
Termín
Platnost do 27. 6. 2013.
- Rezervace nutná alespoň 24 hodin předem na tel.: 353 540 266.
Termín
Platnost do 27. 6. 2013.
- Rezervace nutná alespoň 24 hodin předem na tel.: 353 540 266.
Termín
Platnost do 27. 6. 2013.
- Rezervace nutná alespoň 24 hodin předem na tel.: 353 540 266.
Alfred–syrové maso–ptáci. Tato trojice slov může asociovat hororový zážitek z Hitchcockovy dílny nebo pestrý gurmánský zážitek z kuchyně stylového hotelu.
Zajděte si do Hotelu Alfred*** na tatarák a zeleninový salát s kuřecím masem. Pokud vy jste ti masožraví a vaše drahá polovička jí jen květiny a roztomilá kuřátka, pochutnáte si oba.
Pokud jste všichni na stejné lodi, oceníte dnešní nabídku jakbysmet.
Vybrat si můžete variantu, která vaší společnosti nejlépe vyhovuje, nebo si podle pokrmu pozvěte společníky:
- 450 g vynikajícího tatarského bifteku z hovězí svíčkové s křupavými, dozlatova upečenými topinkami. Gurmánskou specialitu si namícháte podle vlastního gusta z kvalitního mletého masa a příslušných přiložených ingrediencí. Porce je vhodná až pro čtyři jedlíky.
- 2× 500 g zeleninového salátu s pikantním kuřecím masem. Ideálně nasytí dvě osoby, hladové po lehké stravě.
- Od každého něco, tj. 225 g tataráku s 6 topinkami + 500 g zeleninového salátu s kuřecím masem. Napůl lehký, napůl vydatný pokrm potěší tři strávníky, kteří si tatarák vychutnají jen se zdravou oblohou.
K jídlu si nezapomeňte objednat plzeňskou dvanáctku nebo si zamluvte víno z kvalitní a bohaté hotelové vinotéky. Zbude-li vám místo na dezert, nahlédněte do jídelního lístku.
Interiér hotelu je okouzlující a vyladěný do nejmenších detailů. Hotel Alfred naleznete v obchodní části města. Na jedné z nejrušnějších karlovarských ulic představuje oázu klidu, vybraného stylu a chutí.