Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nechcete si zřizovat bank. účet ani platit v hotovosti? Zkuste FreePay MasterCard

Prepaid Solutions a.s. (2 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Vladimír Nosek

Dobrý den,
chci se zeptat jak je to s exekucemi.Hlásíte zlodějským exekutorům zda mám kartu nebo ne?Mám problém díky tomuto ,,právnímu státu"brát výplatu přes účet.Mám exekuci jak na plat tak na účet/je to protiprávní/to vím,ale zkuste se domluvit se zloději.Také se chci zeptat,zda mi na Vaši kartu může chodit výplata z legálního zaměstnání.
Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem
Vladimír Nosek
P.S.V případě kladných odpovědí mám o kartu zájem.

Prepaid Solutions a.s.

Dobrý den, výplata Vám na kartu může chodit, jen upozorňuji na max. roční limit obratu na kartě, kterým je 350 000,– Kč.
V rámci ostatních dotazů se prosím obraťte na naši linku zákaznické podpory : 228 880 210, kde Vám zbylé dotazy rádi zodpovíme.
Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den.

Jan Pavlik

Proc je to tak drahy kdyz se nic neeviduje?

S.

měsíční poplatek za vedení – 69 kč
měsíční poplatek nevyužívání 49 kč
nabití karty – 25 Kč + 3,8% z vložené částky
nabití cizí měnou 190 kč
výběr z bankovatu v čr 35 kč
výběr bankomatu v cizině 120 kč + 2% z vybrané částky??
atak dále…

To je jako ta výhodná nabídka??? Že ty nekřestanské poplatky nezmiňujeme i v popisu akce?

Ostatně tahle nabídka tu už před pár dny byla, a pokud vím, po negativních reakcích zákazníků byla smazána!!!

Prepaid Solutions a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. Naše karta FreePay je nezávislá na bankovním účtu a liší se od programů vedených u bank, proto je naše poplatková struktura odlišná od karet poskytovaných k bankovnímu účtu. Na druhou stranu je ale nezávislá na finanční a obchodní politice jakékoli banky.

Kamila

Dobrý den, dočetla jsem se, že tyto přednabité karty odporují novému zákonu a proto s nimi údajně není možné na internetu anonymně platit a dokonce prý musím mít účet v bance na mé jméno. Je to pravda? Bez registrace a bank. účtu nelze vaši kartu používat? Děkuji za objasnění.

Prepaid Solutions a.s.

Dobrý den,

platební karta FREEPAY je vydávána v souladu se zákonem č.284/2009 Sb., o platebním styku i v souladu se zákonem č.253/2008 Sb., o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu (AML zákon). Společnost PREPAID SOLUTIONS a.s., jako vydavatel platební karty FREEPAY, je registrován Českou národní bankou jako vydavatel elektronických peněz malého rozsahu.
Platební kartu FREEPAY lze užívat ve 2 limitech, oba tyto limity umožňují platby po internetu.

V základním limitu je možno platební kartu nabít pouze jednorázově ekvivalentem 250 EUR, je možno s ní platit za zboží nebo služby v obchodní síti i platby po internetu, tam, kde jsou akceptovány platební karty MasterCard. U tohoto limitu požadujeme po držiteli platební karty pouze sdělení základních identifikačních údajů bez doložení dokladu totožnosti, nemusíte dokládat vlastnictví bankovního účtu.

V režimu nejvyššího limitu, který umožňuje opakované nabití platební karty, při maximálním denním limitu nabití ve výši 100.000,–Kč, do úhrnné částky 350.000,– Kč v rámci každého jednoho kalendářního roku po doby platnosti platební karty, provádění platebních transakcí (platby za zboží a služby v obchodní síti i platby po internetu), a výběrů z bankomatu v České republice a zahraničí, tam, kde jsou akceptovány platební karty MasterCard. U tohoto limitu je v souladu s AML zákonem požadována identifikace držitele platební karty. Identifikaci je možno provést na kontaktních místech veřejné správy (matrika, Czech POINT), u notáře, v sídle společnosti PREPAID SOLUTIONS a.s., nebo vzdáleným způsobem, který je podrobně popsán ve Všeobecných obchodních podmínkách předplacené platební karty FREEPAY, jež jsou zveřejněny na webových stránkách www.freepay.cz v sekci Dokumenty. V případě identifikace na kontaktním místě veřejné správy, u notáře nebo v sídle společnosti nemusíte dokládat vlastnictví bankovního účtu.

Pro platby v zahraničí doporučujeme předem prostudovat seznam vyloučených jurisdikcí uvedených na webových stránkách www.freepay.cz v sekci Dokumenty, kde není možno platební kartou FREEPAY platit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru