Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

44 900 Kč za exkluzivní 14denní zájezd do Brazílie v hodnotě 74 900 Kč. V ceně zpáteční let, ubytování, český průvodce, expedice po nejkrásnějších plážích Jižní Ameriky a další!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Ján Porada

Dobrý večer pane Pauši,



k Vašemu dotazu se synem, myslím že ano, zvládne a bude ho to bavit :-) a Vás také, pokud se rozhodnete. Byla jedna rodina s dvanáctiletou dcerou a také to zvládli. 


snad Vám naše odpověď postačí při rozhodování


děkujeme za Váš dotaz a těšíme se Vaší přízni


Ján Porada


CK EuroA tour
Pauš

Dobrý den. Mám jednu otázku. Jsme 4 členná rodina, myslíte si, že to po fyzické stránce zvládne 12-letý syn?

Ján Porada

Dobrý den Blanko,



jak jsem Vám dnes ráno slíbil telefonicky, dám Vám odpověď i sem do diskuze. Zálohu lze vrátit 3 měsíce před odletem, než se zakoupí letenky. Později bohužel ne, jelikož letenky se nedají stornovat. Ostatní storno poplatky jsou uvedeny na internetu. 


další informace pro Vás a ostatní, která se týka zájedzu Expedice Brazílie krátký okruh, termíny říjen a listopad 2012– v ceně zájezdu navíc zahrnuto: 


  • letenka Rio de Janeiro – Foz do Iguacu a zpět

  • veškeré transfery během pobytu (z/na letiště, z/do hotelu)

  • lodní lístek na trajekt Angra dos Reis – ostrov Ilha Grande a zpět

  • vstup a doprava na horu Corcovado se sochou Ježíše Krista

  • vstup a doprava na lanovou dráhu – Pao de Azucar – Cukrová homole

  • vstup a doprava na vodopády Iguacu – brazilská strana

  • vstup a doprava na vodopády Iguacu – argentinská strana


děkuji za Váš dotaz a těšíme se Vaší přízni


Ján Porada
CK EuroA tour

  • na raftu pod vodopád (Argentina)

Blanka Čepická

Ještě jeden dotaz prosím: přihlásím se, zaplatím zálohu ( v mém případě by to bylo až na listopadový termín), pak se se mnou něco stane – resp. z nějakého důvodu nebudu moc jet a budu to vědět ještě před zaplacením doplatku. jak to bude s tou zálohou – propadá?
A jak to bude až po zaplacení doplatku – jaké jsou Vaše storno podmínky ( před 2 lety jsem si zlomila nohu 2 měsíce před výletem do thajska a všechno jsem musela zrušit…Levné to nebylo. Děkuji

Ján Porada

Dobrý den Jarko,


to je velmi záludná otázka, co se fyzické náročnosti týče. To musí vědět každý sám, jak je na tom z vlastní kondicí a fyzičkou. Určitě ale naše expedice nejsou tak náročné, že by si každý musel sáhnout na dno svých sil :-) to se nemusíte bát. Navíc vždy se ráno dozvíte jaký je celodenní plán expedice a pokud se po předešlé expedici nebudete cítit dobře, můžete odpočívat, nemusíte se v danný den výletu účastnit. Podrobný program zájezdu najdete v nabídce pod třetí fotografií, pod odkazem „Podrobné programy zájezdu:“ Cest se účastní lidé s různým věkem, většinou průměr je tak okolo 40 – 50 let a zatím nikdo si na náročnost expedice nestěžoval. Dokonce jsme měli v jedné skupině, konkrétně v Brazílii, paní, které bylo 80 let a byla z celého zíjezdu nejaktivnější :-), všude první a účastnila se všech expedic a výletů, každý den. 


děkuji za Váš dotaz


Ján Porada
CK EuroA tour
Jarka Bartůšková

Dobrý den, prosím o sdělení jak je tato expedice po fyzické stránce náročná? Lze uveřejnit orientační program zájezdu?
Děkuji za odpověď

Ján Porada

Dobrý den Olgo,


CK Euroa tour je pojištěna dle zákona o cestovním ruchu (proti úpadku) u České Podnikatelské Pojišťovny. V ceně zájezdu jsou zahrnuty, ze stravování, pouze snídaně. Snídaně jsou formou švédských stolů. Ostatní jidlo není v ceně.
Pokoje jsou standartní, dvoulůžkové, se socialnim zařízenim, bez kuchyňského koutu. Naše cesty jsou pojaty jako expedice, tedy na využití kuchyňky by Vám ani nezbýval čas. Stravujeme se v restauracích, obchodech a podobně, každý dle svého gusta :-) 


děkujeme za Váš dotaz


Ján Porada
zástupce CK EuroA tour
Blanka Čepická

Dobrý den, neznám Vaši cestovní kancelář a nemám důvod proto apriorně nevěřit. Přesto, po informacích každý rok o opakovaně krachujících sestovních kancelářích – je Vaše cestovní kancelář pojištěna u Kanceláře pojistitelů proti úpadku?
V rozpisu jsem četla, že v ceně jsou bohaté snídaně, rozumím tomu správně, že ostatní stravu si musi účastníci zájezdu zajistit? Neviděla jsem v rozpisu, že by pokoje byly zařízené s nějakým kuchyňským koutem. Takže restaurace a podobné?
Děkuji velmi

JaK

Jak uvádí Scorpio, procentuální sleva v odkazu je špatně!. 74900,– není přeci cena rezervace a 74900 – 73% není 44900! To jen pro pořádek…

Slevomat.cz

Dobrý den,


ano, máte pravdu, jedná se o slevu 40%, což uvádíme i v nabídce: 


Kalkulace ceny – dubnová varianta:
Původní cena 14denní expedice po 30 plážích Brazílie – 74 900 Kč
Sleva na zájezd 40 % – 30 000 Kč
Cena po slevě – 44 900 Kč
Záloha ve formě voucheru – 20 000 Kč
Doplatek do 31. 3. pro první zájezd – 24 900 Kč 


Děkujeme za Váš zájem :)
Ján Porada

Dobrý den Olgo, na expedici krátkého okruhu Brazílie, tedy říjnový a listopadový termín je letenka z Ria do Foz do Iguacu v ceně. Na zájezd po 30 plážích Brazílie není Foz do Iguacu v programu zájezdu. Nějaké speciální očkování není zapotřebí, doporučujeme jen proti žloutence, to se hodí všude. 


děkujeme za Váš dotaz


Ján Porada
zástupce CK EuroA tour
Olga Bocková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na několik věci. Je třeba nějaké zvláštní očkování ? a je v ceně zahrnuta i letenka z Ria do Foz do Iguacu. Děkuji předem za odpověď

Scorpio

Sleva v hlavicce i v odkazu na tuto akci je chybna.

Slevomat.cz

Dobrý den, Scorpio,


nabídka je v pořádku :) Funguje to ale tak, že na Slevomatu si zakoupíte voucher za 20 000 Kč, který je rezervací Vašeho zájezdu. Cestovní smlouvu poté podepíšete přímo s cestovní kanceláří, kde doplatíte také zbylou cenu zájezdu, tedy 24 900 Kč či 27 900 Kč (dle vybraného termínu). Vše je popsáno podrobně v nabídce :)
Pro více informací neváhejte kontaktovat přímo cestovní kancelář Euroa Tour na jejich kontaktech: 


Tel. 774 971 871
www.euroatour.cz
dusanporada@seznam.cz 


Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru