, které nikdy nestálo na bruslích. Po pěti dnech v In-line školičce se naučí základní bruslařské dovednosti jako jízdu vpřed, zatáčet a brzdit patní brzdičkou a další. Vše bezpečně, zábavnou formou, a bez špatných pohybových návyků.
Romana Leinweberová

dobrý den, začátečník je brán, jako kdo již někdy bruslil a nebo jako kdo ještě nestál na bruslích? Mám 5-ti letého syna, co na bruslích ještě nebyl. dekuji za odpoved.

Ida

Dobrý den, mám podobný dotaz jako Jirka. Dle mého, plocha na Chodově krytá není, jaké je tedy řešení v případě nepříznivého počasí? A restaurace, kam děti chodí na oběd je prosím nekuřácká? děkuji

Jirka

Dobrý den, jaký je program v případě špatného počasí? Je in-line plocha na střeše obchodního centra Chodov krytá?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru