Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Těhotenské a novorozenecké focení: 1,5 a 3 hodiny ve specializovaném studiu

4,3 / 5 Fotograf Pavel Šrůtek Praha - Řepy  (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Soňa Součková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je možné využít voucher „Fotografování novorozeného miminka“ i jako rodinné foto s půlročním miminkem (tedy rodiče s miminkem ale i miminko zvlášť) Moc děkuji.

Fotograf Pavel Šrůtek

Dobrý den, děkuji za dotaz. Akce je sice zaměřená vyloženě na focení novorozeňátek, případně těhulek, ale můžeme se domluvit i s půlročním miminkem (a samozřejmě rodiči). To není problém.
Pavel Šrůtek

Vera

Dobrý den, ráda bych k Vám zašla na těhotenské focení v následujících týdnech, ale termín mám v červenci – je možné voucher využít, když má platnost do konce června? Předem děkuji

Fotograf Pavel Šrůtek

Dobrý den, prosím, napište mi na mail info@ps-photo.cz.
Díky moc, Pavel Šrůtek

Magda

Dobrý den, rodím až 16. září, je možné voucher využít později? Díky.

Fotograf Pavel Šrůtek

Dobrý den, prosím, překopírujte mi Váš dotaz do mailu a zašlete na info@ps-photo.cz.

Děkuji, Pavel Šrůtek

Eva V.

Dobrý den, je možné domluvit se na retuši dalších fotografií nad rámec balíčku a za jakou cenu? 4 fotky jsou přeci jen velmi málo.
Děkuji,
 Eva

Fotograf Pavel Šrůtek

Dobrý den, děkuji za dotaz. Voucher zahrnuje hlavně samotné focení, které u miminek trvá běžně kolem 3 hodin (vč. uspávání, krmení apod.) a 4 retušované fotky jsou opravdu takový základ.

Pokud jsou příznivé podmínky a miminko nám usne (je klidné, nechá se polohovat), nafotím až 100 použitelných záběrů, z kterých se dá vybrat tak 8–12 finálních fotek, aby byla každá originální a také v určité kvalitě. Ale stane se i to, že miminko neusne, je neklidné a pak nejsou ani 4 povedené fotky vůbec málo… Nebo lze v takovém případě miminko fotit jen v náručí rodičů.

Aktualizované: od 12. 4. máme upravené ceny (směrem dolů), retuš newborn fotografií nad rámec balíčků nyní stojí 200 Kč/ks, retuš těhotenských fotografií 160 Kč/ks.

S pozdravem, Pavel Šrůtek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru