Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

PC hry s dávkou vzrušení navíc: Náhodné Steam a Origin klíče různých žánrů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Peťa Hlaváček

Dobrý den, Lze tyto klíče dát jako dárek? Před aktivací vytisknout poukaz s klíčem, dát někomu. On si ho následně sám zaktivuje přes vaše stránky? (Aktivace až po vánocích). Jestli je nějaká dárková verze klíče -poukaz, kterou si vytisknu doma. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Péťo, tento voucher si můžete vytisknout a někomu ho darovat. Obdarovaný pak přejde na stránku www.key4you.cz/karta a zde se přihlásí či zaregistruje.
Po registraci se mu zobrazí odkaz pro uplatnění kódu, kde zadáte aktivační klíč (kód voucheru).
Pak musí postupovat podle pokynů na obrazovce.
Na stránce funguje Live chat, který je online 15 hodin denně včetně víkendů a svátků. Pokud se vyskytne problém, nebojte se zeptat. Přeji mnoho krásných her Janča ;)

Tomáš Bořil

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jaká je % šance, že se mi investice vrátí v můj prospěch?
Koupil jsem balík 5× náhodný klíč, když jsem vše „rozbalil“, tak celková cena všech her dohromady co jsem rozbalil z klíčů mi nedala ani původních 249,–Kč,

Key4you.cz

Tomáši,
na toto se těžko odpovídá, netušíme jaké klíče Vám systém vylosuje/přiřadí. Jsou zde lidi co dostanou hry v rámci několika eur a na druhou stranu lidé, kteří získají hry přesahující hodnotu 100€.

Každopádně my neradi hodnotíme hry dle ceny. Já osobně jsem toho názoru, že dle žánru a hratelnosti mě může bavit více hra za pár EUR než něco mimo můj „záběr“ v hodnotě 50€. Osobně nehodnotím hratelnost a zábavnost hry dle její ceny.

Adriana Guedin

Dobrý den, garantujete, že se nejedná o přeprodej her z giveaways a balíčků (bundle) např. Humble Bundle, které jsou dle podmínek jen pro osobní potřebu a nesmí se dále prodávat?

Key4you.cz

Dobrý den,

bojím se, že zde Vám bude muset stačit naše postavení na trhu, zkušenosti, reference a v neposlední řadě naše slovo, že u nás na webu najdete jen to co se prodávat smí, nikdy bychom si nedovolili, to co stojí mimo zákon apod.

Bohužel distribuční smlouvy nejsou veřejné, nemůžeme je Vám zde zpřístupnit, což by jednoduše zodpovědělo Váš dotaz/pochybnost aj. Bude tedy muset stačit výše uvedené.

Martin Kopřiva

Dobrý den, garantujete, že se nejedná o přeprodej klíčů z balíčků, např. z Humble Bundle, které jsou čistě jen pro osobní potřebu?

Key4you.cz

Martine,
prosím podívejte se o dotaz výše, Adriana měla podobný ne-li stejný dotaz. Děkujeme!

Jiří Zahradníček

Tak kupříkladu zde jsou již dlouhou dobu za 15 Kč – https://aukro.cz/nahodny-steam-klic-6915696601. Chápu však, že zaměřením na určitý žánr se projeví na ceně. Díky za odpověď.

Key4you.cz

Klasických NSK najdete určitě dost takto rozházených spousty, ale nechci si představit, co za těch 15,– CZK po odvodu DPH, dalších daní a poplatků pro Aukro dostanete. My se vždy snažíme udělat maximum pro to aby zákazník byl spokojen a i když nechytne hru dle svého gusta, byla hratelná/zábavná apod.

Což je rozdíl možná mezi anonymním prodejcem a námi. Každopádně, tuto konkrétní nabídku neznám, hodnotím jen na základě prvního pohledu a je to spíše úvaha.

Nemáte vůbec zač.

Jiří Zahradníček

Na internetu se daji bezne zakoupit klice i za mene nez polovinu vami slevnene ceny. V cem je rozdil?

Key4you.cz

Jirko, díval jsem se na Heuréku a popravdě tam nevidím lepší cenu.

Navíc např. takový „Premium“ nebo „Žánrové“ klíče jsou nápady z naší dílny, pokud toto někdo již nezkontroloval, jedná se o unikátní produkty, které najdete jen u nás v distribuci.

Jirka Pils

Dobry den,
v nabidce se uvadi, ze kazdy 20. klic je vyherni. Znamena to kazdy 20. Steam klic a nebo kazdy 20. Steam Premium klic?
 Dekuji

Key4you.cz

Dobrý den,
výherní jsou jen klíče pro „Náhodný Steam klíč Premium“, což je rozdíl oproti běžnému náhodnému steam klíči.

František Maňák

Funguje to na Mac?

Key4you.cz

Františku, pokud máte jen Mac, tak bych nedoporučil kupovat a jděte spíš po nějaké konkrétní hře. Samozřejmě Steam i Origin podporuje hry na Mac, ale ne všechny. Takže je vysoce pravděpodobné, že obdržíte hru, která MacOs nepodporuje.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru