Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Základní nebo kompletní velký servis jízdního kola. Seřízení, centrování a vše ostatní pro bezchybnou a bezproblémovou jízdu na vašich jarních cestách.

4,6 / 5 ibm Cyklosport Praha - Malá Chuchle  (mapa) 87 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Marian Skorvaga

Dobry den, jak je to se zarukou vasich servisnich praci?

ibm cyklo Ivan Bačkora

Pokud by snad,po projetí kola,nebylo vše podle vašich představ,bezplatně kolo doladím k Vaší úplné spokojenosti.Osobně ručím za správné seřízení a bezchybnou funkci Vašeho kola.
Děkuji za dotaz.

Petra Pistkova

Dobrý den,

koupila jsem si nové kolo, které jsem si částečně sama sestavila. Měla bych zájem pouze o jeho kontrolu a případné seřízení. Stačí na to „malý“ servis, tj. voucher v hodnotě 349 kč? Děkuji

ibm cyklo Ivan Bačkora

Dobrý den. Na kontrolu a doseřízení úplně stačí malý servis.
Děkuji za dotaz a těším se na shledanou.

Jan

Lze přivézt k velkému servisu i favorita, vyrobeného v roce 1990, se kterým se mnoho let nejezdilo?

ibm cyklo Ivan Bačkora

Určitě ano.

Jindřich

Dobrý den. Zajímalo by mne, čím se liší nabídka na Velký servis od konkurenčních. Mnoho jiných cykloservisů totiž nabízí velký servis bez slev do 1000 Kč a zde říkáte, že původní cena je 1700 Kč. Kolo musím dát seřídit, jste blízko, tak ještě prosím ten rozdíl, abych mohl být klidný.

ibm cyklo Ivan Bačkora

Dobrý den. Cenu velkého servisu jsem stanovil podle časové náročnosti a použitého materiálu. Nevím vjaké kvalitě a v jakém rozsahu provádí velký servis konkurence.Pře­devším servis předního a zadního náboje je poměrně časově náročná operace a celkově tak u Vašeho kola strávím více než tři hodiny než bude na sto procent připraveno na sezonu. Pokud i nadále přetrvávají pochybnosti,kupte si první variantu a dál se domluvíme při převzetí a kontrole Vašeho kola.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru